до чього ці натяки, таке відчуття що правда в очі КОЛЕ)))
Всякі какашки з різних тем. Назви тем видно над постами
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Re: Флуд з різних тем
Продовжуйshalun_99 писав:MAXIMUS писав:[/url]
![]()
![]()
![]()

ОФФТОП:
Нагадаю:
Наслідком цього всього є утруднення спілкування, взаємодопомоги і обміну інформацією.
ПС
Оскільки дане повідомлення йде як оффтоп флуда, то до флуда воно не відноситься
Нагадаю:
Отже кожен, хто пише в темі "флуд у флуді" свідомо погоджується з тим, що його повідомлення підпадають під вищеозначені характеристики - не несуть корисної інформації, а кожен дописувач має купу вільного часу та/або з бажання когось "дістати". Крім того флудер погоджується з тим, що є пустомелею.Флуд (от неверно произносимого[1] англ. flood — наводнение, затопление) — сообщения в интернет-форумах и чатах, занимающие большие объемы или не несущие никакой полезной информации. Технический флуд представляет собой хакерскую атаку с большим количеством запросов, приводящую к отказу в обслуживании.
Лицо, которое распространяет флуд, на интернет-сленге — флу́дер, то же, что разг. пустоме́ля[2].
Флуд распространяется как в результате избытка свободного времени, так и с целью троллинга — например, из желания кому-то досадить. Сетевой этикет осуждает флуд и флейм, так как они затрудняют общение, взаимопомощь и обмен информацией. В большинстве форумов, IRC-чатов и т. д. флудер наказывается баном на срок, определённый правилами. К флуду часто ошибочно причисляют флейм, оффтопик либо иные сообщения, несущие смысловую нагрузку.
Наслідком цього всього є утруднення спілкування, взаємодопомоги і обміну інформацією.
ПС
Оскільки дане повідомлення йде як оффтоп флуда, то до флуда воно не відноситься

Читаю це все і не можу зрозуміти що ви один одному хочете доказати? Про що взагалі мова?
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Гарно викрутився)))SPIN писав: Оскільки дане повідомлення йде як оффтоп флуда, то до флуда воно не відноситься
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Вітя, наразі мова йде про створення якогось громадського рухуDerSieger писав:Читаю це все і не можу зрозуміти що ви один одному хочете доказати? Про що взагалі мова?
А з чого все починалося вже ніхто і не згадаєМАК писав: 5. Буде впроваджено громадський рух для вправляння мізків моральним методом для людини яка не розуміє що пише, стверджує те що не знає, опускає себе в лиці інших, ховається як нишпорка і хоче довести що він правий...

Скоро прийде він 
І буде - наша пісня, гарна й нова
А зараз йому Ваня в магазині розповідає небелиці та легенько потріпує за щічку...за те що вчора все написав як було наказано

Готуємо на вечір смачнючий поп-корн і готуємось до нових повідомлень

І буде - наша пісня, гарна й нова

А зараз йому Ваня в магазині розповідає небелиці та легенько потріпує за щічку...за те що вчора все написав як було наказано

Готуємо на вечір смачнючий поп-корн і готуємось до нових повідомлень

а поки пропоную трохи схоже на те, що пропонував Россо-Неро.
Максимко, вже показав свої розумові здібності. Вірніше - відсутність. Крокуємо далі...Пропоную - триборство
1. Турнік - підтягування
2. Стадіон - декілька кругів(пропоную 5ть)
3. Жбурляння грузу карповим прутом
Даю час на підготовку до понеділка
А я на рибалку...
Максимко, вже показав свої розумові здібності. Вірніше - відсутність. Крокуємо далі...Пропоную - триборство

1. Турнік - підтягування
2. Стадіон - декілька кругів(пропоную 5ть)
3. Жбурляння грузу карповим прутом
Даю час на підготовку до понеділка

А я на рибалку...

- Silva
- Дослідник
- Контактна інформація:
Слив защитан.
Тебе вродь предлагали честную рыбацкую дуэль ... а ты вот так по-детски слился

- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Так злив був раніше -Silva писав:Слив защитан.![]()
МАК писав: А смисл
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Де Ваші звіти,Констянтин????Kostya писав:Чудовий звіт, не про що і вісім подяк. Прикормка яка? (Трапер буває різним). Де фото?BenichkaLaden писав:Після двох останніх виїздів на Горинську рибалку зі спінінгом, в очах дружини читалось: який ти нафіг рибак. Отже 5.30 ранку річка недалеко від міста, прикормка "Трапер", наживка опариш, до 7.00 непогано покльовує густера 50-100 грам. В 7.00 покльовки значно порідшали, але густера побільшала 150-250 гр., було по одному сходу і обриву чогось непоганого.
От Ваш звіт з Горині!!!! Теж не вельми багатослівний))))Kostya писав:Нарешті дочекався неділі і на рибалку.
Біля дамби народу тьма, сів на перше вільне місце.
Підлящики 600,650 гр. на горох і на опариші. Судачок на опариші+пінопласт в момент початку вимотування.
Судачок був перший, а першу рибу я завжди беру із собою, традиція, звиняйте!
Так що:

Так от - тоді краще хоч короткий звіт - трапер+опариш=риба - чим ніякого , а якщо не подобається тоKostya писав:"Кизяк вопрос" , в цьому році рибалив на Горині два рази, 05.01.13., звіт писав, та десь півтора місяця тому, звіт не писав, тому що за шісь годин три кг. верховоли - це не показник. Поїду , обов"ЯЗКОВО НАПИШУ.MAXIMUS писав:Де Ваші звіти,Констянтин????Kostya писав:Чудовий звіт, не про що і вісім подяк. Прикормка яка? (Трапер буває різним). Де фото?BenichkaLaden писав:Після двох останніх виїздів на Горинську рибалку зі спінінгом, в очах дружини читалось: який ти нафіг рибак. Отже 5.30 ранку річка недалеко від міста, прикормка "Трапер", наживка опариш, до 7.00 непогано покльовує густера 50-100 грам. В 7.00 покльовки значно порідшали, але густера побільшала 150-250 гр., було по одному сходу і обриву чогось непоганого.

Рідко пишу на форумах , але в даній темі хотілось би відписати , а точніше задати питання одному з активістів РОФРС.
З першу хочу привітати Максима з перемогою в обласних змаганнях Тернополя!
Максим, а як ти вважаєш ти заслужив КМС ?
До тебе особисто в мене немає притензій і немає до всіх остальних членів РОФРС , але в мене залишилась образа за те як особисто зі мною та з моїм напарником обішлась Ваша призидія (або один її член). Не маю бажання виносити бруд з оселі але я думаю , що ти здогадався про, що йде мова!
Повідомлення kesha » 09 червня 2013, 15:51
Молодці !!! :D :D :D
Максим , готуйся мочить КМС.
Мочили ?
=))
З першу хочу привітати Максима з перемогою в обласних змаганнях Тернополя!
Максим, а як ти вважаєш ти заслужив КМС ?
До тебе особисто в мене немає притензій і немає до всіх остальних членів РОФРС , але в мене залишилась образа за те як особисто зі мною та з моїм напарником обішлась Ваша призидія (або один її член). Не маю бажання виносити бруд з оселі але я думаю , що ти здогадався про, що йде мова!
Повідомлення kesha » 09 червня 2013, 15:51
Молодці !!! :D :D :D
Максим , готуйся мочить КМС.
Мочили ?
=))
- Igor UZ
- Абориген
- Контактна інформація:
На сьогоднішній день затягується питання і з званням КМС Юри "Немо", а строки йдуть, ще трохи і будемо звертатися до Левченка.
-
- Бувалий
- Контактна інформація:
але в мене залишилась образа за те як особисто зі мною та з моїм напарником обішлась Ваша призидія (або один її член).
Не нашлі подхода
Не нашлі подхода

Живу на рибалці, в Рівному проживаю.
- MAXIMUS
- Бро
- Контактна інформація:
Для довідки: Юра "Немо" переміг на Чемпіонаті Рівненської області зі спортивного лову коропа і за це має отримати звання КМС, але вирішення цього питання затягується і коли закінчиться строк подачі документів, то Юра залишиться , так як і ми з Дімою, біля розбитого корита

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей