MAXIMUS написав:Вітя, а в Шпанові, на Гідріку, Басік на дамбі(ну і решта міских водойм) піде вона????
stal1n написав:MAXIMUS написав:Вітя, а в Шпанові, на Гідріку, Басік на дамбі(ну і решта міских водойм) піде вона????
звичайно піде
sancho написав:Як на мене це завелика сумка! краще купити меньшу але з карманчиками наприклад я пішов на базар і вибрав серед сумок та яка мені підходить ну вона в раза 2 - 3 меньша чим ця.
MAXIMUS написав:Трохи не в тему, але цікавить питання про компактну сумочку для переносу оснасток для махової поплавчанки, цікавить сумка куди влізуть кілька готових мотовил, пару пачок гачків , кільканадціять поплавків і т. д.т.п. Хто що використовує???
sancho написав:Як на мене це завелика сумка! краще купити меньшу але з карманчиками наприклад я пішов на базар і вибрав серед сумок та яка мені підходить ну вона в раза 2 - 3 меньша чим ця.
stal1n написав:MAXIMUS написав:Трохи не в тему, але цікавить питання про компактну сумочку для переносу оснасток для махової поплавчанки, цікавить сумка куди влізуть кілька готових мотовил, пару пачок гачків , кільканадціять поплавків і т. д.т.п. Хто що використовує???
Я це питання для себе раз і назавжди вирішив ось так:
Лише крім поплавків та кількох гачків у мене там і стілець, і тормозок.
З власного досвіду скажу, що рано чи пізно компактної сумочки буде замало.
SPIN написав:що за рюкзак?
ціна?
якість?
Повернутись до Загальний форум
Зареєстровані учасники: Bing [Bot], Google [Bot]