Я на цій секретній водоймі був минулого літа (без вудокkamennieshipy100 писав:Був сьогодні вранці від світанку і до 9:00 на одній не секретній, але дуже забороненій водоймі
Що за комплекси, колего? Це ж не змагання, хто більше зловить. На форумі насамперед має відбуватись обмін досвідом (на що впімав, як впіймав), позитивними емоціями. Деякі користувачі просто демонструють м"ясо, ну і на цьому спасибі, це їх право, бо коли 90% читачів цього форуму взагалі нічого не пишуть, то радієш хочаби просто демонстрації улову, за що і ставиш плюс. Я думаю, що не помилюсь якщо скажу що більшості форумчан сподобався звіт того ж таки platon-а, в якому він з багатьох воблерів , які виявились не робочими, лише одним (забув яким) зміг наловити гірку щуки. Так що просимо "звіт до студії"mikos писав:Platon улов просто суперський, настільки, що не буду навіть викладати фото своїх 3-ьох кілушек
Якщо вже браки туди дібрались, то який сенс приховувати водойму? Я в свій час, навпаки "розкручував" Хотинь, щоб більше рибалок туди їхало, щоб бракам було не затишно, бо коли сітки постійно чіпляються, рвуться і т.п., то і браків менше.але воблери успішно чіпляли лише сітки
вітаю!Поки що це мій рекорд - 5 кг.
оце цікавоP.S. Поснідала щука меншим родичем (в шлунку була щучка близько 15 см.)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей