Рибалка в Колом'є

Правила форуму
Даний розділ форуму створений для збору інформації про водойми, для того, щоб додати їх на головну мапу сайту

Перед створенням нової теми обов'язково спочатку скористайтесь пошуком, як на сайті так і на цьому форумі — можливо водойма вже існує.
Коли пишете нове повідомлення в тему, то пишіть щось корисне, а не: "як кльов?"
Якщо ви вже наважились створити тему, то величезне прохання описати все згідно правил: вартість риболовлі, стан доріг, конкретні місця ловлі, час коли можна ловити, снасті, прикормка, наживка. І фотографії, побільше якісних фотографій :)

Рибалки будуть вам дуже вдячні!
Аватар користувача
sancho
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 80
З нами з: 12 березня 2013, 16:07
Контактна інформація:

Рибалка в Колом'є

Непрочитане повідомлення sancho »

Доброго дня був з 19-00 год. 10.08. по 12-00 год. 11.08. в с.Колом'є знаходиться в Славутському районі між Славутою та Нетішином. Там знаходиться ставочок за розмірами не великий, назва "риболовля у Романа", прибули на місце погода жарка стабільна, був фідер та поплавчанка, закинулись з приорітетних насадок були горох, кукурудза, також був КУК медовий (жовтий) і мастирка закинув фідери і поплавчанку на мастирку, перші суткі реалізованих покльовок не було а от в мого сусіда до вечора було 7 тузів в нього найбільший був 700 грм. 3 туза я йому допомагав з підсаком так як в нього був такий яб сказав би більше для бабочок ;;-))) вже аж почали нервувати що таке що не так більшої риби чим 1.3 там немає з карпів є толстолоби більших розмірів, на слідуючі сутки помінялась погода почався вітер хмари, сусід посидів без покльовки і зібрався в 7 і поїхав ми залишились всетаки без риби но мене не покидала надія я вимотав всі фідери від них не було ніякого толку розмотав кінув поплавчанки на горох і кук жовтий (медовий) і кук який я позичив в сусіда по його словам на чесночний кук червоного кольору риба то і тільки любить і також жовтий закинув зразу покльовка подсікаю обрив, закидаю знову обрив міняю поводок кльов пропав, дивлюсь поплавчанка на горох поплавок пішов на дно думаю все карп мій подсікаю є витянув красеня на 500 грм більше покльовки на горох не було почався сильний дощ я сидів ще, думаю з 1 їхати до дому це не то чого я очікував, ну в дощ я ще витягнув пару штук дей вже зібралися й поїхали ми з батьком до дому (він хоть виспався). Ще зустрів свогознайомого він ловив на протилежному березі я від нього взнав що в нього клювало на варену картоплю каже але вже немає віддав сусідам а зузстрів я його серед водойми, бо в нього серед ночі карп вкрав поплавчанку і катав її по ставку він почав підпливати до поплавчанки а карп давай тікати ще знайомий поганявся за ним 5 хв. сміялись всі хто був на ставку він витягнув поплавчанку і тільки мав взяти рукою і карпик втік !обідно!. Вибачайте що не так писав на скору руку за браком часу (даже не перечитував).
Рівненський Карповий Клуб
Відповісти

Повернутись до “Хмельниччина”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей