Predator написав:Олег каже що це буде карасина водойма але Короп там є й до волі не поганий я думаю що коли він підросте то риболовля коштуватиме не 50 грн. а 100 чи 150 і це буде коропова водойма але це моя думка...
І я думаю що так воно і буде і головне правило зловив відпусти таки буде на водоймі а раз воно буде тоді не прийдеться їздити за 200-250км. щоб відпочити та отримати задоволення.
Ти не повіриш, але придумали і дуже багатоkamennieshipy100 написав: для коропа до 2 кг. вагою ще не придумали кращої насадки ніж горох.
kamennieshipy100 написав:Теорію і без Вас більшість добре знає. Навіщо стільки тексту, могли просто написати щось типу: я зажав, секрет, або всі дружно веземо гроші в Грушвицю, "хто вміє, той ловить":)) А для тих хто цікавиться, я скажу, для коропа до 2 кг. вагою ще не придумали кращої насадки ніж горох.
DerSieger написав:розповіли мені вчора одну байку, що десь недавно була там якась гоп-компанія з баяном в якійсь віп-альтанці на дамбі чи за дамбою. ще й умудрились при цьому рибу ловити. то казали що набили три мішка риби, а сторожам сказали, шо взяли по 2 штучки на рило.
не знаю на скільки то правда. те що обманули сторожів - правдоподобно, всі ж так роблять. а от що бухать з баяном і при цьому ще 3 мішка риби достати - х/з.
Зареєстровані учасники: Bing [Bot]