Підтримую, все дуже класно і дуже просто. Я в своєму дитинстві також ловив у подібних місцях і кормив недовареною пшеницею яку щедро посипав дрібно-меленим та добре обсмаженим соняшниковим насінням. Така пшеничинка при падінні на воду створувала муть та олійну пляму і карасі дуріли:)))А от з приводу риби - то не вірю! Популяція скоріше за все підірвана, але там точно є і карась і лин. Це Шпанів?
П.С. Дуже хочу з тобою на Шпанівський ставок місяці в травні повичисляти по замулах його величність Лина, але чур їдемо на вечірній кльов:)
Готування прикормки
- kamennieshipy100
- Місцевий
- Повідомлень: 321
- З нами з: 26 жовтня 2009, 01:00
- Контактна інформація:
Re: Готування прикормки
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк
- stal1n
- Бро
- Повідомлень: 2170
- З нами з: 19 березня 2008, 01:00
- Хто: Карасятник
- Звідки: Йорк
- Контактна інформація:
Re: Готування прикормки
так, це Шпанівські канави.. колись, ще за часів Польщі, там були величезні рибгосподарства, які розвивав потім і СРСР
але з "вільною і незалежною" все кануло в Лету
мені вже теж не терпиться шукати бульбашкі поміж рогозу
скоріш би ця зима вже закінчилась
але з "вільною і незалежною" все кануло в Лету
мені вже теж не терпиться шукати бульбашкі поміж рогозу
скоріш би ця зима вже закінчилась
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
- Россо-Неро
- Козак
- Повідомлень: 472
- З нами з: 23 квітня 2008, 00:00
- Звідки: город-герой
- Контактна інформація:
Re: Готування прикормки
Смажений пісок з нерафінованою олією - це класика!!! Працює завжди! Класна штука.Vetal писав:Брав звичайний пісок, .
Re: Готування прикормки
Інгрідієнти:
1.5 частини пшонки
1.5 частин різних круп ( перловка, пшениця, ячмінь) ці крупи роздрібняю у комбайні перед приготуванням.
1 частину семочек
2 частини пан. сухарів
1.5 частину печева (бажано топлене молоко, також якесь вівсяне можна використати).
Готую: пшонку та крупи варю разом до готовності круп (пшонка вже тоді виходить розвареною). Семечки обжарюю на сковороді з 1 частиною паніровочних сухарів та олією, після чого перемелюю отриману масу до однорідної консистенції. Печево теж перемелюю. Після чого все змішую, якщо консистенція прикормки вас не влаштовує можна додати манки. Наживкою при використанні такої прикомки найкраще служить манка з домішками розмелених зернят з пан. сух. так як манка має такий самий аромат як прикормка риба бере її впевнено.
1.5 частини пшонки
1.5 частин різних круп ( перловка, пшениця, ячмінь) ці крупи роздрібняю у комбайні перед приготуванням.
1 частину семочек
2 частини пан. сухарів
1.5 частину печева (бажано топлене молоко, також якесь вівсяне можна використати).
Готую: пшонку та крупи варю разом до готовності круп (пшонка вже тоді виходить розвареною). Семечки обжарюю на сковороді з 1 частиною паніровочних сухарів та олією, після чого перемелюю отриману масу до однорідної консистенції. Печево теж перемелюю. Після чого все змішую, якщо консистенція прикормки вас не влаштовує можна додати манки. Наживкою при використанні такої прикомки найкраще служить манка з домішками розмелених зернят з пан. сух. так як манка має такий самий аромат як прикормка риба бере її впевнено.
- Рома
- Рідненький
- Повідомлень: 784
- З нами з: 18 червня 2010, 14:36
- Звідки: Костопіль
- Контактна інформація:
Re: Готування прикормки
Нещодавно, у зв"язку із відсутністю в магазині звичайної Фішдрім Карась, взяв також дану прикормку. Трохи її розбавив деякими добавками, в т.ч паніровочними сухарями, так як, на мій погляд, у прикормки запах (ароматизатор) часнику дуже сильний. На водоймі карась на неї реагував нормально.ehnaton писав:...Експерементально взяв на прикормку "Фішдрім Карась з часником". Ефекту не побачив ніякого. Мож прикормка не спрацювала, мож ще що....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість