р. Горинь та її стариці

Звіти про рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь та її стариці

Непрочитане повідомлення KYM »

Хороший экземпляр!:bra_vo:
А сколько завесила?
Не учи рыбу плавать!
mcrybik
Споглядаючий
Споглядаючий
Повідомлень: 3
З нами з: 05 лютого 2012, 21:19
Контактна інформація:

Горинь.....поблизу школи в Меткові

Непрочитане повідомлення mcrybik »

Доброго дня,на минулих вихідних був на щійновоутвореній стариці.
На водойму прибули близько 8-30......в же знали де саме розмістимось бо на передодні були знайомі і підсказали де краще сісти....)
Рибаків вже було чимало......в усіх вже був якийсь улов,казали окунь був дуже прошений......але це невплинуло на рибалку було зловлено близько 3 кг риби в основному окунь грам 80-100 але й було декілька кращих екземплярів......одним словом рибалка вдалась) Ловили на чортик і мормишку з підсадкою мотиля.......
mcrybik
Споглядаючий
Споглядаючий
Повідомлень: 3
З нами з: 05 лютого 2012, 21:19
Контактна інформація:

Горинь....Гапкіна яма

Непрочитане повідомлення mcrybik »

19.01.2012 На місе прибули близько 7-30 години ранку,але рибалити почали дест близько 9 години тому що ще ходили по подьонку,дякуючи тому що були сильні морози яма замерзла........
Позакидавши вудки донні друг залишився сидіти і чекати покльовок а я пішов під берег шукати живця.Зловивши пару живчиків поставив жерлиці як довго себе ждать незаставили десь через хвилин 20 був вистріл і була впіймана щучка на 900 г. На вуди близько 12 години теж почався кльов і досить непоганий було впіймано 2 морени одна була 900г. друга трошкі менша) також було впіймано 1 гстура близько пів кілограма декілька підлящиків і близько 10 плоток одна з яких була навіть дуже трофейною)
вибачте шо без фото небуло чим сфотографувать(
Аватар користувача
Viktorovi4
Козак
Козак
Повідомлень: 464
З нами з: 13 січня 2009, 01:00
Телефон: 123456
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Горинь....Гапкіна яма

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

mcrybik писав:19.01.2012 На місе прибули близько 7-30 години ранку,але рибалити почали дест близько 9 години тому що ще ходили по подьонку,дякуючи тому що були сильні морози яма замерзла........
Позакидавши вудки донні друг залишився сидіти і чекати покльовок а я пішов під берег шукати живця.Зловивши пару живчиків поставив жерлиці як довго себе ждать незаставили десь через хвилин 20 був вистріл і була впіймана щучка на 900 г. На вуди близько 12 години теж почався кльов і досить непоганий було впіймано 2 морени одна була 900г. друга трошкі менша)
Доброго дня, я сподіваюся, що дані марени ви випустили? Цей вид риби занесений до Червоної книги.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
mcrybik
Споглядаючий
Споглядаючий
Повідомлень: 3
З нами з: 05 лютого 2012, 21:19
Контактна інформація:

Re: р. Горинь та її стариці

Непрочитане повідомлення mcrybik »

Меншутак випустили а от більшу взяли!
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: р. Горинь та її стариці

Непрочитане повідомлення Рома »

Запізнілий звіт.
Напередодні минулих вихідних поступила непідтверджена інформація, що на одній із стариць Горині досить добре клює окунь. Причому деякі екземпляри сягали приблизно такого розміру :sh_ok: :hi_hi_hi: :-) .
Зображення
Що тут казати. До риболовлі я з товаришем готувалися ретельно. Начищали блешні, перев’язували мормишки, обговорювали тактику ловлі, а ночами переглядали сни про велетенських горбачів, які не пролазили в ополонку :-) .
І ось ми під’їжджаємо до місця лову. Як виявилось, ані найменших слідів, які б прямували у напрямку стариці, як свіжих так старих видно не було. :du_ma_et: Це нас трохи насторожило, але не настільки, щоб повертатися додому. Взявши в руки все своє спорядження, рушили до водойми. І хоча йти туди було не багато не мало 500 м, нагрілись ми добряче, поки штурмували сніг, висота якого в деяких місцях сягала більше колін. На стариці також жодних ознак «льодового побоїща». Не гаючи часу, розпочали свердлити лід. Я ловлю починав з мормишки, колега – з блешень. Згодом стало зрозуміло, що всіх окунів тут, скоріш за все, виловили до нас, не залишивши жодного екземпляру. Більш ніяких пояснень повного безклів’я ми не находили :-) ... Обловивши до обіду старицю вздовж і в поперек, не отримали ні однієї покльовки. Була спроба половити на Горині – нуль. ….Шлях назад до авто був дуже важким :st_ruskiy:
ЗображенняЗображенняЗображення
Зображення Romanmix2002
Аватар користувача
Юра
Боєць
Боєць
Повідомлень: 225
З нами з: 04 червня 2009, 00:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: р. Горинь та її стариці

Непрочитане повідомлення Юра »

Рома писав:Запізнілий звіт.
Напередодні минулих вихідних поступила непідтверджена інформація, що на одній із стариць Горині досить добре клює окунь.
Вибачайте за оффтоп, але хочу підтримати Рому. Правильно зробив, що написав (нічого, що на "ти"?), хоча риболовля і не вдалася. Навіть відсутність результату для багатьох форумчан, що слідкують за Горинню, - вже результат. На основі твого звіту можемо робити певні висновки по Горині і її старицям, нажаль, невтішні.
Єгор
Ледар
Ледар
Повідомлень: 27
З нами з: 23 січня 2011, 16:53
Телефон: 066-3007458
Контактна інформація:

Re: р. Горинь та її стариці

Непрочитане повідомлення Єгор »

Всем доброго времени суток.
Много раз слышал о появившейся в прошлом году старице в Меткове и вот сегодня решили ее посетить. Доехал до школы и перейдя на другую сторону дороги через две минуты уже был на старице. Там меня уже поджидал мой товарищ, который уехал на первой - 6-ти часовой маршрутке. До моего приезда у него не было ни одной поклевки, то же самое было у других рыбаков. :ne_vi_del:
Так как место было новое решили идти по старице, сверлить свои лунки и проверять старые. В результате дошли до места где Горынь промыла себе новое русло. Левый берег оказался островом. Обогнув его нашли еще компанию рыбаков, пытающихся блеснить - увы безуспешно. Возле них было поймано на безмотылку «козу» два окуня с мизинец . Пройдя еще немного дошли до места где спускались на лед. Возле поваленного дерева был один коллега, ловил на стоячку (примерно 5 удильников) - поймал пару штук плотвы, активность рыбы его тоже явно не радовала. Присели недалеко от него и другу удалось уговорить на безмотылку две неплохого размера плотвичек. Так как клева практически не было, решили перебраться на другой водоем. :nez-nayu:
Pank
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 60
З нами з: 20 лютого 2012, 18:00
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь та її стариці

Непрочитане повідомлення Pank »

10 березня були з братом на рибалці, біля с.Воскодави на річці Горинь, там де шлюзи. Ловили на жерлиці, на невеличких плотвочок. Поставили 10 жерлиць, дві на річці а остальні на невеликом озерці біля дамби. За дамбою високий рівень води і озеро злилося з річкою, через що й вирішили поставити жерлиці тут. Під час розстановки жерлиць, був один вистріл, але щука тільки порізала живця. Через деякий час покльовка в брата :sh_ok: і щучка грам 150 на льоду :-) , добре що не ковтнула трійник))) попливла рости до трофейних розмірів. Ще через хвилин 30 вистріл в мене, і на льоду півкілограмова щучка.

На другий день вирішили поїхати на старицю, Що трохи далі дамби в низ по течії (на впроти с.Горбів). Погода була не дуже, йшов дощ. В годин 8 розтавили жерлиці але був лише один вистріл і то щука тільки збила живця. В 12 годин почали скручувати снасті.
пробували також ловити на мотиля але не в суботу не в неділю покльовки не бачили)))
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: р. Горинь та її стариці

Непрочитане повідомлення Рома »

Щоб не створювати нову тему, напишу тут. Водойму відніс би в категорію прихованих, не в тому плані, що там ніхто не ловить, а в тому, що там ще трохи залишилася рибка. Розміри водойми невеличкі і в літній період вона вздовж і в поперек обхрещена сітками :men: .
Отже, в неділю сталося те, чого я з нетерпінням очікував протягом останнього тижня, постійно дивлячись на прогноз погоди – відкрив сезон зимової риболовлі :ya_hoo_oo: . Напередодні надходила непідтверджена інформація, що дехто вже відкрив цей сезон, що ще більш розігрівало рибальський азарт. Врешті решт, в неділю разом з колегою ми також вирушили для отримання і своєї дози адреналіну. Цю риболовлю було вирішено провести під девізом «ні мотилям – нехай живе блешня». Тим більше, що мій інший колега, а віднедавна і кум :mi_ga_et: , люб’язно надав нам для тестування свої власно виготовлені зимові блешні :co_ol: .
ЗображенняЗображення
Щоб довго не писати, скажу відразу – окунь клював дуже азартно. Я ловив весь час, перший раз за свою риболовку практику, використовуючи кивок, щоб зрозуміти як ловлять з його допомогою наші північні сусіди. Звичайно, за один раз всього не встигнеш зрозуміти, але висновків для себе зробив дуже багато. Окунь реагував на приманки як з самого дна, так і в сантиметрах 50 над ним. Кивок постійно сигналізував клювання полосатих розбишак. Окремі удари риби передавалися в руку. Було дуже багато нереалізованих атак, зходів риби, ударів по «зубах». Коротше кажучи – кайф неймовірний :-ok-: . І хоч розмір окунів був не великий, але це не мало абсолютно ніякого значення. Самі умови ловлі при такому кльові відходили на задній план. Фоткати багато не було часу. Дуже шкодую, що, як виявилось на риболовлі, в камері була розряджена батарея. Можна було б зафіксувати багато цікавих моментів. Всім НХНЛ :) .
ПС. Треба терміново купувати «нормальну» зимову снасть для блешніння.
Зображення ЗображенняЗображення
Зображення Romanmix2002
Аватар користувача
Neckerman
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 71
З нами з: 05 вересня 2011, 18:43
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: р. Горинь та її стариці

Непрочитане повідомлення Neckerman »

Був на вихідних в р-ні АЗОТу(субота), водозабір, стариця поблизу його та "апендицит", лід близько 20 - 25 см.
Погода внесла свої корективи: пориви вітру мало не здували з ящиком, перемінна хмарність з мокрим снігом, темп. біля 0 грд.
Поблизу водозабору:
Просвердлив близько 15 лунок, 2 виявились робочими, з яких вдалось взяти 4 невеликі плотвиці, 1 густріку (на опускання) та 2 окунці, на салатову мормишку
На "апендициті":
Теж просвердлено близько 15 лунок, з 3-ох вдається відловитись - 2-ома окунцями, та однією непоганою плотвицею. От і весь улов, не багато - але задоволення отримав,не дивлячись на погодні умови :)
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
P/s насадка - мотиль.
Єгор
Ледар
Ледар
Повідомлень: 27
З нами з: 23 січня 2011, 16:53
Телефон: 066-3007458
Контактна інформація:

Лід

Непрочитане повідомлення Єгор »

Доброго всем времени суток!
Сегодня с другом были районе химии. Попали на первый лед :ya_hoo_oo: . Приехали на водоем в районе 9-ти часов. Рыбаков не было. Лед держал очень хорошо, толщина около 7 см. Рыбачили на безмотылку до 14.30. В результате у меня 32 штуки и в основном в улове окуни. У друга улов раза в полтора больше и рыба покрупнее (и почему то больше плотвы) :nez-nayu: . Было несколько серьезных сходов - самая крупная рыба та что ушла :smilefish:, но все же мы остались очень довольны. Вот только погода была не из приятных - шел дождь, и тут же замерзал превращаясь на одежде в корку льда. Особо прочувствовал всю красоту природных катаклизмов при возвращении домой - дорога была сплошной лед. Резина стояла зимняя новая не шипованная, и на ней машину водило из стороны в сторону особенно при спуске с горки. Когда выехали на трассу вздохнул с облегчением, фуры да другие машины лед разбили. Иду чистить первый улов со льда в этом сезоне.
Всем НХЧ!
Ribac2012
Ледар
Ледар
Повідомлень: 20
З нами з: 15 грудня 2011, 01:30
Телефон: 0978759007
Контактна інформація:

Re: р. Горинь та її стариці

Непрочитане повідомлення Ribac2012 »

Їздив і я вчора на стариці в Хотинь, на славнозвісний перший лід, горбалі клювали на все й на мотиль й на безмотилку, вибачайте улов не важив :)
http://vfl.ru/fotos/8f73637f3773363.html
Аватар користувача
ANDROID
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 328
З нами з: 11 січня 2008, 01:00
Телефон: 098-061-63-37
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь та її стариці

Непрочитане повідомлення ANDROID »

А якої товщини лід?
Ribac2012
Ледар
Ледар
Повідомлень: 20
З нами з: 15 грудня 2011, 01:30
Телефон: 0978759007
Контактна інформація:

Re: р. Горинь та її стариці

Непрочитане повідомлення Ribac2012 »

стрёмної :-) може см 6, ще й не однорідний (половина білий половина чорний)
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість