Добавлю несколько слов от себя...shalun_99 писав:
Сподіваюсь, що Кузьма виставить фото прутів. На одному з фото гарно видно на скільки мякенька дана палка ;)
Вдячний за відповідьkamennieshipy100 писав:Якщо є голова на плечах, то кілограм 100
ну, по-перше, якщо обговорювати коропові палки, то для цього є спеціальний розділ КАРПФІШИНГKashon/USA писав:Доброго, дня всім!
Я на цьому сайті новачок, оскільки цікавлюсь рибалкою перечитав майже все про "Спінінг". Зрозумів що і як називають на цьому сайті. Палка для вилову карпа має бути не менше 3-х метрів і легенька вагою, про котушки зрозумів все, маже нічого.
Чому не описують на яку вагу повинен бути розрахований Спінінг, щоб витягнути рибу. На вудилищах є написано на що розрахований. Скажімо вудилище такої кампанії SHIMANO (LENGTH: 12'6fit) LINE4-8 lb. LURE WT:1/32-5/16oz. Таким вудилищем, чи спінінгом якої ваги можна витягти рибу. Буду вдячний за будь яку відповідь.
Щоб "злий" модер не сварився :Kashon/USA писав:Дуже вдячний за ,вадповідь,Я таким ведилищем в,США,ловив лосося, спосіб лову як ,на Україні щуку ловлять,....цікавить мене вудилище на коропа ,скажімо середньої якості ,чи всередньому яку ціну коштуе,наприклад для спорт лову.Також є,можливість придбати ,катушки для рибалки фірми.... ШИМАНО....яку модель ви запропонувалиб.Щиро дякую.
Як там рибалка в об'єднаних штатах америки?Kashon/USA писав:Дуже вдячний за ,вадповідь,Я таким ведилищем в,США,ловив лосося, спосіб лову як ,на Україні щуку ловлять,....цікавить мене вудилище на коропа ,скажімо середньої якості ,чи всередньому яку ціну коштуе,наприклад для спорт лову.Також є,можливість придбати ,катушки для рибалки фірми.... ШИМАНО....яку модель ви запропонувалиб.Щиро дякую.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей