Всім привіт!
От і я в мене у суботу відбулося відкриття спіннінгового сезону 2014 року. Пишу свій звіт тут, так як не дуже хотілося б афішувати назвою водойми. Отже тепер по порядку. На водойму приїхали десь о 06.30. Ловив з човна. Поки зібралися, перекусили - на воду вийшли близько 8 години. Ціль окунь. До поки прогрівається двигун - першим ділом перебираю в сумці робочі приманочки + новинки (про це пізніше).
Отже стоянка на першій точці - глибина 4,5 м, на дні невеличкі корчики - пусто, друга точка - 5,5 - 6,5 м - цікавий горбатий рельєф - десь на 8 закиді - ледь відчутний прижим і ОПА!!!!!!

- зате досить не поганий супротив - ось він, перший трофей весни 2014:

Думаю, но все ключ підібраний, з проводкою все ясно, зараз буде - але в полосатого свої плани. На фоні дуже гарної, сонячної і теплої весняної погоди - у окуня судячи по всьому настрій був поганий. Подальші переміщення по водоймі - не приносили ніяких відчутних результатів - клювало досить мляво.
В другій половині дня приймаю рішення перейти на меньші глибини - 2,5 - 3,5 м, благо з ехолотом не є великою проблемою знайти те ,що тобі потрібно.
Тут справи виглядали дещо краще, але розмір окуня був не той - і в загалом ще вдалося зловити одного бонусного + декілька таких собі

Тепер по приманкам - працювала вся пасивна резина (їстивна), але все ж таки, хотів би відмітити новинку яку я придбав днями у Флагмані - раки Lucky John, розмір 2,8" (на фото фавори в кольорах).

Враховуючи, власний досвід у використанні їстивної резини різних японських виробників - даний продукт заслуговує на особливу увагу, не зважаючи що виробляється у Китаї - це гібрид Bait Breatn + OSP (тіло одного, а клешні іншого

), досить хороша якість силікону, має хорошу обробку атрактантом, ну і гра, а саме головне ціна - доступна.
Ось таке відкриття спіннінгового сезону.
В разі якщо у Вас виникнуть запитання - прошу звертайтеся в лічку.
Всім ні хвоста, ні луски.
З повагою Viktorovi4.