Борьба с браконьерством.

Правила форуму
Ініціатива Чиста Устя

Телефон гарячої лінії Рівнерибоохорони 0(362) 63-39-32
email rivneryboohorona@gmail.com
"Телефон довіри" відділу запобігання та протидії корупції в органах рибоохорони 0(63) 982-24-62

Усіх небайдужих громадян просимо повідомляти журналістів телеканалу „Рівне1” про випадки браконьєрства за телефоном 0362-623-501
Горыныч
Рідненький
Контактна інформація:

Re: Борьба с браконьерством рыбаками (обсуждение методов)

Непрочитане повідомлення Горыныч »

Юра писав:ДУмаю, настав час модерам втрутитися і дати охолонути "гарячим головам" недільку без форуму. Образи і нахабна поведінка ...
Верно - stim нарушение правил: "3.2 Ображати відвідувачів форуму. " На рыбацком форуме назвать рыбака пособником браков считаю оскорблением.

stim - предупреждение!

Ребята, не надо ссориться! Знаю вас обоих (кого меньше, кого больше) как нормальных рыбаков...
Все люди разные, с разным воспитанием и мировоззрением - и это хорошо! Давайте придерживаться правил общения, а злобу оставим на браков!
Улыбайтесь, господа! Во весь улыбальник улыбайтесь :)))) ...
Олександр
Абориген
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Олександр »

Шановний stim Наголошую морду бити комусь відразу закопати все на корню, хоча доведеться, не все так пухнасто і гладко у нас в країні і в області, хоча і засланих хватає. Горинич сказав цитую
" Знаю вас обоих (кого меньше, кого больше) как нормальных рыбаков... ". Йому видніше він давно тут, я людина нова тому напевно я засланець, але навіщо воно мені, маю невеликий,але бізнес, і займатись ось цією браковською білібірдою, рибкі купити знайду за що в супермаркеті, але голова болить не за рибку , а за завтрашній день, який дуже сумний і похмурий. Запропонована ідея має право обговорення вами зараз а ніж потім вона просто вмре в зародку. Такщо про засланців говорити рано, потрібно черпати інформацію з усіх вона в майбутьньому буде дуже корисна .
stim

Непрочитане повідомлення stim »

Горыныч писав:
Юра писав:ДУмаю, настав час модерам втрутитися і дати охолонути "гарячим головам" недільку без форуму. Образи і нахабна поведінка ...
Верно - stim нарушение правил: "3.2 Ображати відвідувачів форуму. " На рыбацком форуме назвать рыбака пособником браков считаю оскорблением.

stim - предупреждение!

Ребята, не надо ссориться! Знаю вас обоих (кого меньше, кого больше) как нормальных рыбаков...
Все люди разные, с разным воспитанием и мировоззрением - и это хорошо! Давайте придерживаться правил общения, а злобу оставим на браков!
1.Бездіяльність людини яка є свідком злочину і мала можливість запобігти йому згідно кодексів України ставить останню в один ряд з злочинцями-є така стаття.Фото чи відеосессії,проповіді не проходять як обмяклишиві обставини.Так що я писав згідно букви закону.
2.Особистостей я не називав,а обурились окремі особини.Цікаво,правда?:ne_ne_ne:
3.Раз вже йде такий пресінг то просив-би Вас вказати цитату з мого повідомлення яка характеризує мою поведінку як "нахабну".
4.Можливо,Юрій,Ви ще молодий і гарячий,і по собі судите про необхідність "остигання недільку без форуму".
Якщо я маю свою думку то я її викладаю без кутюр,реально зважуючи навколишні обставини і навіть повне відлучення від форуму не змінить її.
Людина має мати свою життєву позицію а не підлягати під тих хто тисне.
5.Рекомендації модераторам знімати з форуму окремих людей через особисту неприязнь теж є порушенням правил форуму.
Олександр
Абориген
Контактна інформація:

Шановні Юра та stim. Ми рибалки наші, а не Естонські. тому без обід. Давйте направимо свою енергію на вирішення даної проблеми. Форуми для того і існують щом можна було обговорити якісь питання та проблеми. Лоби потрібно щоб тріщали не в нас а в державних мужів від того що вони думають як викорінили проблему БРАКА. Тому меньше емоцій а більше пропозицій та ідей щоб вижити браків з наших водоймищ. amator Верховна Рада має недоторканість а ми маємо свій розум тому ми повинні вчитися на їхніх діях та робити так щоб меньше бракам було можливостей подавати зустрічних позовів до суду через те що кримінальна справа через побиття в суді мала перевагу над їхніми браковськими справами. Тому блокування та фото відео докази мають більшу користь над побиттям браків при затриманні при скоєнні їхніх злочинів.
Юра
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Юра »

stim писав:
Горыныч писав:

stim - предупреждение!

1.Бездіяльність людини яка є свідком злочину і мала можливість запобігти йому згідно кодексів України ставить останню в один ряд з злочинцями-є така стаття.Фото чи відеосессії,проповіді не проходять як обмяклишиві обставини.Так що я писав згідно букви закону.
2.Особистостей я не називав,а обурились окремі особини.Цікаво,правда?:ne_ne_ne:
3.Раз вже йде такий пресінг то просив-би Вас вказати цитату з мого повідомлення яка характеризує мою поведінку як "нахабну".
4.Можливо,Юрій,Ви ще молодий і гарячий,і по собі судите про необхідність "остигання недільку без форуму".
Якщо я маю свою думку то я її викладаю без кутюр,реально зважуючи навколишні обставини і навіть повне відлучення від форуму не змінить її.
Людина має мати свою життєву позицію а не підлягати під тих хто тисне.
5.Рекомендації модераторам знімати з форуму окремих людей через особисту неприязнь теж є порушенням правил форуму.
Дозволю собі прокоментувати останнє повідомлення stim-ма (вибачте, модератори). Після цього непогано було б почистити дану гілку від лишнього.

1. Думаю, Горинич все ясно сказав, тут додати нема чого. Це щодо цитат зверху.
2. Вашу думку ніхто не попирає і не тисне ніяким чином. Всі мають свою точку зору, яка може не співпадати з вашою (можливо, по причині більшого життєвого досвіду :mi_ga_et:). Це вам відповідь на 4 пункт.
2. Щодо "обурились окремі особини". Почитайте-но друже stim мої пости, зайдіть на сайти http://forum.fishing-ua.com/ (там я також під цим ніком) та ознайомтеся ще й там. Подивіться, хто у мене в друзях. Думаю, питання про "засланість" відпадуть самі собою. А для мене, як для чесного рибалки, цей закид був дуже образливим (не потрібно великого розуму, щоб зрозуміти, в кого саме ви цілили). Та й ще кілька рибалок, думка яких не співпадає з вашою і вони також підпали під термін "засланості", також, думаю, були неприємно вражені.
3. 5-й пункт лишу на розгляд модераторів - тут демократії не місце, якщо це так, то забанять. Ніякої особистої нериязні :ti_pa:
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Шановні користувачі! У Вас є вихідні, щоб помиритися і перестати пороти гарячку у своїх висловлюваннях. Рекомендую бути коректними у сказаних словах, пам"ятайте - як ви до людей, так і вони до вас... Якщо некоректна поведінка проти своїх колег по форуму буде продовжуватися, не ображайтеся за можливі санкції.

P.S. Пам"ятайте, те що комусь здається словом-горобцем, комусь серйозна образа. Сподіваюся з нового тижня побачити ваші рукостискання, хай навіть і на мініатюрах чи фото. Дякую за розуміння
Не учи рыбу плавать!
stim

Так трогательно смотреть на фотографии с поцелуями пойманной рыбы.Девушек,я надеюсь,большинство тоже целует.Так обьясните мне нормальную реакцию человека который видит что обьект вожделения внаглую дрючат тем или иным способом?Вы же небудете делать фотосессию действий хулиганов по отношению к простым людям.Нормальный мужик будет сразу с этим бороться.
Востаннє редагувалось 19 червня 2010, 23:36 користувачем stim, всього редагувалось 1 раз.
stim

Юра писав:
stim писав:Да тут одни гуманисты собрались!Неужели никто не может догнать что порядок наводится во всём мире только силовыми методами.
Силові методи, шановний, завжди приміняла держава до власних громадян. Спробуйте рипнутися в іншому напрямку дії сили, і вас швиденько відправлять в "місця, не столь отдалённые". Ще раз вам особисто повторю, що силові методи протидії бракам можуть собі дозволити лише уповноважені органи, бо у випадку чого, можна загриміти на нари.
Рекомендую посмотреть фильм"Тёмное правосудие"
Олександр
Абориген
Контактна інформація:

Шановні рибалки Рівненщини, дякую Вам за ваше бла-бла-бла послухав я вас в вдосталь тому тему рахую закритою по причині загальної байдужості до даної проблеми. Дякую за підтримку тим рибалкам що підтримали мене в спробі створення організації по боротьбі з браками, але цього дуже мало. На даний час наші люди не настільки інтелектуально розвинуті як люди в більш розвинутих країнах, ось чому у нас так важко здвинутись з місця. Дякую всім. Тему закрито.
Олександр
Абориген
Контактна інформація:

:men: Востаннє відписую, більше в цій темі не буду. За репутацію не переживаю. Якщо я когось останнім візитом образив я перепрошую, не мав наміру в тих словах когось образити, ТОМУ ЩЕ РАЗ ПЕРЕПРОШУЮ.

Зі слів stimа
"Громада просить Вас розяснити,як Ви за допомогою Своїх звязків плануєте наводити порядок.Панти паганяти і спригнути любий зможе :-)"
:men: Читайте все з самого початку за адресою http://rybalka.rovno.ua/modules/forum/v ... =52&t=1230. Повторюватись не буду набридло і понти реально не ганяв але вже не буду.

Зі слів Viktorovi4
" Пользователь Viktorovi4 уменьшил Вашу репутацию
Viktorovi4 Оставил комментарий:
Ви знаєте я себе вважаю інтелектуально розвинутим - а Ви своїм висловом [quote:o8ichmic]На даний час наші люди не настільки інтелектуально розвинуті як люди в більш розвинутих країнах, ось чому у нас так важко здвинутись з місця. [/quote:o8ichmic] я думаю образили чимало тут людей які дивляться и читають даний форум. Тому я знімаю у Вас 1 одиницю репутації.
Ваші наміри всім досить зрозумілі, але поки що треба змиритися з тим що відбувається. Люди ловлять рибу браконьєрскими і не законними мірами не тільки із=за того що вони "бидло", а не з доброго життя, можливо хтось тільки і може вижити за рахунок того що зловив, хтось може намагається прогодувати свою родину і тд. Але я не підписуюся тут за всіх, як кажуть "в семье не без урода" - а є дійсно БРАКИ (ЖИВОДЕРИ), але вони існували і на початках розвитку еволюції.
Хочете досягти порядку? - зберіть собі команду своїх близьких товаришів і робіть порядок в тих місцях де досить часто рибалите, і будете мати спокій, тому що там де я рибалю - браків просто немає. "
:men: Хочу сказати по даному зверненню до мене, кожне слово яке написане в моїх зверненнях в форумі немало наміру когось образити але я ще раз ПЕРЕПРОШУЮ не мав наміру когось образити. На даний час сиджу на чемоданах,Переїжджаю з міста Рівне, а там де буду мешкати думаю для себе і своїх ближніх та сусідів наведемо порядок. І на додачу в інтелектуально розвинутому суспільстві громадянин не кидає за собою гори сміття і не винищує всю флору і фауну в тих місцях де сам живе як приклад. Тому шановні панове робіть висновки.
stim

Viktorovi4 зробив багато реальної роботи для розвитку риболовництва в нашому регіоні-від організації змагань до спасіння риби взимку від задухи.
На жаль,за Вами подібних дій крім "словоблудія" не спостерігалося.Як кажуть-ноу коммент.
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Re: Повідомляю про кричущий факт браконьєрства

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Дожилися. БЕЗ КОМЕНТАРІВ?
http://ru.tsn.ua/ukrayina/kievskiy-sud- ... ochku.html
SergeyOn
Балакучий
Телефон: 063-477-93-16
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SergeyOn »

:ne_vi_del: Беспредел!!! :sh_ok:
Рыба не клюет, потому что у нее клюва нет!!!
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Суа мля стрелять пиаров нах!!!
Где живём??? :ny_tik:
Не учи рыбу плавать!
Відповісти

Повернутись до “Екологія та Відновлення рибних запасів”

Хто зараз онлайн