р. Горинь

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
ilya
Абориген
Абориген
Повідомлень: 116
З нами з: 30 травня 2010, 10:12
Телефон: 0964558202
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення ilya »

Доброго вечора!
Вчора виїжджали на Горині!
Звечора суботи затарився виповзками в надії на "крупняк", горохом, який перед минулою рибалкою переварив і стандартними черв"яками і опаришом!
Цього разу вибрали прямий учаток річки з глибиною до 3 метрів, так, як минулого разу ловили на виході з ями і бажаного результату не було!
Закинулися з батьком десь о 7 ранку, в мене один фідери на горох повідок - флюр 0.18, другий 0.14 опариш+черв"як! Батя 0.18 горох!
Першу покльовку заробив я, відразу після першого забросу на опариш спокусилася невеличка плотва, після неї відразу друга, трохи крупніша! Поки з батьком ділилися кормом і наживкою відійшли від фідерів, але через хвилину часу, фідер баті почав підскакувати на підставці, підсічка трохи з запізненням, але приємне подьоргування кінчика і перший голавлик у батька, невеличкий грам 200, але перший в цьому році! Поплив підростати!
Гарний початок, настрій теж піднявся.... продовжуємо медитувати біля фідерів, покльовок не було хвилин 30, мабуть трохи нашуміли від радості :-) І ось покльовка вже в мене, але знову на черв"яка з опаришем і дуже обережна, ледь помітна, але всетаки підсічка і підлящик з долоню на березі, відразу ж теж відпущений!
Забув сказати за донки з росянкою, закинув дві штуки, але за весь день лише одинь 100 грамовий окунець і все :ne_vi_del:
На годиннику близько 10 години, покльовки дуже рідко нас тривожи ( можливо через те, що ми самі снідали) :) Батько не зраджує гороху, а я як і раніше горох, оприш, черв"як.
Але покльовок немає, знімаю горошину, змінюю гачок на 14 номер, повідок з 0.18 на 0.16, батько теж ставить тонший повідок і черв"яка з опаришом. Трохи стало цікавіше, підійшла плотвичка і підлящик, але всі розміром до долоні і майже всі тут же відпускаємо!
Десь в 11.30 черговий заброс тільки кормушка вляглася на своє місце дві різких потяжки! Підсічка і приємне подьоргування відчувається в руках! Декілька секунд і в підсак завожу підлящика грам 400! Його вже відправляю в садок :)
Настрій знову став жвавіший і знову кормушки полетіли у воду! Тепер досить гарна покльовка в батька на горох спокусилася плотва вже залікового розміру, теж в садок! Відразу батько закидує, кормушка ще не лягла а фідер знову скаче на підставці, тепер вже головень скоштував горошину! На око грам 400!
Ще кілька невеличкик плоток і підлящиків і кльов знову затих :ne_vi_del:
Вже майже 14.00 стан сонний, але потужна покльовка виводить мене з нього! Підсічка і щось на тому кінці шнура є! Не головень, так як покльовка не в його стилі, не підлящик бо не так опирається і в підсак завожу величеньку плотву, зважування показало 360 грам (поки найбільша в мене). Теж клюнула на горох!
ЗображенняЗображення
До 16 години більше покльовок цікавих не було і вирішуємо збиратися, поки запаковуємо весь хлам в машину залишили закинутим один фідер на горох! Ну і як завжди за ним ніхто не слідкує і як завжди в такі моменти трапляється покльовка, цей раз не був вийнятком! Краєм ока бачу, що фідер "колише" головень :-) Батя підбігає, підсікає, фрикціон, дві потяжки фідером майже до води і все :-) 0.16 флюр не втримав його :-)
Гарний початок був дня і завершення, та і впринципі як і весь день!
Висновки
1. Вода не прогрівається
2. Рівень майже в нормі
3. На горох покльовки впевнені і 100%, черв"як і опариш акуратні і "трофеї" менші, крім підлящика!
4. Все, що менше долоні відпущено!
Всім НХНЧ :)

Прочитавши тільки, що звіт AnMyk по спінінгу згадав, що місцеві з "гордістю" бомбили шнурків під берегом, грам по 200 на чисто білі віброхвости :facepalm: Мабуть до осені гарних екземплярів нам не лишеться!
І також про місцевих.... Один "красавец" мало того, що закинув між самі фідери, так ще і умудрився зачепити віброхвоста якраз над нашими кормушками, метра 2 від берега! Спочатку від нього через цей зачеп пішло ехо матів на всю річку, а потім він довго не думаючи звідкись витягнув 5-ти метрового дрюка і почав того віброхвоста витягувати :facepalm: Витягнув! І приманку і наші нерви! От така "рибацька" повага в місцевих рибалок :ne_vi_del:
Selya
Нуб
Нуб
Повідомлень: 5
З нами з: 07 лютого 2014, 20:16

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Selya »

таке бидло треба вчити. треба було вломити тим дрюком з великою повагою може дійшлоб :prapor:
Аватар користувача
Андрій_73
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 18
З нами з: 19 березня 2014, 01:43
Звідки: Басік
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Андрій_73 »

Дякую за цікавий звіт :bra_vo: ,а нерви треба берегти! :strange:
Міняю Browning 3,9 на Browning 7.65
Аватар користувача
_magic
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 271
З нами з: 14 квітня 2010, 11:25
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення _magic »

Потеплело ...
не смог удержаться от соблазна мотнуться к речке на пару часов ...
ловил на быстряке в обеденное время , за пару часов имел штук 5 резвых поклевок ... 3 из них реализовал .
2 жирные краснопёрки плотки и голавлик грамм 300

Зображення
думаю бобров работа ...
Зображення
:co_ol:
Зображення
к с таланта ... :men:
Востаннє редагувалось 19 квітня 2014, 09:05 користувачем _magic, всього редагувалось 1 раз.
Не слушаю что говорят,смотрю что делают.
Аватар користувача
tohin
Козак
Козак
Повідомлень: 484
З нами з: 19 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення tohin »

Работала бровочка, или там вообще перекат? И кого кушал рыб?
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Аватар користувача
_magic
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 271
З нами з: 14 квітня 2010, 11:25
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення _magic »

tohin писав:Работала бровочка, или там вообще перекат? И кого кушал рыб?
бросал в русло с запасом , как правило рыб пытался сдёрнуть наживку как только кормушка останавливалась ... либо была поклёвка , либо ничего не происходило ...
как-то так ...
наживка - кукурузка из салата :hi_hi_hi: ... перед выездом копнул жменьку червячков , но на червяка не клевало .
Не слушаю что говорят,смотрю что делают.
Аватар користувача
kamennieshipy100
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 321
З нами з: 26 жовтня 2009, 01:00
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення kamennieshipy100 »

На фото ПЛОТВА:)
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк
Аватар користувача
ilya
Абориген
Абориген
Повідомлень: 116
З нами з: 30 травня 2010, 10:12
Телефон: 0964558202
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення ilya »

Доброго вечора!
Були і ми на Горині, але з ночівлею :) Але все по черзі :)
Отже, запланували поїздку ще вчора вранці, але вчорашня погода змусила трохи скоротити робочий день і виїхати не сьогодні вранці, а вчора під вечір!
Планували їхати на теж місце де рибачили минулої неділі, але навтішний прогноз (в плані вітру, східний 6-7 м.с.) змінив наші плани і по карті підібрали місце де вітер не буде заважати! Рельєф дна приблизно знали так,як спінінгували тут з човна і пробивали дно ехолотом :)
На місце прибули десь о 17 годині, вітру як і надіялись тут не було, місця досить "дикі", активність рибки на поверхні була досить високою, що не могло не радувати! І от 18 година і ми розкинулися, я відразу зайням місце нижче по течії і весь корм з кормушок батька і товариша зносило до мене :-) Про сам рельєф, русло мабуть метра 3.5, а загалом метра 2 мабуть і невеличка обратка! Дно глина+пісок досить тверде!
Ловив на два фідери, один горох, флюр 0.18, другий опариш+ черв"як, 0.16! Перша покльовка відбулася відразу, плотва залікового розміру спокусилася на опариша, за нею відразу ще три штучки витягнув, горох мовчав! В батька і товариша жодної покльовки, але чудова погода і щупачок який "буянив" під фідерами батька підіймали настрій :)
До 20 години так і не було жодного клювання ні в кого... вітер затих, як і щупачок.... батя з товаришом почали готувати вечерю, а я готував фідери і місця для нічної ловлі! Темніло досить швидко, всім роздав світлячки і після вечері всі повернулися на бойові позиції :)
В мене як і раніше один фідер горох, інший опариш +черв"як, але забігаючи на перед скажу, що покльовок я так і не помітив :ne_vi_del: В годині 23 на полювання вийшов вусатий солідного розміру :sh_ok: Його удари по воді над нашими кормушками мабуть розігнали все живе у воді :-) Таке враження, що хтось кидає у воду відро з водою! Я добвго не міг змиритися з цим і прив"язав великий гачок на 0.22 флюр і вчепив два виповзка, знаючи що вони його не зацікавлять, але всеодно іншого нічого з приманок не було :) Цей інтузіазм швидко пройшов, так як сом десь 00.30 наївся і ліг назад під якусь коряжку! Я зробив точно як він і вирішив перекімарити в машині годинки дві, батько і товариш залишились на "посту"! Свої фідери поставив на сигналізатори, попустив фрикціони і пішов спати....
02.30 дзвонить будильник і "смена караула"! Проснувшись вертаюсь до берега, товариш з батьою розказують що в мене було дві сильних покльовки на опариша+ червяк, але підсікав товариш без досвіду в рибалці і в результаті один обрив повідка і якийсь "паравоз" змотав декільки метрів шнура і теж обрив повідка :ne_vi_del:
03.00 на березі залишився я сам, всі пішли спати, погода тиха, на поверхні чути наявність риби, місяць освічує всю поляну де ми сидимо.... краса.... але кльову немає.....
04.00 з під коряжки вийшов "товарищ" і своїм потужним ударом метра 4 від мене, ледь не заставив мене прати штани :-) Так він робив через кожних 10-15 хвилин! до 5.30 ранку!
На годиннику вже майже шоста, покльовок 0, починає надувати вітер...... З машини повертається батько, готує каву і теж моститься на своєму місці!
Рівно в сьомій ранку в нього потужна покльовка і я біжу з підсаком до нього, головень біля кілограма опиняється на березі! Спрацював горох! Ну думаємо почалося!! Але ні....
Вітер ще більше розгулявся, небо почало затягувати хмарами, все це мабуть погано повпливало на активність риби..... настрій втомлений....
Час тягнувся довго, зміни повідків, гачків, приманок не давали результату..... Десь в годині 11 я вирішив спробувати кинути під кущі які навісали над водою ліворуч від мене, глибина там десь 1.5м, і відразу заробив покльовку плотви грам 150! Ще заброс туди ж, ще плотва! так вдалося виловити штук 5 плоток! Потім я включив голову і вирішив кинути горох не на бровку де він мовчав, а на міляк під кущиком.... Не пройшло кілька хвилин і гарна покльовка, головня грам на 500 завожу в підсак :) Заброс туди ж, хвилин 15 і знову удар по фідеру і знову тикий головень! Це трохи підбадьорило, але погода все більш псувалася, і покльовок більше не було.....
Годині в 13 почався пристойний дощ і в швидкому темпі почали збиратися!
Цим виїздом задоволені, як би ще і клювало взагалі б чудово було!
ЗображенняЗображення
Головні заважили 900 гр, 480гр, 420гр! Плотву не фотографував!
Висновки
1. Зміна погоди і сильний східний вітер зробили свою справу в плані кльову.
2. Знову горох спрацював по головню.
3. Порадував нічний сом і невеличкі щупачкі, які веселилися над нашими кормушками :)
4. Знову не порадували місцеві рибаки! Минулого разу один витягував віброхвоста (про що писав в минулому повідомленні), цього разу якесь чмо на одномісному надувному човні випливло з за повороту і кидало на ходу поплавчанкою між нависші дерева в надії на головня, ми його культурно попередили про те, що у нас закинуті фідери і що б він не зачипився, на це не побачили жодної реакції і воно далі сплавляється прямо на наші шнури які йдуть у воду! Подумали можливо глухий, бо спиною до нас сидить! Але ще одне зауваження вже в іншому тоні і воно починає огризатися типу ми всю річку закидали, тут він човном налітає на один фідер, другий.... і все путає нам і посміхаючись сплавляється далі по течії, зробили зауваження про заборону використання човнів і у відповідь почули їдіть на....! От таке теж було на цій рибалці, був би наш човен з мотором і воно б ще по шиї получило, але це все дрібниці!
Всім НХНЧ!
Andriy P.
Ледар
Ледар
Повідомлень: 29
З нами з: 17 липня 2013, 21:06
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Andriy P. »

Теж був вчора ввечері та сьогодні зранку на річці, щоправвда без ночівлі. Ловив на 1 фідер на черв.яка з опаришом або просто на черв.ячка. Вчора ввечері клювало дуже слабо за 3 години бачив десь 2-3 гарних покльовки і пару невнятних. Витягнув лиш одну густеру, правда непогану, грам 200. Сьогодні зранку з 6:20 на тому ж місці майже з тою ж прикормкою (Трапер лящ сікрет, мелена макуха та трошки кукурудзяної крупи) Також намагався весь час додавати в корм рубленого черв.яка та горошини. Десь через 15 хвилин ловлі та закормлювання покьовка --густера на долоню, через хвилин 10 ще одна, на цей раз вже більша (десь така як вчора). Далі нормальні покльовки чергувались з обдьоргуванням черв.яка дрібнотою. Рибалив до 10 години.Таким чином в результаті зловив 7 густерок(остальні менші ніж перші дві), 1 непогано плотвицю, а точніше самця всього в переднерестових бугорках, якого відпустив, також попався гарний єлець грам 100 мабуть, ще таких не ловив(також поплив назад в річку) та 2 верховодки. Брало на черв.яка з опаришом або на самого черв.яка, на опариша не хотіло. Рибалкою задоволений :)
ZVod
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 152
З нами з: 21 грудня 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення ZVod »

Були сьогодні - п'ятниця .... азот за шлюзом...
Коротко. Рівень та прозорість води - літня. Зранку досить холодно та та поривчастий східний вітер. Як результат кльов досить вялий. Але ближче до обіду трохи розклювалось .... Влітали трофейні екземпляри плотви ... Взагалі вся плотва абсолютно різна за розмірами. Я ловив в основному на кукрудзу .... мій товариш на бутер опариш та мотиль. В нього плотви менше але в улові гарний підлящик. Прикормка щось близьке до салапінки + арома VDE перечна. Оснастка тонка - Бо варіант з повідком 0,12 мм та довжиною менше метра приносив тільки одиничні - непостійні результати. Хочу сказати що риба абсолютно непрогнозована ... Не можливо щось думати-гадати на завтра .... все змінюється як найкраще і навпаки ліченими годинами.

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення
Andriy P.
Ледар
Ледар
Повідомлень: 29
З нами з: 17 липня 2013, 21:06
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Andriy P. »

Вчора ввечері вдалось насмикати трохи Горинської густери. Ловив з 17:30 приблизно до 20:15. Прикормлював червоним Трапер фідер+макуха+молоте печиво та трохи землі. Ловив на опариш з черв.яком або просто на черв.яка (що давало навіть кращі результати бо майже не вішалась верховодка). Спочатку десь за перші 15 хвилин рибалки мав 3 нормальні покльовки та 3 рибки, 2 нормальненькі густерки та невеличку плотвичку, яку відпустив. Потім на корм стала верховодка і я вже подумав що з ним геть не вгадав...=) Почав трохи більш його зволожувать, але толку було мало. Також перейшов суто на черв.як і десь о пів на 8 нарешті влітає ще одна густерка, потім ще одна і так далі. Одна густера, клювала активно і агресивно :) Розмір абсолютно різний, штук 5 геть малих випустив, решту взяв. Вважаю вечір вдався! :co_ol:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Аватар користувача
Vetal
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 199
З нами з: 01 лютого 2010, 01:00
Телефон: 097-854-00-54
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Vetal »

Гарно попрацювавши в суботу, вирішив вирватись на річку. Кукурузка, опариш, горох, прикормка, хробаки в машині, закидаю снасті, беру дрова, теплий одяг і о 19.00 вже на річці. Стартовий закорм (використовував перловку, макуху, печиво, Фіш Дрім фідер+Гейзер), кормуху 75 грам носило капітально, змінив на 90 грамів нормально, повідок на горох 0,14 довжина біля 80 см., на "бутер хробак + опариш" 0,12 повідок, довжина біля метра. Далі розпалив багаття, але клювань до 07.00 ранку я так і не побачив, лише десь біля 24.00 сом "ввалив" об воду, що у мене ледь "повні штани адреналіну" не стали, наче здоровенний мужик з розгону "бомбочкою" стрибнув у Горинь з обриву. Комарів не було, зранку віддуб так довелось прогрівати машину і вмикати обігрів. О 7 ранку піймав густеру грамів на 150 і все. Зібрався і поїхав на Рівне. Не розумію в чому причина, чи в зміні вітру та тиски, чи може не ті снасті вибрав. Усім ні хвоста ні луски. Район риболовлі біля Олександрії.
Аватар користувача
xxOZ
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 181
З нами з: 24 травня 2013, 23:10
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення xxOZ »

Vetal писав: Кукурузка, опариш, горох, прикормка, хробаки в машині, закидаю снасті, беру дрова, теплий одяг і о 19.00 вже на річці
Суровые ровенские рыбаки разводят червяков прямо в машине :-)
Аватар користувача
Viktorovi4
Козак
Козак
Повідомлень: 464
З нами з: 13 січня 2009, 01:00
Телефон: 123456
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Vetal писав:Гарно попрацювавши в суботу, вирішив вирватись на річку. Кукурузка, опариш, горох, прикормка, хробаки в машині, закидаю снасті, беру дрова, теплий одяг і о 19.00 вже на річці.
Не розумію в чому причина, чи в зміні вітру та тиски, чи може не ті снасті вибрав.
Секрет простий - а 50гр для початку + пригостити водяного... :-) - перевір, я так часто роблю.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
Аватар користувача
xxOZ
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 181
З нами з: 24 травня 2013, 23:10
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення xxOZ »

28.04. Гощанский р-йн недалеко от трассы. Приехали в 6 утра, уехали в 8 вечера. До обеда ловили в одном месте, потом переехали на километр ниже по течению.
Было 2 поклевки с чем-то огромадным на том конце, но видать крючек хорошо не засекал и после 2-3сек. сход.
Были и откусаные крючки. Были и потеряные кормушки с крючками.
Рыбы вот только не было.
Результат: 450г. на троих(из них 400г мои). рыбы. :-)
Итог: клева как такового нету, рыба не собирается, возможно из-за того что нерест и ей не до еды. Так что ближайшую неделю-две лично я смысла ездить не вижу.
П.с. Видели мужика проплывающего на лодке в надежде словить голавля(при нас 1 вытянул). Спросили на что ловит - ответил с чувством агресии "на короладского жука!!". Нехорошая личность.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей