р. Горинь

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Установщик
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 15
З нами з: 24 березня 2014, 15:24
Телефон: 0966079972
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Установщик »

Привіт. Можливо і покльовує! Був сьогодні на Горині в Костопільському районі - вода піднімається дуже швидко,навіть на "веснянку" клює херово.
Пробував червяк, кукурузку - по нулям. З підняттям води почало нести сміття цілими "островами" - дуже погано на донну снасть ловити, затягує як дрібним мусором, так і величезними плаваючими паліняками.
Kostya
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 171
З нами з: 02 червня 2009, 00:00

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Kostya »

Сьогодні відвідали, разом із форумчанином, річку Горинь, в Хотині (там де пройшов Фестиваль фідеристів). Результат, як і очікував, хороший. Бонусних лящів було тільки два, 2600, та 990 грамів. Фото на телефоні, не якісне. Кормив Флагман компетішен ріка+ браунінг (з морозилки) плотва + меласса+ горох. Наживка - два мотиля+пінка. Найкраще показав себе гачок Престон 344, №14, на жилці 0,11мм.
Аватар користувача
roony
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 159
З нами з: 14 січня 2008, 01:00
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення roony »

З п'ятниці на суботу був на Горині - ловили з сьомої вечора до сьомої ранку. За цей час кльов фактично був відсутній - зловив по окунцю, голавліку, підлящику, густерці. Вранці, коли вже навіть підсак сушився, у сина клюнув підлящик грам 600, але зірвався під самим берегом (взяв на два шматочка хробака і опариша). На цей час закінчилося 5-ти літрове відро з прикормкою (Флагман "ріка", Флагман "лещ+плотва" + горохове пюре + пшонка + меласа і вночі ще досипав арому "лящ" від КарпЗум), хробак і бажання ловити. Але можливо до обіду кльов би нормалізувався. Бо поки були навіть хижака не було видно. Рівень води порівняти не можу, бо перший раз виїхав, а от течія сильна - після приїзду заліз у воду щоб повиривати зілля під ногами біля берега, то зносило нормально. Ну і поки ще не косять то трави і різного сміття небагато. І ще бачив кілька вилитівших подьонок, щоправда менші за розміром ніж зазвичай. А вночі був дуже сильний туман, в світлі фонарика здавалося ніби як манку сіяли.
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
Аватар користувача
ilya
Абориген
Абориген
Повідомлень: 116
З нами з: 30 травня 2010, 10:12
Телефон: 0964558202
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення ilya »

Напишу і я кілька слів! Був з ночівлею з суботи на неділю!
На місце прибули десь о 18 годині з надією на нічний вихід ляща, сонце вже не так пече і погода досить комфортна.
О 19 фідери закинуті наживка черв"як+опариш і просто 2-3 опариша. Клювань довго не було, десь через годину підійшла плотва, але вся не товарного розміру і відразу випускалася!
Клюваня підлящика не було десь до години 22, першим затривожив світлячок підлящик грам на 400 і відправився в садок, але цебув якийсь "зальотний" тому що потім знову клювань довго не було.
Близко 12 ночі товариш пішов спати і свої фідери залишив на мене, покльовки дуже ніжні, це були піскарі, яких теж відпускав!
В годині 2 перша нормальна покльовка це також був підлящик такого ж розміру і теж одинокий :)
Було пару покльовок маленького сомика і навіть влетів судачок сантиметрів 15, все на черв"як+опариш і все відпущено!
Також була покльовка чогось цікавого на фідер товариша, з далеку побачив як світлячок на кінчику фідера "розривається" на підставці, підбіг... підсічка.... фрикціон скрипить... фідер плавно опускається до води і бздинь... повідок 0.18 не витримав, хто був незнаю, можливо трохи крупніший сомик :ne_vi_del:
До самого ранку так і не лягав, з 6 до 7 ранку заробили на двох десь по 8-10 покльовок і в результаті найбільший підлящик заважив 800 гр!
Активність риби на цьому завершилась, навіть щучка яка радувала нас своїми мисливськими навичками попередні виїзди кудись пропала :-)
В годині 10 почали збиратися додому!
В суботу ввечері бачив спінінгістів на човні з мотором нижче по течії! Можливо хтось з форумчан? Відпишіться! :-) Планую теж на наступні вихідні десь сплавитись по річці :)
Andriy P.
Ледар
Ледар
Повідомлень: 29
З нами з: 17 липня 2013, 21:06
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Andriy P. »

Сьогодні зранку відвідав річку з фідером. Ловив на невеликій глибині за перекатом перед ямкою з 5 до 9 ранку. Прикормлював фішдрім лящ з додаванням пшона, кукурудзяної крупи та гороху. Кльов почався відразу ,клювала мілка густера, яку відразу топив. Загалом клювало впродовж всього часу ловлі, з невеличкими перервами. Ловив на бутерброд черв+ опариш або на чистого опариша, хоч на бутер краще. Десь о 7 була цікава покльовка десь через секунд 20 після закиду, різкі смички та відпускання, явно не густера. Потім через кілька хвилин покльовка повторилася, знову не підсік, через трохи знов це саме -на цей раз риба вже на гачку, нею виявилась чехонь! Вже друга для мене в цьому році на Горині. Красуня, що тут і казати! Густери зловлено було штук 15, але половина десь відправилась додому, через розмір=)Також було 2 плотви,1 з яких теж втоплена та пару верховод як завжди!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Аватар користувача
xxOZ
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 181
З нами з: 24 травня 2013, 23:10
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення xxOZ »

Вчера под вечер на часа 3 выбрался к реке, в итоге 3 схода(1 уклейка и 2 адекватных плотвы). Из вытянутого - одна плотва, и штук 5 мелюзги(густерка и голавлики) от которых толку нету.
п.с. Зато хоть за дикой лисой понаблюдал, как она охотится =)
Аватар користувача
Orbit
Абориген
Абориген
Повідомлень: 124
З нами з: 05 листопада 2013, 20:31
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Orbit »

Сьогодні був на Горині з 6:30 до 15:00.
Ловив на 2 фідери
Наживка: опариш+гнойовий черв.
В улові: близько 15 шт плотви та густери, один підлящік грам на 400, і один окунь десь до 200 гр.і 1 маленька моренка :smilefish:
На даному місці був уперше, тому спочатку вибрав місце на повороті, на ямі. За 30 хв було зловлено маленьку морену
ЗображенняЗображення
яка була успішно амністована :smilefish:
ЗображенняЗображення
Згодом премістився з ями на меншу глибину (в районі 3,5м), і відразу почала покльовувати плотва і густера.
Кльов був десь до 10 години. В батька була досить сильна покльовка, аж фідер скинуло з підставки, після підсікання рибка дала добрий супротив, трішки потримавши її і вона благополучно завела в траву, а тут результат як завжди - схід :-( .
P.S. Рибалкою дуже задоволений. Думаю, що ще повернуся в даний район р.Горинь.
ЗображенняЗображення
Аватар користувача
ilya
Абориген
Абориген
Повідомлень: 116
З нами з: 30 травня 2010, 10:12
Телефон: 0964558202
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення ilya »

Всім доброго дня!
Були з ночівлею з суботи на неділю, надіявся на нічний вихід ляща, але давненько такої невдалої рибалки в мене не було....
Приїхали на місце десь о 13. 00 поки розклалися, замішалися... отже в 16.00 всі фідери закинуті.... Так як місце нове, пробили рельєф ехолотом з човна, глибина 1.5 - 1.8м нижче по течії ямки 4- 5 м, але вода дуже низька і дуже прозора, тому сідали за 2-3 метри від берега....
Тільки закинувшись на опариша влітає два голавлика сантиметрів по 10, таких і не бачив ніколи! Звісно випустив! Єдиний яскравий момент був коли на фідері у батька легенько задзвинів дзвіночок, я легенько підсік і спочатку почув зацеп, поті зацеп зробив два потужних ривка змотуючи шнур з шпулі, і наступний ривок і нитка провисла.... вимотавши побачив, що повідок не витримав, а повідок був 0.20 !
От впринципі і все! Підійшла місцева пацанва, намила нам подьонки пів відра за 10 грн, на яку потім і ловив! За ніч 2 покльовки! Один підлящик грам 100 на подьонку, і голавлик грам 100 на росянку :ne_vi_del:
Вранці ще декілька незрозумілих покльовок і все.... Навпроти теж сидів рибак і в нього теж зовсім по нулям!
Отже, за добу 10-12 підлящиків грам 80-100, штук 15 голавликів такого ж розміру і все! Абсолютно вся риба випущена!
Висновки
1. Мабуть неправильно вибрали місце ( на це найбільше грішу)
2. Активність риби на поверхні нульова.... за добу не бачив жодного всплеску....
3. Прозорість води не радує! Видно кожний камінчик на дні!
4. Зміна довжини і товщини повідків і гачків результату не давали.... докотився навіть до 0.12 повідка які ніколи і не вязав, але результату не було!
Всім НХНЧ!
Аватар користувача
Юра
Боєць
Боєць
Повідомлень: 225
З нами з: 04 червня 2009, 00:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Юра »

Також були з ночівлею з батьком з суботи на неділю на Горині.
Місце також неглибоке (до 2 м). Ловили практично з однієї точки. Кормився каша (пшоно, кукурузна крупа, ячка)+ФД різних видів+ горох+кукурудза+ експерименти із сухими траперівськими аромами. Хоча корм був не критичним, так як риба реагувала лише на кашову складову (як показав розтин :-) ).
Результат також дуже слабенький: за вечір у батька трохи клювало на кукурузку (густерка та плотва), вночі - по нулях, в т.ч. і на сомові донки на росяника, зранку у мене головень на 850 гр на кукурузку ну і потім трохи розклювалось (у батька краще, він сидів нижче): ще пара головників поменше, плотва, густерка. І вже вдень через безкльов"я почав тягати і випускати підустів, щоб хоч якось було цікавіше. В цілому, кльову немає, вода дуже низька. Фото не робив, бо фоткати немає чого.
p_etru4o
Споглядаючий
Споглядаючий
Повідомлень: 3
З нами з: 22 березня 2014, 20:43
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення p_etru4o »

Всім привіт. Звіт з запізненям.Були з другом 8.06.14. на тріїцю я рибалив на фідер а знайомий на метод,ловили на опариш,прикормка лещ-фішка і запарена кукурудза. Ловили на обривах.Улов 5.30 ранку лещ 1.0кг,14.00 лещ 1.350 кг,17.00 лещ 2.100кг,мій друг більшого за 0.5кг незловив нічого, його потрібно було бачити :wall: :strange:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Аватар користувача
Orbit
Абориген
Абориген
Повідомлень: 124
З нами з: 05 листопада 2013, 20:31
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Orbit »

Доброго дня.
Був з ночівлею. Приїхали на місце ловлі приблизно о 17:30. Місце ловлі було обране перд входом у поворот де розміщалася чималенька яма.
Після приготування прикормки та налаштування фідерів, снасті успішно були закинуті десь о 18:30 і залишалося чекати тількі покльовкі.
Але не тут то було, до 22:00 ні одної покльовкі, перепробував різні насадки ,а позитивного результат це не дало :-( , тільки батько на спінінг вимучив одного окунька :smilefish:
ЗображенняЗображення
Інтенсивний кльов був з 22:00 до 22:30 клювали голавликі, як на фідер так і на донкі на росянку які були розраховані на сома.
За ніч було всього 3 покльовкі, десь біля 00:30 було зловлено соміка грам на 500 та підлящика такоїж ваги і один обрив повідка. В ночі були виходи сома, якраз на повороті де розміщувалася яма, було таке враження ніби хтось навмисне жбурляє цеглу в ріку.
Вся надія була на ранок, але знову таки рибка активності не проявила, зловлено декілька густер та невеличку моренку.
Посидівши до 9:00 вирішили збиратися додому, так як кльову взагалі небуло, хоча поверхнева активність хижака була присутня.
ЗображенняЗображення
P.S.
1.Вся маленька риба була відпущена підростати.
2.До поки прямі сонячні промені потрапляють на воду покльовок не відбувається.
3.Резельтат у рибалок -сусідів теж не радував.
4.Ловив на опариша, кукурудзу риба ігнорувала.
Востаннє редагувалось 07 липня 2014, 15:49 користувачем Orbit, всього редагувалось 2 разів.
Аватар користувача
Rybik
Ледар
Ледар
Повідомлень: 27
З нами з: 18 червня 2014, 10:17
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Rybik »

Всім привіт. Були з 5.07.- 06.07.2014 десь з 16-00на Горині в районі шлюзу, чесно кажучи ми білш відпочивали а ніж рибку ловили :) , але тим неменше ловив на 2 фідери наживка кукурудза та опариш, прикормка фіш дрім рєка, кльов розпочався маже зразу, що саме цікаво клювало на кукурузу і на бутерброд з кукурузи таопариша, а на сам опариш навіть дивитись нехотіло, з вечора було зловлено декілька плотвичок десь по 70-120 гр, та один голавлик десь на гр 200-300, можна булоб зловити й білше але пізніше підїхали друзі, почався шашличок, юшечка , одним словом відпочинок :dan_ser: . В ночі нерибалили , знову рибалити розпачали десь в 5 год ранку, кльов як і ввечері був інтенсивний, було ше зловлено 7 густерек, один підлящик на грам 150-200 та більше десятка плоток, вцілом можу сказати що кльов був навіть доволі непоганий зважуючи на те що ми відпочивали то зловлено було десь 1.5-2 кг риби. :dribble:
Р.С. крепко несудіть мій перший звіт!!!!
Аватар користувача
ilya
Абориген
Абориген
Повідомлень: 116
З нами з: 30 травня 2010, 10:12
Телефон: 0964558202
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення ilya »

Напишу і я кілька рядочків!
Були також з ночівлею на Горині!
Закинулися десь 15 годині, наживка - опариш+червя"к, падьонка, горох. Ціль виключно лящ.
ЗображенняЗображення
Перші покльовки відбулися десь о 20.30, але настільки ніжні, що кінчик фідера ледь ворушився, та і розмір плотвичок був занаддто маленький! Працював опариш+червяк, забігаючи на перед скажу що на поденку не було жодної покльовки :ne_vi_del:
Після декілько клювань знову все затихло, почало темніти, чіпляю світлячки і готуємося до ночі з надією на ляща! В годині 23, я все ж таки дочекався ЙОГО!
ЗображенняЗображення
Радувало, що хоч підійшов маленький, а то на фоні відсутності покльовок взагалі сумно було! Десь за годину таких підлящиків було зловлено з два десятка, відразу їх відпускав!
На годиннику вже 00.20 і нарешті відбулася довгоочікувана нормальна покльовка і підлящик грам на 400 завожу в підсак! Поспішно кидаю в ту ж точку, в голові пролетіла думка "Невже підійшов?" Але не підійшов :-(
ЗображенняЗображення
За всю ніч було ще дві нормальних покльовки, теж були підлящикі але менші!
Активно проклюнувся маленький підлящик десь з 4.30 до 5.30, але весь не заліковий! Потім почалися муки з верховодкою, збивала приманку з любої глибини!
В годині 6 розбушувався окунь і почав топтати верховодку яка зібралась на корм! На Горині я ще не бачив таких "котлів", звісно не хрінницькі але цікаво було подивитися! І все ж вдалося і мені видурити окунця, дуже дивним способом :-) Покльовка верховодки на опариш, підсічка, помаленьку вимотую і тут удар, і щось повисло на верховодці! Підвожу до берега і її випльовує окунь і стає на місці, я опускаю верховодку у воду і він атакує її знову :-) І буквально випригує і чавкає за нею на поверхні :-) З раза третього, дав йому її трохи зажувати і витягнув його на берег, але він не засікся, просто міцно тримав верховодку)
ЗображенняЗображення
Але я його випустив, він заслужив :)
Ну і на цьому все, до 10 жодної покльовки, навіть верховодки! І ми почали збиратися!
Ввечері і вранці навпроти нас, трошки вище по течії теж сиділи хлопці з фідерами, але теж здається у них нічого :ne_vi_del:
В суботу повз нас проходили тролінгували спінінгісти, в них теж 0 :ne_vi_del:
Мабуть потрібно переходити на більші глибини, так як вже другий раз підряд рибалимо на 2-2.8 м і результат не радує!
Вся рибка випущена!
Всім НХНЧ :)
Andriy P.
Ледар
Ледар
Повідомлень: 29
З нами з: 17 липня 2013, 21:06
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Andriy P. »

Всім привіт! Вчора вперше в житті рибалив з ночівлею на Горині! Прийшов на річку тільки о 9 вечора, покльовки почалися через хвилин 15 після першого закиду. Кормив фішдрім лящ + залишки червоного трапер фідер + земля з берега, з додаванням пшона пшениці та гороху. З наживок мав опариша, гнойового черв.яка ,пшеницю та горох. Брало на опариша або на черв.яка та на бутерброд з вище названих. Спочатку просидів десь до пів2 ночі, зловив з десяток густерин та носаря. Половина густери по малолітству випустив! Взагалі чекав він ночі чогось більшого, ніби і кормив нормально і точку вибрав з якої раніше бувало підляща піднімав гарного з місяць назад, а нормальних покльовох так і не дочекався! :du_ma_et: Зранку почав ловити пів4, знову та ж картина - густера лізного калібру ,хоча переважно маленька. Потім це набридло ,пішов з фідером шукати рибу на інших місцях! Це нічого не дало,і,повернувшись назад витягнув ще плотвичку і пішов десь о 9 додому...Взагалі сумно якось. Невже електрики все виглушили?! Незнаю... :facepalm:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Установщик
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 15
З нами з: 24 березня 2014, 15:24
Телефон: 0966079972
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Установщик »

Усім привіт!Щойно повернувся з рибалки, був у селі Збуж Костопільського району. Не фонтан скажу я вам! Рибаків не було зовсім. Ловив я на червяк,кукурузку,опариш та веснянку. Почало подьоргувати фідер лише після 20.00,хоча приїхав о 16.00
Покльвувало лише на веснянку та бутер - опариш з червяком. Зловив одну чехонь,підлящика грам на 400,і густерку залікову. Наживку якась дрібнота знімала так майстерно, що й не видно було, тому перезакидати приходилось дуже часто. Скажу чесно, хотів заночувати,але комарів стільки що два вида OFFа не допомагало, як висновок я просто втік :ny_tik:
Вода впала дуже і дуже сильно,вона майже прозора, можливо через це і нема кльову - ненаю
Мало не забув - на "салапінку" не ведеться, тому ловив простим дідівським способом леска-груз-гачок(місцеві у такий нехитрий спосіб ловлять велику марену)
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей