Я дуже мучився, навіть страждав. Бо не мав нормального рюкзака. Лише батьковий радянський туристични мішок що в народі зветься "колобок".
Але все рік тому я знайшов чудових людей, які пошили мені наплечник на замовлення. Якщо комусь буде потрібно, то можу їхні контакти скинути в приват, щоб не подумали, що це реклами пост.
Отже, щодо вибору: я користюсь саморобним рюкзаком

Я прийшов в майстерню і на пальцях, малюнках і жестами показав, що саме мені потрібно. Ось минув цілий сезон і я можу з впевненістю написати, що задоволений.
Зроблений з стандартної тканини для рюкзаків, я трохи призабув назву, щось на кшталт кордура, чи як там її.
На розвантажуючому поясі я спеціально зробив дві кишені: для сотового телефону і відеокамери. На лямках теж є свої застіжки окремі.
Кишені: одна велика знизу, дві середніх вище неї і дві довжелезні по боках (для повідочниць).
Об'єм рюкзака 80 літрів.
Поки що максимально брав на себе 20 кілограм, але це мабуть ще не межа його можливостей. П'ятирічний син теж поміщається повністю і навіть ковак захлопується

Трішки фоток:

А ось так мене бачить більшість нормальних людей, так що як впізнаєте, то підходьте. Не соромтесь, будемо знайомитись

Ну й головна фішка, це як я ношу вудочки на рибалку. Отак

А який рюкзак для походів на рибалку використовуєте ви?