Черговий звіт - з водойми яку називають місцеві "на кірпічному", знаходиться він у полі, перпендикулярно від ресторанного комплексу "Хутір".
Тут:

Прийшовши додому з роботи о 17:10 бігом збираюсь, заправляю "Ракель" - і в дорогу.
На фото: 1) Траса на Львів, за "Софією", розв"язка, 2) Сам ставок. Дорога через поле, взагалі непогана, якщо їхати веліком, якщо на авто - то після дощу боюсь там загрузнете. Можна їхати і через село, по асфальтовій, але трішки довже, повертати тоді треба одразу за "Софією" на право.
Ставок є безкоштовним. За розмірами не великий. Як на фото:

Береги: з одного боку більш обривисті, як тут

З іншого рівненькі, і близько вода. Протилежний бік в комиші і підтоплений, звідти не ловлять

Коли приїхав, була вже 17:30. На ставку сидів один чолов"яга. Який закинувсь на три поплавчанки. Усі на черв"я. Я, оскільки усе робилось поспіхом, прихватив з собою тільки перловку і мастирку. По дорозі до ставу, об"їжджаєш сміттєзвалище......печальна картина
 Загалом на ставку дуже приємно. Тихенько. Дуже багато співає пташок, усі різноманітні. Рілекс від того чималий, хто розуміє про що я.
  Загалом на ставку дуже приємно. Тихенько. Дуже багато співає пташок, усі різноманітні. Рілекс від того чималий, хто розуміє про що я.Сідаю я в місті, де на першому фото червона крапка на ставку. Відзначу, що глибини там ще ті.....під берегом майже одразу 2-2,5 м. Далі думаю ще більше. Відзначу те, що дно з того боку де я сидів має значні перекати і дуже різкі....закидаєш попалавок наче в одне і те ж місце - і глибини різні....чуть десь відведеш в сторону поплавочка - і глибину доводиться виставляти вверх або вниз...або підтягувати поплавка. При чому перепади серйозні.
Закинувсь - чекаю. Тишина.....в сусіда також. Дрібноти - тьма.... Поплавка мучать, б"ють, про те не клює.
Просидівши так до 19:00 у мене була лише одна нереалізована покльовка. Але щось дрібне. Бо навіть не засіклось. І все....Десь біля 20-ї приїжджає пацанва на веліках, і справого боку від того чолов"яги, де бобри утворили дамбу, почали витягувати ..........сітку

Тепер стало усе на свої місця як кажуть. Риби було не багато в сітці, 25 штук. Точність гарантована - бо рахували усі в голос. В основному карасі. На долоню. Зауваження вирішив не робити - оскільки враховуючи те, що місцевий сидів і їм ніц не сказав, та й судячи по культурі розмовної речі даних підлітків - зрозумів що робити то немає сенсу. Не поймуть :(
  Тепер стало усе на свої місця як кажуть. Риби було не багато в сітці, 25 штук. Точність гарантована - бо рахували усі в голос. В основному карасі. На долоню. Зауваження вирішив не робити - оскільки враховуючи те, що місцевий сидів і їм ніц не сказав, та й судячи по культурі розмовної речі даних підлітків - зрозумів що робити то немає сенсу. Не поймуть :(З етичних міркувань чолов"ягу на фото затер, а тих малолітніх браків таки сфоткав. Якщо їхні батьки чи знайомі читають наш форум - нехай їм буде соромно
 Якщо в них ще лишилась така штука як совість
  Якщо в них ще лишилась така штука як совість   

P.S. Місце, де стояла сітка, на першому фото відзначив яскраво-зеленою крапкою.
Ось наче й усе.

(рибка показала нам
 (рибка показала нам  і  сказала самі клюйте в таку жару
 і  сказала самі клюйте в таку жару