ПС. Наявність запасної шпулі не буде лишнім.
На мою думку, в катушці для фідера повинен бути бейтранер, або "флажок" для позиційного відключення фрикціону.Рома писав:Можливо варто взяти щось із спіпінгових моделей?
Однозначний вибір від мене: Shimano Exage 3000, наприклад модель mrcРома писав:Шановні фідермени, порекомендуйте катушку для фідерної ловлі в ціновому діапазоні +-700-800 грн. Розміщення фрикціону (задній/передній) не важливе. Цікавить насамперед показник "ціна-якість". Можливо варто взяти щось із спіпінгових моделей?Наперед дякую.
Exage 3000 MRC я бы для фидера ,в частности для ловли на реке достаточно тяжёлыми кормушками - как раз настойчиво не рекомендовал бы. Во-первых, это МАТЧЕВАЯ катушка (буква М в названии) с повышенным передаточным числом 6,2 и соответстенной меньшей тяговитостью. Во-вторых, в модельном ряду Shimano Exage нет "настоящего" размера 3000, в данном случае это тот же механизм размера 2500 плюс чуть большая шпулька. Для тяжёлых кормушек размер 2500 всё же маловат - нужен 4000. Я проводил ТО нескольких таких катушек после пару лет интенсивной эксплуатации - после таких нагрузок катушка конечно ещё крутится, однако быстро теряет первоначальную лёгкость хода. Для использования на пикере или на лёгком фидере в стоячей воде она подходит, а вот для ловли на реке - однозначно нет. Зачем покупать недешёвую катушку, чтобы быстро её "убить" до уровня "Кобры"?stal1n писав:Однозначний вибір від мене: Shimano Exage 3000, наприклад модель mrc
Купить можно, к примеру, в одном известном магазине (хотя она и не вписывается в указанный диапазон 800 грн), но я бы для речки выбрал другую модель.Рома писав:Тоді підскажіть де її можна придбати в Рівному - Shimano Exage 3000?
Так Рома ж не писав нічого про річку, чи я пропустив...AndreyK писав:в частности для ловли на реке достаточно тяжёлыми кормушками - как раз настойчиво не рекомендовал бы. Во-первых, это МАТЧЕВАЯ катушка (буква М в названии) с повышенным передаточным числом 6,2 и соответстенной меньшей тяговитостью.
Взяв собі таку і дуже задоволений http://flagman.kiev.ua/index.php/compon ... tch.Плюси- передатка 5,5:1, намотка шнура на висоті,металева шпуля мілка і не потрібно під шнур багато бекінга, металева кліпса . Єдине що зробив в ній то переробив її на швидкий фрікціон довжиною в 2 обороти.Рома писав:Шановні фідермени, порекомендуйте катушку для фідерної ловлі в ціновому діапазоні +-700-800 грн. Розміщення фрикціону (задній/передній) не важливе. Цікавить насамперед показник "ціна-якість". Можливо варто взяти щось із спіпінгових моделей?Наперед дякую.
ПС. Наявність запасної шпулі не буде лишнім.
Справа в тому, що я нею рибалити не буду. Це для подарунку людині, яка ловить фідером на Горині і достатньо важкими кормушками...stal1n писав:...Але я все-такий за ексейчНаскільки я знаю, Рома в більшості буде рибалити на водоймі в Великій Любаші
Сказав "А", то кажи і "Б"AndreyK писав:... но я бы для речки выбрал другую модель.
Я тебе уже писал.Рома писав:Сказав "А", то кажи і "Б"
Перевірено довгими пошуками - до 150 кращої нема.BenichkaLaden писав: на Горинь Тіка Спортера 3500 (можна було 4000)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей