Планував сьогоднішній виїзд цілий тиждень, але як і багатьом плани зіпсувала погода! Але на всякий випадок вчора загрузив човна, мотора і всяке спінінгове барахло!
Прокинувся в 6 ранку і очікувано побачив на дворі дощ.... ліг назад, але вже не до сну було
В годині 10 ранку дощ трохи притих і я швиденько збираюся, але поки зібрався почався ще сильніший і відкладуємо з батьком поїздку ще на пізніше!
Отже виїхали аж в 14

І в 15 були вже на воді, далеко не їхали, а відправились в Ходоси! Відразу вирішили тролінгувати (поки йде дощ) до Решуцька, а потім сплавлятися назад!
Натролінгували два "трофеї"

Перший в баті і потім такий і в мене! Так як вода помітно помутніла використовували кислотні кольори з заглибленням 3-3.5м!
Десь за годину дійшли майже до Решуцька і вирішили сплавлятися назад......
Дощ закінчився разом з клюваннями! Проводки під стінкою камиша, по бровкам..... результату не давали, впирався в воблери! Потім перейшов на силікон також кислотний і букавльно на 3 проводці перед самим човном чіткий прижим, але я чомусь подумав що це зачеп

і не підсік, витягнув віброхвоста без хвоста і весь був пожований чи окуньом, можливо судачком.... але не щукою!
По дорозі розмовляли з рибаком який розказав, що вчора вилетіла поденка, але шось її шкарлупок не бачили і засумнівалися в його словах!
Покльовок немає на годиннику десь 19 і вирішуємо знову потролити до села Хотинь і назад, а потім збиратися додому!
На місці вчорашніх змагань по фідеру сиділи хлопці, але кльовом теж не хвалилися
Протролили до Хотині.... жодного натяку на рибу... вертаємося назад і тут в баті знову покльовка, на той же воблер, хвилин 40 боротьби і вона в лодці

І саме в місці де вчепилася ця мамка побачили першик метеликів які вилітають з води, і ми згадали слова рибака про падьонку!
Більше клювань не було, але настрій гарний! Поки сушили лодку подьонка розгулялася і вкрила всі кущі над водою, але чомусь активності риби на поверхні не було зовсім! Дивно!
Таке було відкриття післянерестового сезону!