Шацькі озера

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Шацькі озера

Непрочитане повідомлення KYM »

artcool запитує:
Як там на рахунок кльову , на що ловити,якими снастями і в яких місцях ловить??
Не учи рыбу плавать!
Banderivets
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Banderivets »

Знаю трішки про Світязь. Стараюсь запинятись на останніх базах, що на початку озера. Перед Світязькім озером є маленьке "кругле". До нього тяжкувато діставатись, бо знаходиться в тяжкодоступному, малопрохідному місці. Мова йде про тяжкопрохідний зєднувальний канал між озерами протяжністю метрів 300-500. Озерце "кругле" (це я його так називаю) дуже гарне та романтичне, знаходиться між боліт, з берега доступу до води немає взагалі. В ньому можна "заготовить" вудкою товарну, залікову плотву (150-300гр.) на "тараньку". Вилов в минулі роки був приблизно "відро" за ніч. Ловилася на перловку чи пшеницю інколи на гнойовик. Мінус з вражень - браки з ятерами, що видушують канадійського сомика та линка. Лов в основному нічний, короткою вудкою з-під човна, на підгодованому заздалегідь місці. На човні мусить бути якір, бо до берега ДОСТУПУ НЕМАЄ, тобто "цеглину" для якоря не знайдете! Інколи попадає, що ВИ САМІ-САМІСІНЬКІ з природою цілу ніч віч-на-віч. :lol: Якщо погода місячна-зоряна, то впевнений, що враження - незабутні. Удачі! :lol:
Панове, любіть ПРИРОДУ, МАТЬ вашу!!!
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Banderivets писав: Удачі! :lol:
Нічого не переплутано з побажанням?
Не учи рыбу плавать!
Россо-Неро
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Россо-Неро »

зараз там ідуть великі дощі. штормове попередження. якщо зібрались їхати - слідкуйте за новинами і прогнозом
Yarik
Site Admin
Телефон: +38-093-116-5057
Хто: Засновник РМР
Контактна інформація:

Світязь - що, де, коли, якими снастями?

Непрочитане повідомлення Yarik »

Доброго дня.
Збираюся не недільку на Світязь. Планую жити в однойменному селі, орієнтовно поблизу бази СБУ (якщо там така й досі є).

Чи є в колег-рибалок поради, та й взагалі, яка-небудь інформація про рибалку на Світязі? Які снасті брати, яку наживку-прикормку? Можливо є конкретні поради щодо місця лову?

Дякую.
Errare humanum est, ignoscere divinum.
БОБР
Бувалий
Телефон: 0993355115
Контактна інформація:

Re: Шацькі озера

Непрочитане повідомлення БОБР »

Лодка. кормишь место в Свитязе на глубине от 5 м и много (желательно зерновые). Ловишь на зимнюю удочку. Запоминаешь точно место. (Можно бутылкой)
Плотва от 200 грамм.
ЗЫ По дороге можешь троллить.
НЧНХ
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

БОБР писав:Лодка. кормишь место в Свитязе на глубине от 5 м и много (желательно зерновые). Ловишь на зимнюю удочку. Запоминаешь точно место. (Можно бутылкой)
Плотва от 200 грамм.
ЗЫ По дороге можешь троллить.
НЧНХ
а насадку какую цеплять? :du_ma_et:
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
БОБР
Бувалий
Телефон: 0993355115
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення БОБР »

Я на кукурузу ловлю. Можно плавающую. Можно опарыш.
Юра
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Юра »

На шацьких по плотві прекрасно виступала така насадка, як кульки із звичайного білого хліба. Ще був здивований, як на таку просту снасть (вудка 3 м - все, що зміг вирізати на березі :-) ) і простий хліб ловиться така пристойна плотва. Причому, заходив у воду по пояс і ззаду несамовито купалися діти. Так що, думаю ,можна пробувати і парену перловку.
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

БОБР писав:Я на кукурузу ловлю. Можно плавающую. Можно опарыш.
Спасибо колеги! теперь буду знать, а то вечно приеду - и как говорится ...... в прямом смысле "ни хвоста и не чешуи" :-)
А на МДЖ - я так понимаю что окунь тоже должен долбить? :du_ma_et:
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
Shamik
Дослідник
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Shamik »

Доброго дня всім! у 2008 році, був на Гряді, жив у палаточному городку в знайомого на ім"я Іван. З собою мав тільки два спінінга і одну поплавчанку. За торговою будкою накопав пару вісім черв"яків, взяв човен на прокат, дружину і попливли, точніше гребла вона, а я тролінгом.... :nez-nayu: Відпливли від берега близько ста метрів. Заякорились, і почалось .... я зі спіном повний нуль, а моя миленька окунчик-плотвичка-окунчик, нашморгала з десяток, ну мене тут жаба і задавила.... одним махом правої руки спін перетворився на поплавчанку (добре що із собою був чумайданчик), вкінці-кінців, нами за 3 години було виловлено залікових окунів та плотвиць близько 4-х кг. Яке було здивування у всіх присутніх із числа місцевих на базі..... "а як?, а чим?, а на що? аде сітка?, а покажіть місце?" Оскома одного виїзду була збита на весь відпочинок. Якщо в когось є човен , неполінуйтесь брати із собою, бо на човні , що береться на прокат час плине швидко! НХНЧ
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей