Вибачаюсь шо виразив невдоволення тут.
Ми, дописувачі форуму rivnefish.com, глибокостурбовані ситуацією з водоймами і орендарями нашого рідного краю.SashulkaB3 писав:Я жутко обурений керівництвом і взагалі орендою даного ставу. Взяли та поставили шлагбауми по дамбі. За вьїзд беруть 10грн. з чоловіка, дитину маленьку і ту за чоловіка считають. Покупатись - 10грн. з чоловіка. Я їзжу туди постійно по кропиву до старої насосної, других підйїздів немає. Для отмазки написали шо проводяться ремонтні роботи дамби, а на самом ділі будують пірси які до дороги ніякого відношення немають. Чому беруть водойму, а руку кладуть на окружні землі??? Бачу скоро і в нас неможна буде покупатись як і в царських селах столиці.
А Ви не пробували звернутись в органи місцевої влади?SashulkaB3 писав:Я жутко обурений керівництвом і взагалі орендою даного ставу. Взяли та поставили шлагбауми по дамбі. За вьїзд беруть 10грн. з чоловіка, дитину маленьку і ту за чоловіка считають. Покупатись - 10грн. з чоловіка. Я їзжу туди постійно по кропиву до старої насосної, других підйїздів немає. Для отмазки написали шо проводяться ремонтні роботи дамби, а на самом ділі будують пірси які до дороги ніякого відношення немають. Чому беруть водойму, а руку кладуть на окружні землі??? Бачу скоро і в нас неможна буде покупатись як і в царських селах столиці.
Ага, терміново скликати засідання Раду Безпеки ООН чи хоча б РНБОBenichkaLaden писав: А Ви не пробували звернутись в органи місцевої влади?
Ні краще нити на форумі, та ще знайдеться десяток співчуваючих, які будуть витирати соплі.stal1n писав:Ага, терміново скликати засідання Раду Безпеки ООН чи хоча б РНБОBenichkaLaden писав: А Ви не пробували звернутись в органи місцевої влади?
Значить потрібно йти дальше, зараз часи непевні багато чиновників "рвуть жопу".SashulkaB3 писав:У нас "особлива" с/р
Діма щось мені не віриться що це в тебе щука 2+ або я такий рибак або у мене щось з глазом я б сказав це 700 грам ну максимум 1 кг.DimonSp87 писав:Всім привіт! Сьогодні вдалося вискочити на годинку покидати на окуня. Но всеж таки мені його зловити не вдалося, зато отримав клюваку зубатої (вага приблизно 2+). Хижак сьогодні був дуже активний, щука навіть вилітала з води на повний зріст. Практично все водне плесо кипіло, а також бачив вихід великої щуки. Наявність щуки в ставку достатня, а на рахунок окунів то я весною ловив 300 гр +. Ось фото сьогоднішнього трофея (доречі це мій особистий рекорд)
Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot], IvonneBressler і 3 гостей