Хижак з човна на Панталійському ставку.

фестивалі та різного роду тусовки
Аватар користувача
serzdubno
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 184
З нами з: 26 вересня 2009, 00:00
Телефон: 0509129975
Звідки: ДУБНО
Контактна інформація:

Хижак з човна на Панталійському ставку.

Непрочитане повідомлення serzdubno »

28 вересня,за підтримки магазину рибальського спорядження *ОЛЬВІЯ*, клуб рибалок „Робінзон”,на Панталійському ставку проводить змагання по ловлі хижої риби з човна (власного). Кількість місць (човнів)обмежена -20шт., плюс резерв 3 човни. Дозволяється на двомісному човні рибалити двом учасникам. Змагання проводяться в два етапи,1-й з 7:30 до 11:00год., з 11:00 до 13:00 год., зважування уловів,підбиття підсумків етапу,обід,відпочинок. З 13:00 до 16:00год.,- 2-й етап, з 16:00 зважування ,загальне підбиття підсумків,нагородження переможців.
Призи надає маг.*ОЛЬВІЯ* в номінаціях 1,2,3 місце, та за найважчу рибину, в залік рахується-окунь,щука,сом. Всім учасникам видається іменна картка знижок,для здійснення покупок в маг.*ОЛЬВІЯ*, тому впроваджується ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ,щоб здати фото 3х4см.,та реєстраційний внесок- 100 гривень.

Реєстрація за тел; 050 9129975, 093 5386720 Сергій
Ser.
Аватар користувача
serzdubno
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 184
З нами з: 26 вересня 2009, 00:00
Телефон: 0509129975
Звідки: ДУБНО
Контактна інформація:

Re: Хижак з човна на Панталійському ставку.

Непрочитане повідомлення serzdubno »

Короткий звіт щодо дійства. Зареєструвалось і прийняли участь 23 учасники. Як я і зпрогнозував що повинен комусь впійматись сом-то так і получилось ,вдалось впіймати сомика на 2.400 , а все інше то були щупачки 12 штук ,вагою до 650 гр. Мали рибаки і удари і сходи ,з берега ловилась і залікова щука ,а от з човнів хижак ігнорував спортсменів. Але і погода порадувала,і настрій підняла УХА-20 літровий казаночок, і укомплектований обідній стіл ну і саме нагородження,а було 7 номінацій ! Порадував і здивував всіх учасників, вчинок наймолодшого рибалки з Млинова Строкань Юрія, він пожертвувавши призовим місцем (а воно могло бути в нього як мінімум третє) відпустив чотири щучки-мотивуючи що їх було шкода- рибаки оваціями подякували,а ми призом як наймолодшому учаснику ! Можна майже все передбачити щодо змагань,а от щодо кльову то тут я безсилий. Щодо отриманих грошових внесків- то частина була добавлена до призів(450гр),частина пішла на обідній стіл,частина на потреби клубу, і частина на майбутні дитячі змагання.

Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
Ser.
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей