Біле озеро Володимирецький р-н

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
bogdan
Герой
Герой
Повідомлень: 574
З нами з: 19 грудня 2007, 01:00
Звідки: РО ФРС
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

"...глубин не знали, ловили вслепую наугад - дна не было видно из-за ветра, а глубины, как оказазалось немалые".

На рятувальній станції - у місцевих водолазів на стіні висить карта озера з позначками глибин - сам бачив... якщо нічого не змінилося - рекомендую ознайомитися...

Звіт - супер!!
Саха1604
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 12
З нами з: 04 березня 2011, 23:34
Телефон: 0989053288
Звідки: Кузнецовськ
Контактна інформація:

Re: Біле озеро

Непрочитане повідомлення Саха1604 »

Карта глубин Білого озера у мене є, кому цікаво пишіть в приватну пошту.
Аватар користувача
Viktorovi4
Козак
Козак
Повідомлень: 464
З нами з: 13 січня 2009, 01:00
Телефон: 123456
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Біле озеро

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Саха1604 писав:Карта глубин Білого озера у мене є, кому цікаво пишіть.
Доброго дня!
Якщо не важко - надішліть будь-ласка, а то планую на весні порибалити там - а ехолота немаю, то Ваша карта мені б дуже допомогла.
Дякую.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
Аватар користувача
Samuraj
Козак
Козак
Повідомлень: 352
З нами з: 26 квітня 2010, 15:09
Телефон: 321123
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Re: Біле озеро

Непрочитане повідомлення Samuraj »

Viktorovi4 писав:[планую на весні порибалити там
Весной мы ему рыбачить там не дадим :-) , а вот после запрета, сам бы упал на хвост... :) .
to Cаха1604 Если не трудно, отправьте мне тоже, с ув.
Аватар користувача
Vob Ler
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 312
З нами з: 14 жовтня 2008, 00:00
Телефон: 0679200934
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Біле озеро

Непрочитане повідомлення Vob Ler »

Саха1604 писав:Карта глубин Білого озера у мене є, кому цікаво пишіть.
И мне, будьте любезны :bra_vo:
Аватар користувача
KYM
Бро
Бро
Повідомлень: 1706
З нами з: 17 листопада 2007, 01:00
Телефон: 067-360-88-01
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Re: Біле озеро

Непрочитане повідомлення KYM »

Перестаньте пжлст мнекать...
Напишите человеку в ПМ, дайте адресс эл. почты и будет вам счастье! :-)
Не учи рыбу плавать!
miron
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 13
З нами з: 13 травня 2010, 16:51
Телефон: 0673625881
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Біле озеро

Непрочитане повідомлення miron »

Саха1604 писав:Карта глубин Білого озера у мене є, кому цікаво пишіть.
ящо можна то мені теж
Дякую
Аватар користувача
ИхтиофилРыбопедович
Ледар
Ледар
Повідомлень: 39
З нами з: 07 травня 2010, 11:08
Контактна інформація:

Re: Біле озеро

Непрочитане повідомлення ИхтиофилРыбопедович »

На выходных вывозил коллектив фирмы отдохнуть маленько, мяса жаренного попить, водки с пивом поесть...
И пока в воскресенье все мирно спали - спин в лодку и вперед. Хорошо, что есть эхолот - на Белом без него можно расчитывать только на везение. Стал на косяк бели на свале с 4 на 5,5 м. Кейтеч 2 и на падении ударчик. Окунь пошел. Поймал парочку и пошел дальше. размер - глаза и колючки. После хренников - грусть и тоска. Метров через 400 увидел выход окуня. Я ему поппер - он удар, сход. Я опять ему поппер - сидит. Потаскиваю под лодку - 0_0 - краснопера грамм на 300+.. и снова сход. Дальше на поппер зеро. Снова кейтеч 2 - тычек - щучка. Ставлю его же но №3 - щучка покрупнее, но незачет. Две грамм по 600 забрал на завтрак. Упираюсь в Кейтеч 3. Каждый второй заброс либо клевака либо сход. Мелких щучек и окуней амнистирую. Дальше пошел Кейтеч 3,5 - первый заброс - тычек на третей ступеньке и Матага сказала, что в эти игры она не играет. Свернулась в бублик а фрикцион начал сдавать шнур. Сижу такой грустный и понимаю, что там тело внушительно-неопределенного размера и нифига я ей сделать этой зубочисткой не могу. Хоть и корчей нету, а остановить возможности нет. Думал сняться с якоря, но одной рукой достать его не выходит - тяжелый слишком (на горынь). на третьем смотанном десятке метров шнура решаю пробовать притормозить барышню катухой. Куда там... флюр 0,245 приказал долго и счастливо жить...
Короче, перевязался и поймал еще одного шнурка и в 9 утра пошел на берег. Заработал за утро поклевок 15-20, десяток реализовал, торпеду на палке подержал... Похоже рыбалка на Белом все же состоялась. :)
Олександр
Абориген
Абориген
Повідомлень: 149
З нами з: 03 травня 2010, 21:09
Контактна інформація:

Re: Біле озеро

Непрочитане повідомлення Олександр »

Був на білому з понеділка 8 вересня ( вечір ) по четвер ( обід ) 11 вересня . Щука є, але не голодна, за два дні було виловлено 4 шт. враховуючи що там добу йшов чималий дощ майже без продиху
дві шт. по 1,3 - 1,4 кг і два малих шнурка по 0,5 кг які реанімовані. Одна щука збила на тросі кукана стопор і з карабіном в роті пішла, тому перевіряйте частіше кукани. Туристи відсутні тільки рибалки на все озеро 4-5 стоянок. Рибалки з Кузнецовська розповідали що на днях хлопці взяли щуку 8 кг з глибини 12 м. на тролінг. Природа супер грибів валом настрій супер іду спати.
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: Біле озеро

Непрочитане повідомлення Рома »

На минулій неділі трохи відпочивав на Білому озері і трохи поганяв окунців. Звіт згодом.
Зображення
Зображення Romanmix2002
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: Біле озеро

Непрочитане повідомлення Рома »

Отже обіцяний звіт.
На минулій неділі взяв невеличку відпустку і майнув із сім’єю на Біле озеро. Відпочивати вирішили на однойменній базі «Біле озеро». Попередньо зателефонувавши туди, дізнався що бронювання будиночків вони не здійснюють і замовлення приймають виключно при фактичному прибутті відпочиваючих, не дивлячись на те, що я пропонував їм сплатити аванс, щоб бути впевненим за місце. Разом з тим, мені пообіцяли, що у будні місць на базі, як правило, вистачає, тому проблем з влаштуванням не буде. Прибувши на базу ми попрямували в реєстратури і фактично взяли майже останні номери. А через півгодини після нашого прибуття, на дверях адміністрації вже висіла вивіска, що «вільних місць не має». Звідси висновок, що якщо їхати туди навмання, то можна ночувати не в будиночках, а посеред лісу…. Ще пару слів про саму базу. В загальному – місце там чудове. Персонал слідкує за чистотою на території, облаштовують нові альтанки, є стадіон для футболу, волейболу, баскетболу, стіл для настільного тенісу, дитяча площадка. Зручний і чистий пляж, в поєднанні з невеликою глибиною, ідеально підходять для відпочинку з дітьми. Також на території розміщені три магазини з більш-менш прийнятними цінами. Можливе і харчування, повний комплект якого становить 115 гривень за день. Допускається також вибіркове харчування на ваш вибір: наприклад або сніданок, або обід. Порції нормальні, їжа, як на мене, смачна. Крім цього, на території присутні мангали, на яких можна як приготувати шашлик, так і щось зварити. Проте треба буде прикупити дров, якщо ви не привезете їх із собою. Єдине негативне враження на мене справили будиночки всередині. Старі подерті меблі радянських часів, матраци із поломаними пружинами, павутиння на вікнах та стінах мені були «по-барабану», чого не можна сказати про дружину, яка очікувала значно більшого за 92 грн. в добу. Як на мене, то за тривалий проміжок часу, який вже ця база існує, можна було б зробити хоча б косметичний ремонт. Кажуть, що є будиночки з підвищеним рівнем комфорту, але я їх не шукав і які там розцінки не знаю.
Тепер про саму риболовлю. Їдучи туди, хотів взяти різні снасті, але дружина внесла свої корективи, тому зупинився лише на спінінгу. В перший день купання і плавання в масці побачив доволі великі стаї чималої за розміром плотви, за якою плавали і невеличкі окунці. Це внесло чималий оптимізм в мої плани по ловлі полосатих розбійників :smilefish: . Варто було лише підняти ногою мул зі дна, стоячи по шию в воді, як невдовзі до цієї хмари підтягувалася риба. Забігаючи наперед скажу, що в подальшому я змайстрував собі нехитру вудку довжиною біля 40 см із різки, до якої причепив волосінь і гачка, і таким чином ловив окунців (на хробака і мімітвістерки). Плотва цікавилася наживками, проте брати не хотіла. На другий день перебування на базі я виплив зранку на озеро.
ЗображенняЗображення
Напередодні домовився за човен в місці їх прокату (8 грн/ год - шара). Вже на першому забросі атакував невеличкий окунець, після чого я подумав, що зараз я їх тут трохи «проріджу». Але, як часто буває у таких випадках, в подальшому я заробив декілька клювань, та ще зловив пару окунців.
ЗображенняЗображення
Довго не ловив, так як треба було йти в їдальню. Цього дня спінінгом більше не кидав, проте деяке уявлення про характер і рельєф дна неподалік бази для себе більш-менш уявлення склав.
Ранок наступного дна виявися не зовсім вдалим в плані погоди. Водойма мене зустріла доволі сильним вітром і дрібним дощем. Відповідного одягу у мене не було, тому плавав я недовго, в результаті чого зловив декілька окунців.
В районі 10-ти ранку погодні умови значно покращились і я знову виплив на воду. Після того як посмикав неподалік від берега спортивних окунців, вирішив податися на глибину, в місце де вчора зловив найбільшого окуня. Доволі довго плавав без результату поки врешті-решт на одній площі заробив пару клювань, тому вирішив її дослідити більш детально. Це місце представляло собою поступове збільшення глибини з подальшою різкою бровкою, яка тягнулася паралельно до берега. Після бровки глибина була відчутна, так як довжини мого шнурка на якорі щоб дістати дна не вистачало. Окунь тримався на площі перед цією самою бровкою. Почали попадатися окуні, один із яких був доволі залікового розміру.
ЗображенняЗображення
Через деякий час клювання стихли. Причиною цього було те, що сильний вітер поволі стягував мене з закріпленої точки і виніс човна в місце де якір вже не торкався дна. Перепливши назад в зону клювання окунів і не отримавши контакту з ними, я вирішив кардинально змінити місце ловлі. Цього разу обслідував більш мілку акваторію (біля 2 м) з водоростями, які тягнулися з дна по поверхні води. Після того, як довго не отримував жодного клювання намагався зловити щуку, ловлячи в товщі води. За годину такої ловлі заробив один зріз і один схід півкілограмового екземпляру біля човна. Шкода, що не було з собою відповідних приманок і снастей, результат міг би бути кращим. Місцевий на моїх очах впіймав три невеликих щучки на віброхвіст. Після чергової зміни місця і мене клюнув ВІН. Спочатку я навіть і не зрозумів, що це взагалі була покльовка. Все виглядало як зачеп, яких потроху ожив і почав плисти без різких рухів. Риба поволі йшла в мою сторону і нарешті я побачив, що це лящ. Гачок міцно сидів в губі, тому за те що риба зійде я не хвилювався. Спокусився цей красень на Keitech Swing Impact. Лящ зрозумів, що йому будуть непереливки, лише тоді, коли опинився в човні. От тут він трохи погарцював…..
ЗображенняЗображення
Підходив час обіду тому риболовлю прийшлося закінчувати.
Третього дня суттєво похолодало. Дув сильний поривчастий вітер, іноді моросив дощ. Випливати я не ризикнув, так як в одній футболці і шортах я б в човні довго не висидів, а теплого одягу з собою не було. Тому порибалити більше не довелося.
Підсумовуючи вищесказане, зазначу, що на мій погляд риби в озері вистачає. Шкодую, що не взяв з собою щучих снастей і поплавцевої вудки. З іншої сторони, не впевнений, що вистачило б часу спробувати половити різну рибу. Бачив тролінгістів, у яких було декілька невеликих щук і одна залікова (приблизно 2 кг). Один мужчина ловив залікову плотву з пірсу на фідер (опариш). Один розповідав, що наловив крупної плотви на перловку, закормивши напередодні місце. Бачив і підводних мисливців, один із яких вполював щуку на 8кг, інший – 3 лини, третій – нуль. Також, один із місцевих, розповідав, що якби я виплив на якийсь «острівець» в центрі озера, то там би добре відловився окунями…..Так що риба в водоймі ще поки є, що не може не радувати.
В цей день ще трохи погуляв за межами бази, де побачив традиційну для наших рік і озер картину із горами неприбраного відпочиваючими сміття. Не знаю, хто і коли його буде прибирати…….
ЗображенняЗображення
В цілому, відпочинок вдався, лише трохи не пощастило з погодою. Дуже хочеться там ще побувати і половити рибки :a_g_a: .
ПС. Все фото з телефону.
ЗображенняЗображення
Востаннє редагувалось 02 серпня 2016, 16:24 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
Зображення Romanmix2002
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: Біле озеро Володимирецький р-н

Непрочитане повідомлення Рома »

На минулому тижні побував на Білому, яке повністю підтверджує свою назву.
ЗображенняЗображення
Що можу сказати - відпочинок там чудовий, враховуючи те, що його так чи інакше можна поєднувати з риболовлею. Та і риба, слава Богу, там ще є. Особливу увагу привертали зграї невеличких окунців, які крутилися між ногами і не давали мені спокою. Шкода, що забув дома всю фото і відеоапаратуру, тому відзняти зграї полосатих розбишак на мілководді не вийшло. Відпочивав там декілька днів. На жаль, процесу риболовлі присвятив не стільки часу як хотілося б, проте два рази випливав на воду і полоскав свої приманки. Перший, раз ловив недовго і в прибережній смузі, де хоч і часто, але клювали невеликі екземпляри
ЗображенняЗображення
Наступний вихід почав також з прибережної зони, проте ловля спортивних окунців набридла і я поплив шукати більш вагомих екземпрярів. Можливо мені здалося, проте зілля, яке починає рости вздовж берегової зони, збільшило свою площу і на "моїх" минулорічних місцях ловити джигом я не міг. Окунь нормального розміру відізвався на кордоні зілля і чистої води зі сторони глибокої частини озера. Причому спостерігалась тенденція виманювання полосатого більше із зарослів, ніж із чистої глибокої зони. Саме продирання приманки через рослинність давало більші результати, проте негативно позначалося на фізичному стані силикінових приманок, які постійно зповзали з гачка на двох-трьохграмовому "ушастику". Рішення перейти на класичну джиг-голівку суттєво покращило комфорт і результативність ловлі. Непогано себе зарекомендував тандем із 3-х грамового джигу і 2-х дюймового Fanatik Viper. Зілля хоч і чіплялося, проте різким рухом спінніггу проривалося без пошкодження вищевказаної приманки. Також вдалося підчепити декілька непоганих окунців на обертові блешні.
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Зі мною плавав в човні брат, який ловив маховим вудилищем на перловку. Клювала плотва в перемішку з червонопіркою, причому попадалися доволі залікові екземпляри. Думаю, якби прикормити одне місце і ловити в ньому, результат не заставив би себе довго чекати.
ЗображенняЗображення
Що ще цікавого можна відмітити? Добавлю ще інформацію, яку бачив сам, або отримав від місцевмих:
- можна доволі успішно ловити ляща, проте цим питанням потрібно займатися. Рекорд цього року мого співбесідника - 4 кг. Екземпляри 2-3 кг не рідкість;
- взимку успішно ловлять крупного окуня. Багато жерличників, проте основний розмір щуки "до кілограма".
- особисто бачив підвоха, який виносив з озера три непоганих вугрі і декілька щучок-недомірків;
- на момент мого перебування в тролінгістів, яких там було чимало, результати були "не ахті". В уловах все таж дрібна щука. Я теж пробував ловити зубату. В результаті - один супровід приманки до човна щукою 300-400 грам;
- на глибокій ділянці водоймі бачив сплески чималої білої риби. Два рази спостерігав як плотва чималого розміру втікала по поверхні від невидимого переслідувача;
- останні 10-15 км до Білого озера - суцільне бездоріжжя;
- прибиранням сміття біля водойми ніби почали займатися.
В цілому, відпочинок удався, чого і всім бажаю. :)
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Зображення Romanmix2002
Аватар користувача
Leopoldushka
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 40
З нами з: 18 серпня 2011, 00:02
Контактна інформація:

Re: Біле озеро Володимирецький р-н

Непрочитане повідомлення Leopoldushka »

- особисто бачив підвоха, який виносив з озера три непоганих вугрі і декілька щучок-недомірків; - это П3дц извините на слове....
In Gods we trust !
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей