Пугачівка

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
qwert
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 89
З нами з: 04 липня 2008, 00:00
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Пугачівка

Непрочитане повідомлення qwert »

Перед Млиновом на право в сторону Луцька є ставок в одноіменному селі. По слухам ловиться карась, карп, білий амур. Може хтось був і має достовірну інформацію.
Hamster
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 71
З нами з: 31 травня 2013, 13:55
Телефон: 095.841.28.20
Звідки: м. Рівне, с. Крилів (Дубенський р-н)
Контактна інформація:

Re: Пугачівка

Непрочитане повідомлення Hamster »

Сьогодні кум з Дубного подзвонив, попросив глянути про це місце в неті, а що там... :nez-nayu:
Hamster
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 71
З нами з: 31 травня 2013, 13:55
Телефон: 095.841.28.20
Звідки: м. Рівне, с. Крилів (Дубенський р-н)
Контактна інформація:

Re: Пугачівка

Непрочитане повідомлення Hamster »

Ось ще надибав інфу:
zigorko. Отправлено 31 липня 2013 - 14:52
З понеділка на вівторок. с.Пугачівка. Рівненська обл.,Млинівський р-он. Рибалка -день 25грн. Доба-50 грн. Вломали сторожа на 50 грн. за двох. Ввечері карась не брав,почав з 23.00 десь до 03.00. З самого ранку взагалі глухо,почав брати десь після 10.00. Бере потроху і на все. Я ловив на пружину+медовий кук. Товариш ловив на резинку (старий,добрий,забутий спосіб),тупо на черва. Клювало ні чуть не гірше. Ставок мілкий,води по пояс.Резинку заносили на середину.Крась здебільшого від долоні. Декілька було на 250-300 грм. На вихідні кажуть людей багацько. Місць для риболовлі не айс.
http://board.lutsk.ua/topic/121420-foto ... e__st__120
Аватар користувача
stal1n
Бро
Бро
Повідомлень: 2162
З нами з: 19 березня 2008, 01:00
Хто: Карасятник
Звідки: Йорк
Контактна інформація:

Re: Пугачівка

Непрочитане повідомлення stal1n »

Компаньйони: Андрій Россоха, Саша, Паша, Вітя.
Погода: зранку хмарно з температурою +16, у порівнянні з попередніми днями було реально холодно. Вітер помірно-сильний північно-західний, який потім змінився на західний з силою 4 м/с. Під вечір вітер стих. Небо зранку було хмарним і одного разу з нього навіть линув дощ. Після обіду добряче потепліло і хмарки розійшлись. Тиск 740 мм.рт.ст..
Рівень води: немає з чим порівнювати.
Час ловлі: з 05:30 до 17:30.
Місце: південна сторона ставка. Спочатку сів на мілині, а потім перебрався на середину берегу.
Вартість рибалки: 50 гривень за світловий день.
Зловлено:  15 карасів.
Наживка: на опариші жодної покльовки не було. На фідер все зловлено на хробака. На спутніках ставив як і венгерське тісто, так і пінопласт.
Прикормка: FishDream - з різних пакетів все засипав у відро і замішав. На пікері у мене був Sensas Carp — жодної покльовки!
Снасті: пікер, фідер, спутніки.

Нова водойма це завжди цікаво. Запропонував мені Андрій приєднатися до компанії риболовів, які успішно ловили рибу в цьому році на водоймі села Пугачівка, Млинівського району, нашої області. Для підігріву, він мені розказав про 12-ти кілограмового амура, якого разом з іншими здоровенними рибинами тут було зловлено на горох. Після такої реклами відмовитись було важко.

Амур вагою 12 кілограм
Зображення

Приїхали затемна, а місць на водоймі немає. Просто весь весь берег зайнятий машинами й рибалками. Всюди донки, фідери, світлячки, палатки. Ми тулилися туди-сюди і знайшли одне вільне місце на мілині(де посадили мені з Андрієм, так як ми були наймолодшими) і ще одне місце поряд з шумною компанією сумнівного вигляду дівчат і таких же хлопців.
Поки ті місця шукали, то я змерз як цуцик.

Вільних місць не було зовсім - все в машинах
Зображення

Я заходився перевіряти дно на своєму місці. Мнда, глибина як горобцю по коліна ще й все у водоростях. Почав годувати точку з чистим дном. Закинувся. Тиша. А ні тичка! А на вулиці дубаріна така, холод. І то по всьому березі тиша така. Бачу, що один чоловік почав збиратися на гарному місці, поряд з нашими карпятниками. Ну, то я не довго думав і перебрався туди.
На цьому місці глибина була аж трохи більша ніж по пояс, але це глибше, ніж в тій стороні ставу, де я сидів. Швиденько загодувався і закинув вже тут три спутніка, адже всі на ставку ловили саме на них.

Мої фідери, а там далі спутніки
Зображення

Сидів я над своїми снастями, сидів... А толку зовсім не було. Жодного натяку на те, що в ставку є якась риба! А на вулиці було так холодно. Мабуть це раптове похолодання і стало причиною відсутності кльову.
Довго я цю холоднечу терпіти не міг, хоч і нап'ялив на себе всі речі, що мав. Це безклів'я зводило мене з розуму, разом з холодом. То ж я пішов спати в машину.

Вигляд на перший ставок з дамби
Зображення

Прокинувся десь біля одинадцятої і небо почало звільнятися від хмар. Як тільки пригріло сонечко, так відразу почали клювати карасі. Що цікаво, на опариша не брало зовсім. Жодного тичка. Працював лише гнойових хробак.

Я і карасюка
Зображення

Клювало рідко, але дуже впевнено. Ні з того, ні з сього фідера завертало зі всієї сили до водойми. Я прозівав лише дві покльовки в берег на спутнік, всі інші були реалізовані. Карась був розміром 200-350 грам, гарний. А на березі, де я ловив, валялася луска розміром більше, ніж 5 копійок. Дуже вражала і мотивувала.

Ось така луска валялась на березі, де я сидів
Зображення

В принципі оце й все про рибалку. Шкода, що ми не потрапили сюди на шалений кльов, який був тут в період стабільної спеки. Тоді люди брали по 30 карасів і більше. А тепер отак слабенько. Ну нічого, буде ще й на нашій вулиці свято.

Наша компанія
Зображення

Відео з уловом:


Цей же запис в мене на бложику, зі всіма фотографіями з рибалки: Раптове похолодання. Звіт з рибалки Пугачівка, 17.08.2014
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей