slavikrovno писав:Учасників вже більше за 40, і я от переживаю чи вистачить усім місця на березі пляжу? Бо водойма все таки безкоштовна і знаходиться в межах міста, 100% пенсія буде брати штурмом.
Я дивився по гугл мепс, ширина пляжу від дамби до бетонного півкругу, який знаходиться ближче до верб, становить 350 м, враховуючи той факт, що участників 40 ( хоча дуже сумніваюсь, що будуть всі ), то без проблем можна посадити 35 участників, виходячи з ширини сектору в 10м, якщо участників буде понад 35 чоловік, тоді з'являютсья нюанси, і я думаю потрібно буде розширювати зону змагань, думаю доцільно розширити по берегу понад дорогою ( ні в якому випадку не до верб, оскільки там умови лову вже починають суттєво відрізнятись, і це автоматично дасть шалену перевагу участникам які витягнуть ті сектори, на пляжі умови у всіх практично рівні, хоча й біля дамби буде певна перевага.
Стосовно пенсіонерів, будемо проявляти комунікабельність, та розраховувати на розуміння, та лояльність місцевих рибалок, щодо проведення змагань. На крайняк нальємо 100 грам