Доброго вечора шановні колеги.
Сьогодні вирішили із кумом прошвирнутися по р.Горинь с Ремель. Отже виїхали рано приблизно о 5 год., на місце прибули 5:35 вирішили негаяти часу розпочали риболовлю. Пройшовши по Горині метрів триста ми не бачили неодного тичка. Прийшли на старицю погода була чудова

з ранку ми зустріли браконєрів які плавали на човні і перевіряли свої сітки.

Побачивши нас вони стали відпливати від сіток. Ми зрозуміли, що на цій стариці робити немає що. Перейшли на другу старицю і обдививши її я на березі знайшов приблизно десяток сіток порваних, я зрозумів, що і тут нам не світить нічого

.

Зробивши декілька спроб впіймати полосатого розбійника в нас не вийшло нічого

.

Перепробувавши дещо ми незаробили неодного тичка. Зустріли місцевого рибалку він розповів що вчора (суботу) на цій стариці гуляли браконєри.
Тоді кум запропонував переїхати ще на декілька старець, приблизно в районі Козлина.

Приїхали туди ми зустріли троьх рибалок, поговоривши з ними вони розповіли, що самого ранку ходять пробуют і незаробили неодного тичка.
Ми стали пробувати. Я вирішив кума подбадьорити сказавши що в нас кращи снасті і що в нас буде якісь результат, але я помилився зірвався вітер і почав іти сніг. Обкидавши декілька точок ми змерзли, кум запропонував перекусити і можливо перестане іти сніг.
Пообідавши ми вирішили переїхати в Решуцьк на Горинь. Прибувши на місце ми пройшли метрів 300-400 по Горині но так і не бачили неодного тичка.
Подорозі ми натрапили на старицю закаряжену.

Вирішили обловити її.
Обкидавши її приблизно 2.5 год. як ми нестаралися ми незаробили неодного тичка.

Прогулявшись ми зарядилися енергією на цілий тиждень, зібралися і поїхали додому.

Всім НХНЧ.
Далі буде.
Шукай рибу сам ти їй геть непотрібен.