р. Горинь

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
PAVEL
Абориген
Абориген
Повідомлень: 137
З нами з: 12 листопада 2011, 19:13
Звідки: г.Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення PAVEL »

Сегодня и сам для себя решил открыть рыбацкий сезон по хищнику ! Рыбачил на Горыни и старицах в Районе Александрии с 11.00. и до 15.00. Сразу бросается в глаза большое количество мусора и 0_0 н-ое количество валяющихся по берегу сеток ( порвал все как мог )...
Первую поклевку ждал минут 40 спокусился савсем спортивный окушок .. и еще один Но таки взял щучку на синего сьедобного рака . Больше рыб небыло ... поклевки были но нереализованы . Рыба как по мне вялая . Сезон открыл рыбалкой доволен ( холодно , сыро , ветренно ааа-а шо делать !!! )
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Ровенский Карповый Клуб
Аватар користувача
PANAS
Ледар
Ледар
Повідомлень: 25
З нами з: 01 січня 2015, 12:41
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення PANAS »

Доброго вечора шановні колеги. :prapor:
Сьогодні вирішили із кумом прошвирнутися по р.Горинь с Ремель. Отже виїхали рано приблизно о 5 год., на місце прибули 5:35 вирішили негаяти часу розпочали риболовлю. Пройшовши по Горині метрів триста ми не бачили неодного тичка. Прийшли на старицю погода була чудова :bra_vo: з ранку ми зустріли браконєрів які плавали на човні і перевіряли свої сітки.
Зображення
Побачивши нас вони стали відпливати від сіток. Ми зрозуміли, що на цій стариці робити немає що. Перейшли на другу старицю і обдививши її я на березі знайшов приблизно десяток сіток порваних, я зрозумів, що і тут нам не світить нічого :wall: .
Зображення
Зробивши декілька спроб впіймати полосатого розбійника в нас не вийшло нічого :facepalm: .
Зображення
Зображення
Перепробувавши дещо ми незаробили неодного тичка. Зустріли місцевого рибалку він розповів що вчора (суботу) на цій стариці гуляли браконєри.
Тоді кум запропонував переїхати ще на декілька старець, приблизно в районі Козлина.
Зображення
Приїхали туди ми зустріли троьх рибалок, поговоривши з ними вони розповіли, що самого ранку ходять пробуют і незаробили неодного тичка.
Ми стали пробувати. Я вирішив кума подбадьорити сказавши що в нас кращи снасті і що в нас буде якісь результат, але я помилився зірвався вітер і почав іти сніг. Обкидавши декілька точок ми змерзли, кум запропонував перекусити і можливо перестане іти сніг.
Пообідавши ми вирішили переїхати в Решуцьк на Горинь. Прибувши на місце ми пройшли метрів 300-400 по Горині но так і не бачили неодного тичка.
Подорозі ми натрапили на старицю закаряжену.
Зображення
Вирішили обловити її.
Обкидавши її приблизно 2.5 год. як ми нестаралися ми незаробили неодного тичка.
Зображення
Прогулявшись ми зарядилися енергією на цілий тиждень, зібралися і поїхали додому.
Зображення
Зображення
Всім НХНЧ.
Далі буде.
Шукай рибу сам ти їй геть непотрібен. :smilefish:
vladislavovich
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 46
З нами з: 30 березня 2012, 19:41
Телефон: 0687583122
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення vladislavovich »

:-|-: Вітаю форумчан з наступаючими св"ятами!!!
:prapor: Був сьогодні на річці. Поки зубата з горбильком боліють, рішив поганять пана Жереха. Так би мовити, охота на спритного мисливця з берега. Д"якую Саші TRANS за палочку-виручалочку!. Спін до 7гр. шнур 0.08. поводок 0.14. шарнір 2гр. Знайшов на річці спокусливе місце без рибаків, де почав жировку жерех. До-о-вго підбираючи приманку, знайшов :thumbup: І пішла жара. 3-и недомірка відпустив. 2-ві їстівних забрав. А з одним кабаном довго мучився, і природа взяла сво"є. Адреналіну набрався по саме нехочу. Зубата навіть в багатьох варіантах вихідна. Вскриття показало що ікри нема. Ось такий вихідний! :co_ol:

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення
Аватар користувача
Relax
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 18
З нами з: 24 березня 2015, 03:07
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Relax »

В 2014 році декілька раз пробував ловити на р.Горинь в районі села Ремель. На спінінг жодного разу нічого не зловив, а от на живця (бажано крупнішого) були досить результативні рибалки. Помітив, якщо вже почався кльов на живця, то отримаєш переважно не одну, а декілька покльовок. В улові були щучки переважно за 1 кг, а от якщо живець був маленьким, то грам 500-700. Крупнішого живця купував на Андріївському-методом відбору карасів)
Відео річки біля с.Ремель:
Востаннє редагувалось 08 квітня 2015, 19:48 користувачем Relax, всього редагувалось 1 раз.
Рибалка в Україні (РвУ): https://www.youtube.com/channel/UCUR51E ... VVW2CPwljA
Аватар користувача
xxOZ
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 181
З нами з: 24 травня 2013, 23:10
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення xxOZ »

Разбавлю срачь (Пока писал уже хороший человек стер все) отчетом о сегодняшней рыбалке. Фоток не будет так как нечем было все это снять, поэтому постараюсь словесно передать атмосферу сего действия.

Спинингуй, не спинингуй - все равно получишь... Но о бо всем попорядку.
Дача. Весна. В этот период когда еще нечего делать в садово-огородном или беседко-строительном хозяйстве решил все же отдать перспективу провести несколько часов у реки. Вынул с рюкзака фидерные оснастки и прочие причандалы. Запихнул все что необходимо для ловли голодных полосато-пятнистых, ну и может еще белых чешуйчатых троглодитов. спининг пристегнул сбоку рюкзака и отправился в получасовую дорогу.
Тротуар. Тропинка парком, которому уже не одна сотня лет. Спуск к роднику. Мостик через очень старое русло Горыни и тропа полем, между стариц уже изрядно заиленых и заросших камышом да ивами. Вот так, петляя между них, дошел до места, где зная брод можно лезть в воду. Температура воздуха +6. Воды - очень холодная. Но поделать нечего. Скинул кросы и полез в воду по колена. Торчащая молодая осока, дно чистое, но скользкое и из-за того что летом коровы своими копытами понаделали дыр - идти неудобно и ноги постоянно соскальзывают в эти углубления. Хорошо что пройти надо метров 7. Небольшой ветер, по ощущениям мокрых ног преврятился в ледяной шквальный. По быстрому обулся, и быстрым шагом направился к реке, до которой рукой подать. Это если руки 200метровые. На часах 15:00. Собрал удилище, катушище, исскуственное приманище и к ближайшей коряге. Раз к коряге. Два к коряге. Три.. Пять. меняю приманку.. вторую. третью пятую. Меняю место. И так повторить. Время от времени шел мелкий двухминутный дождь и один раз снег. Пройдя километра два по берегу в очередной из забросов попал прямиком на поваленое дерево на этом же берегу. Эхэхэх... С теперешними ценами придется лезть доставать. А дерево то над водой висит, и зацепил за самую верхушку, которая над рекой. Шаг за шагом, вверх да ввысь лезу по дереву. И при этом вспоминаю видео как мужик спасал кота. Думаю хоть бы в такой метод не отправится на корм рыбам. Вобщем шатаю я этот ствол на котором стою над водой в надежде авось не обломится. Постепенно добрался до верха. Ветер шатает, самому страшно и смешно. Ветки похрускивают, а я все тянусь. Дотянулся. Восторг. Осталось дело за малым - слезть. Вобщем кое как поскальзываясь и цеплясь как молодой бабуин цепляется за повисшие ветки, добрался до твердой земли. Походив еще пол часа, собрался. На часах 17:30. Увидел как кто-то шугнул рыбину. Это был единственный раз когда хищник хоть как-то проявил себя. Но заново собирать снасть как-то не хотелось, поэтому направился домой. Итого 2,5 часа проведеных на реке. Опять брод. Недалеко в камышах три собаки устроили игры повизгивая и покусывая, но увидав меня выстроились в ряд и пристально наблюдали. Рыжий, Белый, Пятнистый. Покая не отошел метров на 100 и не скрылся за камышами - так и стояли ниразу не шевельнувшись. Мостик. Парк. Дача.
Вцелом удовольствие и заряд бодрости от процесса получил.
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Рома »

xxOZ писав:...Спинингуй, не спинингуй - все равно получишь...
Рибалив у суботу після обіду - результат аналогічний. Погодні умови зовсім не весняні.
Із приємного.
1. На поверхні річки вже трохи видно активність білої риби. Пару раз плескались і непогані екземпляри.
2. Вперше в цьому році побачив веселку, значить тепло не за горами :mi_ga_et:
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

У неділю вирішив спробувати щастя на річці Замчисько, що протікає через Костопіль. Також повний "О".
ЗображенняЗображення
Зображення Romanmix2002
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Рома »

Щось не видно звітів спінінгістів за вихідні? Чи всі переключилися на карасів? :mi_ga_et:
Я в минулу суботу вранці вискакував на пару годин на Горинь. Трохи покрапував дощик, якраз щуча погода. І рибка трохи покльовувала. Одну невеличку щучку впіймав (амністована), інша зрізала флюрика. Ще було два виходи за воблером (Kosadaka Ion), який, на жаль :cry_ing: , залишився в річці. Шкода, що часу було мало, можливо результати були б кращі.
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Зображення Romanmix2002
Аватар користувача
OlegG
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 64
З нами з: 15 квітня 2011, 21:00
Телефон: 0662891510
Звідки: м. Нетішин
Контактна інформація:

Открытие спиннингового сезона на реке

Непрочитане повідомлення OlegG »

От того что вышел на реку со спиннингом уже получаешь кайф, а тут ещё и рыба немного поклевала :)

ЗображенняЗображення

Первый голавлик сезона. Поклёвка с мелкого переката.

ЗображенняЗображення

Окуни пока ещё не очень активные.

ЗображенняЗображення

На жереха рассчитывал больше всего, но активности его особо не увидел. Попался только один маленький, за то порадовал мощной поклёвкой и свечой в щучьем стиле.

ЗображенняЗображення

Вся рыба вернулась в реку.

Во многих местах видел нерестившихся рыб, старался там долго не задерживаться.
За пол дня не встретил ни одного браконьера и ни одной сетки!
Короче сплошной позитив :)
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення AndreyK »

Рома писав:Щось не видно звітів спінінгістів за вихідні?
Так особо отчитываться не о чем. :hi_hi_hi:
Выезжал на неделе несколько раз на речку - посмотреть, как там голавли и жерехи поживают. По голавлю, увы, ещё рано - вода не успела нормально прогреться, на перекатах ещё голое дно, трава пока не поднялась, соответственно и рыбы на перекатах ещё не видно. За полдня был один тычок на воблер, но рыба не засеклась. Так что до активного клёва голавля на спиннинг придётся подождать ещё недельку-две.
На следующий день поехал после обеда в разведку на жереха - но то ли ещё рано, то ли просто в этот день он не особо активный был, но из нескольких старых точек, где в прошлые годы обычно держались жерехи, активность была видна лишь на одной, и то не слишком часто - всплески раз в 15-20 минут, при чём к вечеру стали ещё реже. Пробовал различные приманки, заработал только один мощный удар на Косадака Ион 70 уже под вечер. Но то ли жерех ударил неудачно, то ли я уже расслабился и не ожидал поклёвку и нормально не подсёк - но и в этот раз рыба не засеклась.
Помимо этого немного прогулялся с джигом по близлежащим ямкам - в результате одна поклёвка окуня или мелкой щучки - откушен хвост у приманки.

Так что фото с рыбой не будет - вместо них немного фото весенней Горыни. :-) Лягушки горланят, птицы поют, вокруг всё цветёт - запах стоит просто одуряющий.... Весна в разгаре...

Зображення

Зображення

Зображення
Аватар користувача
tohin
Козак
Козак
Повідомлень: 484
З нами з: 19 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення tohin »

Вітаю! Дійсно море позитиву! Дякую, що поділився з нами!
Первый голавлик сезона. Поклёвка с мелкого переката.
. а ось тут запитаннячко :) тобто голавлик на перекаті вже тусується? Перекат голий, без всяких аномалій, типу трава ж ще не піднялась?
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Аватар користувача
tohin
Козак
Козак
Повідомлень: 484
З нами з: 19 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення tohin »

AndreyK писав:
Так что фото с рыбой не будет - вместо них немного фото весенней Горыни. :-) Лягушки горланят, птицы поют, вокруг всё цветёт - запах стоит просто одуряющий.... Весна в разгаре...
Еххх, на первой фотке место вообще улет! Спасибо!
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Аватар користувача
OlegG
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 64
З нами з: 15 квітня 2011, 21:00
Телефон: 0662891510
Звідки: м. Нетішин
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення OlegG »

tohin писав:Вітаю! Дійсно море позитиву! Дякую, що поділився з нами!
Первый голавлик сезона. Поклёвка с мелкого переката.
. а ось тут запитаннячко :) тобто голавлик на перекаті вже тусується? Перекат голий, без всяких аномалій, типу трава ж ще не піднялась?
Сам не розумію що він там робив :)
Перекат дуже мілкий. Пісок подекуди з камінчиками.
Покльовка на глибині приблизно 50см.
Аватар користувача
Relax
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 18
З нами з: 24 березня 2015, 03:07
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Relax »

Доброго дня всім найтерплячим людям в світі - рибалкам!!) Знайшов час, щоб написати звіт за вихідні, які я провів за самим чудовим процесом весни) - посадкою картоплі в селі. Їдучи на картоплю, гріє серце думка про майбутню (в думках по-любооому успішну) рибалку.
Тепер сам звіт:
Зправившись з картоплею, беру спінінг та йду на річку Горинь, по дорозі прокручую в голові думку - чи хватить в садку місця на всю рибу яку зловлю). Підійшов до води,відразу бачу плескання щуки біля затоплених корчів, відповідаю сам собі на своє питання-мабуть не хватить в садку місця на всю рибу...) Довго кидаю прямо під ніс щуки, результат - трьохкілограмовий ноль) Прокидавши безліч приманок в цьому районі річки згадав що на тому боці річки є стариця і мій внутрішній голос погнав мене в дорогу...)
З дитинства пам'ятав,що поряд є міст і от прийшовши до нього я зрозумів що тепер для мене (моя вага десь 103 кг) цей міст явно екстремальний). Включаю образ екстемала і переходжу, чи перелажу) :

відео мого перелазу зняв не повністю,бо нереально з спінінгом в одній руці ще й знімати на телефон), полюбому щось одне втопив би)


Фу бл... перейшов.
Протер лоб і пішов в сторону супер уловистої щукової стариці. Підійшовши бачу, що колись велика та довга стариця стала трьома невеличкими озерцями (це мабуть пов'язано з несніжною зимою і вода в річці сюди не піднялась),хоч самі озерця на вигляд досить перспективні:



Десь пів години пробую зловити зубатого монстра, але результату нема. Тут підходить до мене місцевий і каже : "Ти тут нех..я не заху..риш бо всю рибу заїб...шили сєтками" ! Детально проаналізувавши всю глибину його слів), перебираюсь назад в сторону річки.

Біля річки зустрів знайомого місцевого рибалку,який вполював гарного жереха, кладу біля нього (біля жереха, а не біля рибака)) запальничку та фільмую його:

Зловлений жерех на Риппер RELAX KOPYTO BLS 3” (7,5cm). колір 002



Хоч я так нічого і не спіймав, але отримав масу позитиву та задоволення від чудово проведеного часу та повного розуміння,що настала ТЕПЛА ВЕСНА:



БАЖАЮ ВАМ ТРОФЕЙНИХ УЛОВІВ ТА ПОЗИТИВУ !!!!!!!!!!!!!!!
Рибалка в Україні (РвУ): https://www.youtube.com/channel/UCUR51E ... VVW2CPwljA
Аватар користувача
SPIN
Герой
Герой
Повідомлень: 671
З нами з: 13 травня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення SPIN »

"RELAX KOPYTO BLS 3” (7,5cm). колір 002"

"это ведь мой любимый цвет" (С) для Горині
Neveteran
Ледар
Ледар
Повідомлень: 33
З нами з: 09 січня 2012, 22:35
Телефон: 0964577073
Контактна інформація:

Re: р. Горинь

Непрочитане повідомлення Neveteran »

Сьогодні був на горині. Дуже низька вода! Не зрозуміло де вона поділася? Тому риба клювати не хоче, мабуть переживає стрес. З 8-30 до 15 лише головник в районі 0,5 кг і щучка десь 0,7кг. Ловив на все , зловиви лише на воблер рапала рісто рап 4 см.

З повагою,

Сергій
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей