р. Случ

Звіти про нахлистову рибалку. Вісті з водойм
Klim
Ледар
Ледар
Повідомлень: 37
З нами з: 04 липня 2013, 19:43
Контактна інформація:

р. Случ

Непрочитане повідомлення Klim »

09.08.-10.08.Вибралися в суботу ввечері з другом (Вася) на річку половити рибку. Вася був націлений на нічну ловлю фідерами, а мені дуже хотілося зловити головника на одному цікавому місці не подалік нашої стоянки. Отже після легкої "вечері" я в палатку спати, а Вася чатувати біля фідерів. Прокинувшись десь о 7:00 застав друга сплячим біля вудок, оглянув його садок (підлящики, плотва, окуні, і один сомик) зібрав свою вудку #4 пішов до того місця де на мою думку мав би жити головень. Розпочав з red tag на №12 гачку, муху постійно скубала зграя верховодки, одна більшенька навіть спромоглася заковтнути. Змінюю red tag на жука і через хвилин 10-15 почалося, червоноперий хапав як на "плюх" так і сплав жука, підсікався і зходив, після підсічки виходив на свічку, хапав жука вискакуючи з води. Таке дійство треба було знімати на камеру, а я з собою навіть телефона не брав, так як ходив по річці по пояс у воді. В руках потримав вісім екземплярів вагою приблизно від 300гр до 700гр (всі відпущені підростати). Зробив лише пару фото місця де вперше вдалося вполювати головня.
DSC_0177.JPG
DSC_0178.JPG
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Аватар користувача
tohin
Козак
Козак
Повідомлень: 484
З нами з: 19 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: р. Случ

Непрочитане повідомлення tohin »

Вітаю з першими і такими довгоочікуваними головнями!!! Крутий старт, а головне досвід, який дорогого вартий. Кльове місце, тепер треба якось разом туди потрапити ;-)
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Аватар користувача
tohin
Козак
Козак
Повідомлень: 484
З нами з: 19 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: р. Случ

Непрочитане повідомлення tohin »

В недiлю побував на тому самому мiсцi що i у звiтi Klim. Мiсця просто супер-голавлевi, щоправда рiвень води дуже низький, той перекат що на фото перетворився на порiг, всi каменi зверху. Погода була досить пасмурна проте риба все ж реагувала на нашi потуги. У Сашка, що пробував дiстати головня мiкро колебалками один 300гр в активi, одна покльовка i один мега схiд. Я зреагував на падiння "вiдра" у воду, такий звук був. Це була свiчка головника пiсля пiдсiчки. Я стояв нижче переката,а Сашко обловлював його фронтальну частину. Покльовка була досить сильна, пiсля пiдсiчки боротьба тривала секунд з 30, проте дiстати велетня не вдалось, вiн просто зiйшов.
У мене в активi 2 конкретних жерехових покльовки на жерехову приманку Gurgler. По фен-шую, перед ним або поза ним, потрiбно ставити стрiмерок. Я поставив перд ним, проте гадаю потрiбно було ставити все ж позаду. Покльовка дууже ефектна, реальний жереховий удар тiльки по приманцi на вiдстанi 8-10 метрiв. Нажаль обидва рази вiн зхибив. Бiльше жодного хвоста у нашому залiку так i не з'явилось, хоча рибка себе час вiд часу проявляла, головень когось постiйно гамав, кiлька ударiв показав i жерех. Треба сюди обов'язково повернутись. Декiлька перекатiв, немало пiщаних кос, камiння, трава, всi умови для бiлого хижака.

то Gurgler, тiльки в мене бiленький.
Зображення

Перекат де рибалив Klim
ЗображенняЗображення
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість