Всім доброго дня! На цих вихідних трохи покаталися по Поліссю, трохи розвідки нових для себе місць і звісно надій на трофеї
Першим пунктом в поїздці було
озеро Велике Почаївське, а в суботу від нього вирушили на Горинь!
Місця нові, карти з собою не взяли, тому їздили по польовим дорогам довго

Людей немає.... тишина.... в далечині побачили дядька і погнали до нього розпитати де вони рибу тут ловлять

Так як нам трапляються лише перекати і пісчані коси!
Виявилося чоловік переводив коня через понтон, трошки з ним порозмовляли, на запитання де краще нам зупинится відповів "Наши рибакоу удят ниже по речце" ну і ми відправилися "ниже по речце"
Доїхали ми до ось такого місця

Яким би не було красивим Велике Почаївське, Горинь для мене всеодно краща! Річка тут значно глибша ніж всюди, багато затоплених дерев! Рай для риби!
Багато натоптаних місць в самому коряжнику, але ловити там фідером трохи вдарить по гаманцю
Місце ми вибрали на більш мілкому перекаті між двома ямами, можливо б і стали на глибині, але саме там на березі цілі горки от такої луски

це нижче течії від місця лову

це вище по течії

Фідери вже зібрані і швиденько кормухи полетіли у воду! Кормушки використовував 50-60 гр таких повністю вистачало! Відразу почала атакувати верховодка розміром з оселедець

Але опариша і черв"яка я вирішив поберегти на ніч, так як місцевий сказав, рибалити зараз треба вночі! Вдень насадкою була кукурудза і перловка, але вона ігнорувалася навіть верховодкою!
Сонце припікає.... поки ми смажимося, смажиться і м"ясце

На вечір небо почало затягувати хмарами... розгулявся вітер... кльову немає.... але є надія на ніч... надія швидко почала згасати коли на фоні чорних хмар почало блискати і гриміти....
Ніч провели в машині і без рибалки... палатку вітром завалило і залило водою

Довго не міг заснути... проснувшись в годині 7 побачив затягнути хмарами небо...прокапував дощик...
Перекусивши взяв один фідер і пішов пройтися по річці для розвідки! Дійшов до ямки і закинув прямо в неї, кормушка ще не лягла на дно і відразу покльовка! На опариша спокусилася білоглазка досить достойного розміру! Я вже подумав, що почалось, але не почалось... Просидівши ще пів годинки пішов далі і сів на виході з ямки, перед заваленим деревом, тут теж заробив декілька клювань підлящика, але майже всі вдпустив, забрав декілька, які глибоко ковтали приманку! Одне з клювань принесло кілька секунд задоволення і поскрипування фрикціону... але в результаті розігнутий гачок!

Діло йшло до обіду.... сонце припікало... опариш окуклився... черв"яка теж вже немає...покльовок відповіно теж нестало
На цьому вирішили дякувати Горині і збиратися назад в Рівне!
Висновки
1. Різниця в Горині де були цього разу і в Горині де були минулі рази не дуже велика, єдина різниця в наявності риби! Постійно на пісчаних косах бушував жерех, до якого я не міг докинути приманки, де є якісь коряжки завжди кипить вода! Але також туди з берега не дістанеш! Під берегом поверхня встелена мальком, постійно курсують понад обривами голавлики! Одни словом річка жива!
2. Вода як і всюди низька, в р-н парому взагалі по пояс перейти можна!
3. Наступного разу поки не впіймаю щось не поїду додому

Всім гарних рибалок!