Ловля карася й линка в річці на поплавок

Вудки, поплавки. жилка, повідки...
stal1n
Бро
Хто: Карасятник
Контактна інформація:

Ловля карася й линка в річці на поплавок

Непрочитане повідомлення stal1n »

Привіт хлопці.

Відразу напиши умови рибалки і як рибалять місцеві аборигени:
- річка Стир
- ловля саме в річці, не в заплавах і не в старицях. А в ось таких місцях(тут і далі всі фото клікабельні):
Зображення
тобто прямо біля берегу викошується вікно в водоростях розміром метр на метр
Ще раз покажу як виглядає це місце риболовлі з близька:
Зображення
- рибалка сідає вище по течії і простою ліщиновою вудкою довжиною в 2 метри закидує пір'їновий поплавок в те вікно
- наживка — хробак
- прикормка або відсутня або варена пшениця

Ну так от, місцеві дуже успішно ловлять карасів і линків. Ще й карпи попадаються. Не буду показувати фото риб, щоб у вас серце кров'ю не обливалось.
Буду і я в таких же умовах там рибалити в кінці липня і можливо на початку серпня. Порадьте, яку прикормку застосовувати, яку оснастку і проч. і проч.
У мене є траперівські Lin-Karas і чорний і світлий, усілякі фіш-дріми і таке подібне. Але боюсь лише налякати рибу, яка ті всі штукенції лише вперше раз в житті побачить
Те що ловити потрібно на те що й місцеві і застосовувати їхню ж насадку я й так знаю. Хочеться почути порад і від форумчан.
дякую!
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
AndreyK
Модератор
Телефон: 0677966277
Контактна інформація:

Re: Ловля карася й линка в річці на поплавок

Непрочитане повідомлення AndreyK »

Как мне кажется, главный залог успеха при ловле в таких условиях - это не выбор какой-то прикормки или наживки, а постоянное прикармливание выкошенного окошка на протяжении хотя бы недели. Это ещё дедушка Сабанеев писал.
Именно так местные и ловят - подсыпают пшеницу или горох в одно и то же место почти каждый день, и рыба туда действительно подходит регулярно, ибо уже привыкла там кормиться... Так как карась и линь в условиях прибрежных зарослей - рыбы малоактивные и малоподвижные, и собрать их на новом месте прикормкой всего за одну рыбалку, даже всякими Сенсасами и тп - шансов мало.

Мысли вслух: мне кажется, что целенаправленно ловить линя и карася на речке - нецелесообразно и требует огромного количества времени на приваживание рыбы к определённому месту. Лучше на речке ловить леща или голавля (только нужно найти подходящее место, пусть даже придётся пройти лишний километр или два от привычной "Пратвы"), а карася и линя удобнее ловить там, где их больше.
SashulkaB3
Місцевий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SashulkaB3 »

Погоджусь з Андрієм, що треба за пару днів до рибалки підкормити місце, тоді явно буде успіх :co_ol:
Гадаю з прикормки всетаки краще взяти ту ж пшеничку чи горох, якщож ловить на опариш то можна трохи сухого комбікорму, місцевої землі з кротовиння та добавити туди хробака з опаришем. Це ці корми які найчастіше доступні дідусям у селах, тому рибку таке навряд чи спугне. Успіху :ti_pa:
Як по мені так це не ти в нас повинен питать, а ми в тебе :smu:sche_nie:
Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!
kamennieshipy100
Місцевий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення kamennieshipy100 »

Віть, парене пшоно + пшениця + різаний черв(багато). Кормити за 2 години до риболовлі. То мені один линятник в Хрінниках здав рецепт. :smilefish:
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк
Andriy_L
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Andriy_L »

Половити линка дійсно можна на Стирі. Але за наживку я використовую русальніка і прив'язую гачка великого розміру. Ось відео з моєї результативної рибалки!!!
Andriy_L
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Andriy_L »

Накінець змонтував повне відео, як я ловив тих линків !!!
Відповісти

Повернутись до “Загальний форум”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей