с. Самостріли

Звіти про поплавкову рибалку. Вісті з водойм
forest
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 168
З нами з: 27 жовтня 2014, 10:36
Контактна інформація:

с. Самостріли

Непрочитане повідомлення forest »

Рибалили з 18.07.2015 р. на 19.07.2015 р..
З самого початку розпланував, що суботу проведу зі спінінгом, а неділю з поплавком. Хоч було трішки жаркувато, але безвітряно, тому я не зміг перебороти бажання посидіти на " вечірньому кльові " на поплавок.
Нажаль, багато цікавих моментів залишилося поза кадром, оскільки забув зарядити телефон.
На водойму прибули о 16.00 , довго не могли визначитись з місцем, адже нас троє чоловік і хотілось присісти один біля одного. Вирішили рухатись в хвіст ставу, хоча охоронець і рибалки, які вже відловились говорили про те, що сьогодні і взагалі, краще місце обирати біля дамби . Отже, пункт призначення і кожен почав облаштовувати місце для рибалки. В хвості ставу не так багато готових місць, тому кожен індивідуально робив благоустрій : підрізав очерет, траву тощо.
Отже, з пунктом номер один розібрались, наступний етап - приготування прикормки. Вирішив проексперементувати і основу прикормки склав запах часнику ( Фішка Плотва, flagman pro competition carassio, карась - часник). Чесно кажучи, мені не дуже сподобалась така основа, згодом замішав flagman конопля з додаванням обжареної коноплі.
Далі промір глибини, яка орієнтовно склала 1.50 м. . Те, що з зовнішнього вигляду водна рослинність впала, це не означає, що її немає на дні , вода прозора.
Ось перші шарики пішли у воду, а реакії нуль, тільки стрикози сідали на антену поплавка, яка під їхньою вагою занурювалася під воду. Рибка на прикормку відреагувала тільки близько 20.00 , якщо закормився о 18.00. Риба тупо ігнорувала, всі приманки які їй подавалися: пшениця звичайна і без шкаралупи, перловка, опариш, черв'як - все в ігнорі, тільки ледь- ледь мотиль в чистому вигляді, два - три штучки на гачку червоного кольору N18 від Owner.
Зображення
Першою виловленою рибою був окунь, а через декілька хвилин красувався перший карасик , стандарт - трішки більше половини лодоні, хоча близько 21.45 бонус у вигляді 500 г. карася. Настав час витягати вудилище з води, бо поплавка вже не було видно, а після 22.00 кльов відрізало.ЗображенняЗображенняЗображення
"Дальняки" батька та його товариша мовчали, він також закинув дві вудки з світлячком, однак за всю ніч так і не отримав на них клювання.
О 00.15 погода почала псуватись : блискало, поривчастий вітер, похолодало, навіть були думки їхати додому. Дощу не було, хоча декілька краплин впали і ми сховались в автомобіль, де я почув сигнал сигналізатора і перший відреагував на нього, підсічка і красень карась знову на 500 г. на березі, через три хвилини покльовка і рішки менший на горох. Було й таке :
Зображення
До 8 ранку затишшя...
Вітер крутив як хотів, змінювався на всі напрямки, з авта не хотілось виходити, але докорм і карась почав радувати клюваннями, хоча до 7.00 і теж відрізало.
До 10 ми були вже як раки, але саме як раз прорвало. Я змотуюсь і переходжу на фідер в результаті в нас з батьком на двох 21 карась - 7.9 кг, 3 карася по 0,5 кг і декілька плотвиць по 300 г. і схід однієї в районі 0,5 кг, давно я таких не бачив.
Зображення
Мій улов на поплавок заважив на 4,5 кг.
Фото загального уловуЗображення
P.S. Спінінг я так і не зачепив.
kolka505
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 43
З нами з: 20 жовтня 2011, 11:16
Контактна інформація:

Re: с. Самостріли

Непрочитане повідомлення kolka505 »

на що попадались півкілошні карасі?
forest
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 168
З нами з: 27 жовтня 2014, 10:36
Контактна інформація:

Re: с. Самостріли

Непрочитане повідомлення forest »

На поплавок:
1) пучок мотиля ( 1 шт.).
На донну оснастку :
1) жовтий горох (2шт.);
2) пучок опариша (1 шт.).
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей