Всім привіт. Тільки зареєструвався, коротко напишу результати відвідування даної водойми. Рибалив на даному ставку 21.06 приблизно з 16.00 до 9.00 ранку слідуючого дня, тепло, сильний вітер південно-західного напряму. Доїзд до ставка дуже добрий (Київ-Чоп), кругом ставка рівна грунтовка з додаванням місцями дрібного щебеню (думаю в дощ не застрягнеш).
Вартість 100 грн/доба. Місць лля ловлі на березі вистачає, територія велика, покошена трава, є смітники, з 5 деревяних бесідок, мангали, є туалети, в ночі трохи підсвічують ліхтарі у кінцях ставу.
У воді ситуація інша. З правого берегу (якщо дивитися з траси) полоса лілій на відстані 20-30 м, думаю витягувати буде складно (я там не рибалив). По ліву сторону лілії плямами, закинути можна. Дно в скошеному очереті, зацепи присутні (добре описано у розділі Козин на рибній мапі). Рибалив на фідерні вудлища з оснасткою по типу метод з наживкою горох та кукурудза, один спутнік з мастиркою, вертоліт з горохом. Прикормка на кормушку метода - фішка карп.
Зловлено 2 коропчика грам 400-500 (кукурудза) та 2 орієнтовно близько 2 кг (горох).Все вечором - 18-20 година.
Слідуючий раз поїхав 12.07 з 18.00 до 11.00 слідуючого дня. Оснастки, вудки, наживки ті ж., місце те саме біля 2-ї бесідки по берегу. Вечір-ніч-ранок дрібний дощ без зупинки. Зловлено 5 коропчиків грам 300-500, та 1-го 3,2 кг, майже все зранку. Фото (вибачаюся, не розібрався як добавити)
Карася не зловив і не бачив щоб хтось зловив, ходили спінінгісти - улову не бачив, але розказують що є крупні щуки та окуні. Знайомий їздив, то зловив крім карпиків ще амура близько 1,5 кг. Обидві рибалки активно випригувала з води риба, враження що зариблено добре, але в основному дрібними коропчиками та амурами.
В цілому враження не погані, хоч декілька зацепів з обривами були, раз прийшлося залазити в воду (доречі дуже мілко - 50 - 100 см, коріння очерету). Все суміщено з шашликами та відпочинком. Як для моїх можливостей то трохи далекувато та дорогувато. Але по крайній мірі щосль клює. Думаю ще 1-2 рази приїду на це літо.