ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
ilya
Абориген
Абориген
Повідомлень: 116
З нами з: 30 травня 2010, 10:12
Телефон: 0964558202
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення ilya »

Думав не писати, але все ж напишу!
Був вчора на водосховищі, результат майже як і у звіті вище!
Отже, по прогнозу на суботу був впевнений у стабільному кльові! Приїхали як тільки почало світати, на водоймі як на полігоні, чути тільки відлуння пострілів мисливців!
Човен, мотор.... і курс по старому, перевіреному маршруті!
Вода помітно впала, незнаю коли, але см 30 точно, багато корчиків були над водою!
Перша точка... поряд стояв ще човен з спінінгістами... заряджаю УЛ, на офсеті рачок від Лакі Джона... перший кидок просто що б намочити шнур, швидко вимотую... другий кидок на звал з 2 на 5 м, приманка тільки лягає на дно, два підриви і ТУК... підсічка... і відпущений фрикціон стравлює шнур! І хтось гарно засів в траву! Підтягую фрикціон, потроху підмотую... з сусіднього човна почалися курси по виважуванню риби :-) Нарешті риб виходить з трави і різко летить в корчі... на відчуття не окунь, відразу думка про 0.18 флюр і коли вона його зріже :-) УЛ спінінг не дає змоги впевнено підняти з корчів щуку, але трохи погрався і нарешті побачив її, по розміру за 1.5 кг точно, але засіклася за самий краєчок губи! Батя готує підсак, свічка від зубатої перед самим човном, флюр її пережив, потім вона заспокоїлась і підозріло зупинилася в метрах 2 від човна, рачок плавно відчепився, вона плавно , без емоцій просто спустилася на дно :-)
Щось я ніяк не перескочу планку в цьому сезоні по щуці в 1.500-1.600, але потримати на УЛ, і серед Хрінницьких корчів завжди приємно :)
Ну впринципі це і був найцікавіший момент в рибалці..... рибалок порівняно мало було... окуня не знайшли... за весь день не бачили, жодного найменшого "чавкання", навіть чайки мабуть голодні сиділи :ne_vi_del:
В годині 10 вже деякі спінінгісти дрихнули у човнах, які похитували гарні (як для риболовлі) хвилі, ми ж змістилися після чергової невдалої точки, ближче до камишів і до берегу!
Батько полоще воблери, а я вперто полощу резину :) Зменшую приманки з 3.5″ розміру до 2", і на свінг імпакт заробляю зле клювання також зубатої! Але 600гр, принципово відпускаю.... доречі також засіклася за самий краєчок губи.
Ну потім настав час для Хрінницького матьорого полосатого
ЗображенняЗображення
потім такі
ЗображенняЗображення
потім знову переключилися суто на крупного окуня, але мабуть він в цей день був не голодний!
Всім вдалих рибалок!
Аватар користувача
ilya
Абориген
Абориген
Повідомлень: 116
З нами з: 30 травня 2010, 10:12
Телефон: 0964558202
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення ilya »

Відвідали Хрінники знову, були з суботи 6. 09 до вечора неділі!
Мабуть гіршу погоду для спінінга не придумаєш, вітер східний хоч і не сильний, сонце, повний місяць і як бонус ввечрі суботи скинули на очах воду, сантиметрів на 20! Хоча у поплавочників і в суботу і в неділю кльов був гарним!
На воду вийшли близько 15 години, як завжди пішли по перевірених точках, ціль була окунь! Активність хижака була мінімальною, обїхавши декілька місць не заробили жодної покльовки! В годині 18 риба активізувалася десь на 30 хв, ми змістилися в бік Набережного і першу покльовку заробив батя, на карася спокусився шнурок
ЗображенняЗображення
На наступній проводці у баті сідає такий самий і на третій проводці окунь, на того ж карася! Я все впирався в силікон, і заробив лише два зрізи за 15 хв!
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Всі покльовки біли на протязі 30 хв, потім все знову затихло..... на воді були до самої темноти в надії, що окунь хоч ввечері вийде, але так і не дочекалися його.....
Ніч пройшла швидко, в думках тільки потужні удари і виходи окуня :-)
6.00 ще темнувато, але ми вже на воді.... човнів багато, поплавочники стають на підкормлені місця, спінінгісти вже ганяють по водоймі в пошуках хижака!
Швиденько пройшлись по "кльовим" місцям, але знову глухо... як і в суботу змістилися до Набережного, за нами ще підійшло два човни і всі гуртом прочесували коряжники і руслові бровки..... і тут тихо..... :ne_vi_del:
На годиннику майже 10, а ми без жодної покльовки :-(
Кардинально змінюємо місце і їдемо до УТМР, там теж вистачає спінігістів, але у всіх теж 0! Покидавши там з годинку, повертаємося назад вздовж Набережного і в напрямку у район дамби!
На чистих участках тролінгуємо і нарешті в мене покльовка на новокупленого RAPALA GLASS SHAD RAP
ЗображенняЗображення
Ну і ще був у мене один зріз Свінг Імпакта і все, на цьому клювань не бачили!
Висновки
1. Рибалка видалась дуже трудовою, натяку на окуня немає зовсім, жодного хоч маленького котла не бачили :ne_vi_del:
2. Розмовляли з місцевим рибаком, який розповів, що десь чув, що будуть ремонтувати дамбу і тому вода скаче, і будуть спускати воду ще на метр! Незнаю наскільки це правда, але мабуть на цей сезон водосховище треба для себе прикрити :)
3. У поплавочників разультати набагато кращі, всі були з уловом
Всім вдалих рибалок!
Аватар користувача
pushustuy
Абориген
Абориген
Повідомлень: 135
З нами з: 15 вересня 2009, 00:00
Телефон: 0974626847
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення pushustuy »

ilya писав: 2. Розмовляли з місцевим рибаком, який розповів, що десь чув, що будуть ремонтувати дамбу і тому вода скаче, і будуть спускати воду ще на метр! Незнаю наскільки це правда, але мабуть на цей сезон водосховище треба для себе прикрити :)
!
була одна безкоштовна водойма де можна було гарно спінінгом відловитись і то чує моя душа що зіпсують і її. в нас по іншому не можна щось точно витворять, все в нас через о..пу :facepalm:
хтось може спростувати інформацію чи підтвердити???
Аватар користувача
Leopoldushka
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 40
З нами з: 18 серпня 2011, 00:02
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення Leopoldushka »

То что вода упала конкретно это факт.
А по поводу дамбы я не слишал, многие скидуют на то что долго не было дождей, и это факт.
Были недавно с ночевкой - полный ноль.
In Gods we trust !
Аватар користувача
Vik
Герой
Герой
Повідомлень: 542
З нами з: 21 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення Vik »

На хрінницькому водосховищі Дамби немає!
є Гребля, яка насправді потребує ремонту
Пробував з'ясувати у "компитентних" органах на рахунок ремонту, конкретної відповіді не отримав
одні кажуть категоричне НІ інші так але немає коштів
Аватар користувача
ИхтиофилРыбопедович
Ледар
Ледар
Повідомлень: 39
З нами з: 07 травня 2010, 11:08
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення ИхтиофилРыбопедович »

А в Хренниках вода таааакая низкая шо писец. Коротко о главном. По словам мэстных "в районе нет Инфы про ремонт дамбы". Был на выходных, прозрачка такая, шо можно кино снимать. Подводников много, стреляют мегащук по 500-700грамм, окуня активного нету. Окунь есть, а активного нету. За три выхода вечер-утро-вечер уговорили на двоих с коллегой: 940, 995, 500+/- , десяток 300+ и штук пару мелких. Виброхвосты - игнор. Ослы рулят. Цвет базовый. В воскресенье возле дамбы поклевывала щука.
Аватар користувача
ilya
Абориген
Абориген
Повідомлень: 116
З нами з: 30 травня 2010, 10:12
Телефон: 0964558202
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення ilya »

Мабуть чудо все ж буває! Після 3 невдалих рибалок на Горині відправилися в Хрінники!
Отже.... На цій водоймі цього року ми були вперше, прибули в суботу вранці! По дорозі нас супроводжував дощ і вітер, який прогнозував не зовсім комфортну риболовлю :hi_hi_hi:
На годиннику біля сьомої ранку, але ще досить темно, воду ледве видно.... Вийшли з машини.... відчули цей вітер і гидкий дрібненький дощик, який заливав лице :-) В різну погоду тут були, але ще такої хвилі не бачли :du_ma_et:
Швиденько виходимо на воду, і відразу увагу приділяємо щуці, так як з окунем я думав толку не буде... Через хвилин 5 ми на першій точці....
Я полощу різних япошок, а батя по олдскульному, на дні коробки знаходить Джексонівського Карася! І як воно завжди буває, на перших рівномірних проводках паркує першого "барбоса"
ЗображенняЗображення
Риба на перших проводках не найкращий знак, але все ж таки настрій покращився :hi_hi_hi:
Батя монотонно кидає свого карася, а я надивившись відео про ловлю щуки мінохами, раз за разом чіпляю корчі.... І на черговому закиді у батька знову клювання.... Окунь менший і під самим човном схід
Ну давай і я шукати карася в коробці... знаходжу... трійники підгулявші... фарба в руках сипеться... і розміром більший 11 см! Але ж спробувати можна :-)
Як пишуть в рекламах воблерів "Розловив з першого закиду", але саме так було у мене :-)
ЗображенняЗображення
Через декілька проводок влітає зовсім маленький окунчик, роміром з воблер
На годиннику вже біля 11... клювання притихли.... але почалася боротьба з хвилями і вітром... вирішуємо перейти в підвятряну сторону!
При переході проти хвиль всі промокли, але це не змінювало бойового настрою :-)
І на новому місці, з перших кидків сідай зубата, все на ту ж приманку
ЗображенняЗображення
Діло йшло до обіду.... човни проходячи поряд були зовсім без улову... на водосховищі почалися мігрування човнів.... всі були в пошуках...
Настрій сонний... хвилі покачуючи човном тільки сприяли цьому.....
Трохи пробудив нас малий шнурок, який відразу ж був відпущений
ЗображенняЗображення
Вітер потроху стихав, ловити в корчах стало комфортніше і ми пішли по давно вивчених місцях! І тут було найцікавіше :-)
На годиннику 15.30....
Я знову ж полощу японців, батько того ж Карася.....
Поки я перев"язував приманку, у баті покльовка.... він мовчить, та і я не реагую.... в"яжу флюр... Але чую звук фрикціону... піднімаю голову і бачу перелякані очі батька :-) Розвертаюся до місця покльовки.... дивлюся на його спінінг.... і бачу щось неладне :-)
Потужні ривки під човен, а також розуміння що ми стоїмо в непролазних корчах, змушували діяти швидко і безпомилково... Додало адреналіну те, що вона засіклась за самий кінчик губи.... Руки трусяться... махаю підсаком.... хвиля гойдає човен.... але везіння того дня було на нашій стророні
ЗображенняЗображення
Незнаю як у кого, але такий трофей у нас перший :)
ЗображенняЗображення
Емоцій багато, ще поспінінгувавши хв 30 повернулися до машини вечеряти! На вечір вийшло сонце і на диво на воді був майже штиль!
Рибали і в неділю... Вітер змінився на ПдСх, до 11 був туман і повний штиль... штиль був і по кльову
Спінінгістів було досить багато, але фактично всі в обід пороз"їжджалися
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Сезон нарешті відкрито! Всім вдалих рибалок!
Аватар користувача
SPIN
Герой
Герой
Повідомлень: 671
З нами з: 13 травня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення SPIN »

Незнаю як у кого, але такий трофей у нас перший
кілограма три заважила Зображення?
бо якщо не зважувати, то як порівнювати коли трофей більший, а коли менший?
Аватар користувача
ilya
Абориген
Абориген
Повідомлень: 116
З нами з: 30 травня 2010, 10:12
Телефон: 0964558202
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення ilya »

заважила трохи більше 6 :)
Аватар користувача
SPIN
Герой
Герой
Повідомлень: 671
З нами з: 13 травня 2008, 00:00
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення SPIN »

ilya писав:заважила трохи більше 6 :)
Клас! Хоч бери да продавай свій джерковий комплектЗображення, якщо такі кроки беруть на звичайний воблер, хоч в Хрінах з джерками я ще не був. Тому рішення прийму, після того як половлю там в щучий сезон хоча би 2 дні, але коли це буде...
Аватар користувача
DAM
Ледар
Ледар
Повідомлень: 22
З нами з: 14 жовтня 2016, 20:17
Телефон: 0976720329
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення DAM »

Вітаю всіх рибалків зі святом Покрови!
Перше що хотів би сказати на форумі, це велике дякую людям, які пишуть звіти. Дякуючи звітам вдається хоч частково відчути себе на знайомій водоймі з вудкою в руках, в час коли на рибалку вибратись ніяк.
На Хрінниках не був років чотири, а тут вдалося побувати на водоймі два рази за місяць. Рибалили з братом по 3-4 години перед роботою, оскільки основна мета – відрядження.
Перший раз були в кінці вересня. Рибалили в районі дамби. Водойма дивувала на кожному кроці. За 4 роки зміни неймовірні. Рівень води менший норми більше ніж на метр, вода чиста мов сльоза, і скрізь, за винятком русла, зілля. Тішило те що в траві гуляло досить багато невеличкої риби. Пробували ловити скрізь, але рибку знайшли в двох місцях в березі, і на попер та SSR воблери вимучили 9 гарненьких та дуже смачних окунців. Емоцій достатньо, адже покльовка на попер це як кажуть ”рік за два”.
Наступне відрядження було 06 жовтня. Озброївшись новеньким G-Splash плануємо ”пробулькати” корчі в Набережному та латаття біля Товпижина. Погода чудова для нас, після дощику вийшло сонечко та стих вітер. Для попера саме те. Але окуні та щуки ігнорували все що ми їм пропонували. В воді не було видно жодної рибини. Вітерець сплавляв човна до Товпижина. І тут знову сюрприз від водосховища, латаття і сліду нема… Ну раз припливли, то покидаємо, а потім попливем до скупчення човнів в напрямку Хрінників. Перебираємо приманки і розчісуємо воду. На останок вирішуємо зайти в заплаву, що під берегом. Братуха береться за весла а я кидаю чим подалі кислотний StrikePro Euro Minnow 9см та імітую тролінг з періодичними посмикуваннями воблера. Не пропливли ми і 10 метрів як хтось забажав забрати в мене палку. Потужні ривки згинали спінінга та заставляли співати фрикціон. Рибина метрів за 40 від човна почала вистрибувати з води, лупити хвостом, та тролінгувати нашим човном. Брат в поспіху збирає заплутаний карповий підсак а я по метру відвойовую в риби шнур. Підтягнувши щуку до човна та оцінивши її розмір нас бере ще більший шок і ми починаємо робити помилки. Рибина побачивши чорний підсак знайшла в собі ще досить багато сил і не раз заспівувала фрикціоном. В черговий раз заводимо щуку в підсак, підважуємо, але в підсаку лише половина рибини і вона роблячи ривок випадає з підсаки і зачіплюється вільним трійником за сітку. Ну думаю все, зараз махне головою, трійник вистрелить з губи без амортизування ривків, тай попливе собі. В голові думка, що треба було відео виважування знімати бо ніхто і не повірить що така щука була. Але удача була за нас. Щука дригалась не слабо, але брат опустив підсак в воду та не натягував сітки. Щуку взяли під зябра та все ж таки втягнули в човен :ya_hoo_oo: .
Зображення
Ще хвилин 15 ми не могли нічого робити, окрім як милуватися здобиччю та заспокоювати вібруючі руки. Такої риби ми ще не ловили. Майже на весь човен лежала красуня щука (89см та 5,24кг), та ще не раз давала нам порцію адреналіну своїми спонтанними танцями в човні.
Потім пробували ще трішки рибалити в чагарниках біля Боремля. Вмовили невеличку щуку на Giron яка зірвалася біля самого човна завмерла та стояла секунди дві поки я рефлекторно рукою не підняв її в човен. Своїм величезним шансом втекти вона не скористалася.
Зображення
Риболовлю закрив симпатичний окунець який повівся на 125 Intra. :co_ol:
Задоволені рибалкою поїхали працювати. В думках мрія приїхати сюди ще. Дякую Хрінники!
Зображення
Зображення
Зображення
Аватар користувача
SashulkaB3
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 305
З нами з: 09 липня 2009, 00:00
Звідки: с.Олександрія Рівненського р-ну
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення SashulkaB3 »

Андрій я і не знав що ти такий рибалка? Удача на твоєму боці, буду радий бачити ще подібні звіти. Так тримати. :co_ol:
Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!
And_rv
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 31 травня 2017, 08:35
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення And_rv »

На вихiдних вiдвiдали з друзями славетне Хрiнницьке водосховище. Ранок нас зустрiв повним штилем та назвичайно густим туманом, температура 9°С.
Об'эктом нашого полювання був окунь. Один з моiiх компанйонiв дослiдив старi польськi карти та карти гуглмепс, що дало приблизне поняття находження старого русла р. Стир, тому наша локацiя вiдповiдала мiсцям, з яких було реально до нього докинути, та ретельно дослiдити.
З власних спостережень та iнформацiii знайомих рибалок, зробили висновок, що частина окуня вже нереститься, а частина готуэться, тому ми були готовi до невтiшних результатiв.
Кожен з нас озброiiвся ул та лайтовим комплектом. УЛ в березi результату не дав, в той час коли на 2-3" приманку на 5 грамовiй огрузцi та бiльше, дрiбний окунець жадiбно кадався прямо в ногах, тому основними iнструментами були лайтовi комплекти. Рибка прокльовувала, час вiд часу влiтали окунi по 300-400 грам. На однiй з перспективных точок окунь дав нам неабияку роздачу з дальних дистанцiй. На однiй з проводок, на черговому пiдривi приманки я вiдчув повiсший зацеп, який iнстинктивно пiдсiк, та почав викачувати вудлищем. Зацеп, мов добрий жмут водорослей, почав пiдiйматися з дна, та через мить ожив!) Я зрозумiв, що маю спаву з серйозним трофеэм, рибина вiдразу зiгнула спiнiнг в дугу та не бажала пiдiйматися з глибини, маневруючи то лiворуч то правуруч.....фрикцион аж дзвенiв! Клювання та характерна поведiнка пiд час виважування, пiдштовхували мене до думки, що я маю справу зi щукою. Лише, бiля берега, коли почав викачувати рибину до поверхнi води, я вiдчув те саме окуньове сильне дригання головою!) Ще мить та товариш бере мiй трофей руками з води, оскiльки я стояв на обривистому високому березi. Взявши окуня "по бассовому" за нижню губу, товариш навiть не втримав його, коли монстрик вирiшив трiпонути своiiми м'язами. Це був шок....шок радостi та здивування, вiд розмiру рибини. Окунище був явно за кiлограм, щей досi згадую це все як сон, та довжиною до 60 см (дома перемiрив спiнiнг, бiля якого сфотографував). Пару фотографiй та й вiдправив його в рiдну стихiю, нехай продовжуэ свiй славний рiд та даруэ неповторнi емоцiii правельним рибалкам.
Бережiть природу, вiдпускайте iкряну рибку та трофеii, якi подарували вам незабутнi вiдчуття!
1525270490931.jpg
1525270491681.jpg
1525270490847.jpg
1525270491546.jpg
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Аватар користувача
xxOZ
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 181
З нами з: 24 травня 2013, 23:10
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення xxOZ »

1сентября.
7.00 - 13.00.
Жара. Полный 0. Перепробывал все что можно. Клевало завтра и на той стороне.
Аватар користувача
anzud
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 41
З нами з: 02 квітня 2012, 12:31
Контактна інформація:

Re: ХРІННИЦЬКЕ водосховище

Непрочитане повідомлення anzud »

Всім привіт. Збираюсь на риболовлю. В планах поїздка на декілька днів. Хто має контакти бази УТМР відпишіться будь-ласка.
Всё для неё любимой, для рыбы :ps_ih:
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей