"Гаряча" телефонна лінія Держрибагентства України

офіційна інформація, документи
Правила форуму
Ініціатива Чиста Устя

Телефон гарячої лінії Рівнерибоохорони 0(362) 63-39-32
email rivneryboohorona@gmail.com
"Телефон довіри" відділу запобігання та протидії корупції в органах рибоохорони 0(63) 982-24-62

Усіх небайдужих громадян просимо повідомляти журналістів телеканалу „Рівне1” про випадки браконьєрства за телефоном 0362-623-501
Аватар користувача
SPIN
Герой
Герой
Повідомлень: 671
З нами з: 13 травня 2008, 00:00
Контактна інформація:

"Гаряча" телефонна лінія Держрибагентства України

Непрочитане повідомлення SPIN »

Затверджено
Наказ Міністерства аграрної політики та
продовольства України
08.10.2015 N 382

Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
23 жовтня 2015 р. за N 1289/27734

Порядок
роботи "гарячої" телефонної лінії Державного
агентства рибного господарства України

1. Цей Порядок визначає механізми прийому, розгляду та надання відповідей на звернення, що надходять на "гарячу" телефонну лінію.

2. Посадові особи, які забезпечують роботу "гарячої" телефонної лінії, визначаються Держрибагентством України та у своїй діяльності керуються Конституцією України, Законами України "Про звернення громадян", "Про державну службу", Указом Президента України від 07 лютого 2008 року N 109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування", Положенням про Державне агентство рибного господарства України, затвердженим Указом Президента України від 16 квітня 2011 року N 484, іншими нормативно-правовими актами та цим Порядком.

3. "Гаряча" телефонна лінія Держрибагентства України функціонує з понеділка по четвер - з 09 год. 00 хв. до 17 год. 30 хв., у п'ятницю - з 09 год. 00 хв. до 16 год. 15 хв. за телефоном: (044) 486 44 59.

4. Усі звернення, що надійшли на "гарячу" телефонну лінію, реєструються у день їх надходження, та на кожне звернення заповнюється реєстраційно-контрольна картка звернення згідно з додатком до цього Порядку.

5. Питання, з приводу яких звертається громадянин, та які не потребують додаткового вирішення, вирішуються під час телефонної розмови.

6. Звернення, що потребують додаткового вивчення, після реєстрації передаються на розгляд керівництву та відповідно до наданого доручення структурному підрозділу, до компетенції якого належить розгляд даного питання.

7. Строк розгляду звернень громадян, що надходять на "гарячу" телефонну лінію Держрибагентства України, не повинен перевищувати строки, визначені законодавством.

8. Діловодство за зверненнями громадян, що надійшли на "гарячу" телефонну лінію, ведеться відповідно до Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об'єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 року N 348.

9. Якщо питання, з яким звернувся громадянин, не належить до компетенції Держрибагентства України, то особа, що здійснює прийом телефонного звернення, пояснює громадянину, до якого державного органу або органу місцевого самоврядування, підприємства, організації чи установи доцільно звернутися, та за можливості надає поштову адресу, номер телефону. У разі якщо у процесі розгляду з'ясувалося, що звернення громадянина не належить до компетенції Держрибагентства України, воно у п’ятиденний строк пересилається за належністю відповідному органу чи посадовій особі, про що повідомляється громадянин, який подав звернення.

10. Звернення без надання необхідних даних про заявника, зазначених у реєстраційно-контрольній картці, не розглядаються.

11. Інформація щодо роботи "гарячої" телефонної лінії оприлюднюється на офіційному веб-сайті Держрибагентства України.

Директор Департаменту тваринництва М.М. Кваша
http://consultant.parus.ua/?doc=09TDIC503D&abz=HMHWA
Відповісти

Повернутись до “Рибоохорона”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей