"Breams in November `15 part two"
- Neptun
- Дослідник
- Телефон: 0971557316
- Контактна інформація:
Re: "Breams in November `15 part two"
11.Мисливий Тарас. за!
12.Свинобой Олександр. за!
12.Свинобой Олександр. за!
"CENTER" в повному складі за!
ГО "РІВНЕНСЬКИЙ РИБАЛЬСЬКИЙ КЛУБ"
- ZGAMES
- Боєць
- Телефон: 0979210462
- Контактна інформація:
Один за всіх, та всі за ;)))
- ZGAMES
- Боєць
- Контактна інформація:
Дякую за можливість закрити сезон ! Щей успішно !!! Звіт будь ласка скиньте
- Orbit
- Абориген
- Контактна інформація:
Дякую організатору за проведений фест
- ANDROID
- Місцевий
- Телефон: 098-061-63-37
- Контактна інформація:
Протокол в студію
- Neptun
- Дослідник
- Телефон: 0971557316
- Контактна інформація:
Вітання переможцям фестивалю та призерам. Повага всім учасникам змагань. Особлива подяка гостям із Волині, які вкотре підтверджують свої вміння за будь-яких обставин лапати рибу. Риба на озері балувана, та загадкова тому я вважаю, що все лише починається із підбором ключів до цієї поважної риби, тим більше, що скоро знову турнір "Полосатік"
P.S. Зустрінемось на водоймах України.
P.S. Зустрінемось на водоймах України.
Вітаю всіх переможців та призерів 2 частини турніру, а особливо Макса з 1 місцем в зоні! Виявляється можна ж рибу зловити і в зоні Б… Як я і говорив раніше, що риба є скрізь. Особисто я ловив в секторі №3, за 5 годин туру мені вдалося зловити лише 3 плотви та посісти останнє місце в зоні. На відміну від минулих змагань, риба в мене зовсім на точку не підійшла, можливо перемудрив з прикормкою, добавивши в неї лишні інгредієнти, можливо вибрав неправильну тактику ловлі, а може просто сусіди, які сиділи праворуч та ліворуч, перебили точку більш іменитими прикормками. Варіантів може бути багато, потрібно зробити висновок з поразки та готуватися на наступний сезон.
Приєднуюсь до привітань переможців, окремо вдячний за привітання Максу.
Щодо мене, так новий сектооооор не 16, це вже успіх!!! У порівнянні з першим "туром" я бачив клювання, і риба в мому секторі хоч і не дуже активно, але крутилась, при цьому тактику я використовував як і прикормку абсолютно таку ж саму ( принципіально ) як і в першому "турі", зловити міг більше, не вистачило досвіду. Певні висновки зроблені, і занотовані. А взагалі можу з впененістю від себе сказати, що у секторах з камнями, явно є проблеми з наявністю риби в цьому році
Хотілось би звичайно побачити результати по всім учасникам, і особливо таблицю від Слави Воронцова, щоб зрозуміти що змінилось за тиждень, як риба себе проявила. Ну а взагалі, перше місце у зоні, і якщо я не помиляюсь друге загальне, це результат який завжди хочеться бачити, із за якого я готовий мокнути і мерзнути в жахливу погоду, бо воно того варте люди Всім дякую за конкуренцію, ну і як завжди за гарний настрій.
p.s Дуже приємно, що напарник по команді Тищук Ілля взяв друге місце в нашій зоні, так тримати колего))
Щодо мене, так новий сектооооор не 16, це вже успіх!!! У порівнянні з першим "туром" я бачив клювання, і риба в мому секторі хоч і не дуже активно, але крутилась, при цьому тактику я використовував як і прикормку абсолютно таку ж саму ( принципіально ) як і в першому "турі", зловити міг більше, не вистачило досвіду. Певні висновки зроблені, і занотовані. А взагалі можу з впененістю від себе сказати, що у секторах з камнями, явно є проблеми з наявністю риби в цьому році
Хотілось би звичайно побачити результати по всім учасникам, і особливо таблицю від Слави Воронцова, щоб зрозуміти що змінилось за тиждень, як риба себе проявила. Ну а взагалі, перше місце у зоні, і якщо я не помиляюсь друге загальне, це результат який завжди хочеться бачити, із за якого я готовий мокнути і мерзнути в жахливу погоду, бо воно того варте люди Всім дякую за конкуренцію, ну і як завжди за гарний настрій.
p.s Дуже приємно, що напарник по команді Тищук Ілля взяв друге місце в нашій зоні, так тримати колего))
- ZGAMES
- Боєць
- Контактна інформація:
Дякую! Я старався ;)Webmak писав:p.s Дуже приємно, що напарник по команді Тищук Ілля взяв друге місце в нашій зоні, так тримати колего))
- slavikrovno
- Абориген
- Контактна інформація:
Чекаю скан протоколу!
- slavikrovno
- Абориген
- Контактна інформація:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість