Впаду на хвіст
Правила форуму
Ми або винесемо даний розділ в зовсім окремий форум, або взагалі його видалимо. Про причини можете почитати тут: viewtopic.php?f=633&t=424844
дякуємо за розуміння
Ми або винесемо даний розділ в зовсім окремий форум, або взагалі його видалимо. Про причини можете почитати тут: viewtopic.php?f=633&t=424844
дякуємо за розуміння
Re: Впаду на хвіст
Тролінгуємо.
Хтось видалив мій пост.
Хтось видалив мій пост.
Востаннє редагувалось 14 березня 2013, 02:28 користувачем os1, всього редагувалось 1 раз.
- stal1n
- Бро
- Хто: Карасятник
- Контактна інформація:
я нічого не видаляв
дякую що відкопали мій старий акк
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
-
- Дослідник
- Телефон: 0987777666
- Контактна інформація:
Перечитав всі теми про полювання на даному форумі - зробив висновок, що пана os1 мисливці десь в дитинстві ображали, чи то може згвалтували навіть))) чоловіче, у Вас важка психологічна травма? Зверніться до спеціаліста.
Не перегинай палку, хлопче.Supron писав:Перечитав всі теми про полювання на даному форумі - зробив висновок, що пана os1 мисливці десь в дитинстві ображали, чи то може згвалтували навіть))) чоловіче, у Вас важка психологічна травма? Зверніться до спеціаліста.
Прошу звернути увагу адмінів на порушення Supron п.4.2 правил форуму.
-
- Дослідник
- Телефон: 0987777666
- Контактна інформація:
а Ви своїми висловлюваннями про мисливців і створенням провокативних тем не порушуєте правила форуму?os1 писав:Не перегинай палку, хлопче.Supron писав:Перечитав всі теми про полювання на даному форумі - зробив висновок, що пана os1 мисливці десь в дитинстві ображали, чи то може згвалтували навіть))) чоловіче, у Вас важка психологічна травма? Зверніться до спеціаліста.
Прошу звернути увагу адмінів на порушення Supron п.4.2 правил форуму.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей