I Чемпіонат "РРК", мормишка

фестивалі та різного роду тусовки
Аватар користувача
ventel
Повідомлень: 329
З нами з: 20 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення ventel »

Спонсори змагань:

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення


ЗображенняЗображення



ПОЛОЖЕННЯ
про проведення I Чемпіонату "РРК" з лову риби на мормишку

1. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ.
- розвиткок та популяризація любительсько-спортивного рибальства на Рівненщині;
- підвищення майстерності любительсько-спортивного рибальства;
- визначення кращих рибалок;
- пропаганди здорового способу життя ;

2. ОРГАНІЗАЦІЯ ЗМАГАНЬ.
Організатор змагань Громадська організація "РІВНЕНСЬКИЙ РИБАЛЬСЬКИЙ КЛУБ".
Спонсори змагань: магазин "Флагман", магазин "Рибалка", магазин "Вдала рибалка", ТМ "Рівненський пряник".

3. ТЕРМІН ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ.

31.01.2016р, місце проведення – озеро Басів кут (збір учасників на рятувальній станції).

4. УЧАСНИКИ ЗМАГАННЯ.
4.1. До участі у Чемпіонаті допускаються команди та учасники всіх вікових груп, які подали попередні заявки та одержали погодження оргкомітету. Склад команди – 2 чоловіка.
4.2. Змагання є особисто-командні, та проводяться у два тури - по 2,5 години кожен за правилами, наближеними до правил проведення змагань з риболовного спорту Міжнародної організації FIPSed.

5. ПРАВИЛА ЗМАГАНЬ ТА ВИЗНАЧЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ.
1. Змагання проводяться при товщині льоду не менше 10 см.
2. На змаганнях одночасно дозволяється ловити лише однією вудкою оснащеною однією мормишкою. Корпус мормишки, без гачка, не повинен перевищувати 15 мм, гачок одинарний, впаяний. Використання додаткових елементів оснастки на жилці чи гачку (кембрик, бісер, тощо) заборонене.
3. Організатори змагання забезпечують кожного спортсмена двома прапорцями для позначення лунок з номерами, що відповідають особистому номеру спортсмена.
4. Прикормка и насадка повинні бути виключно природного походження.
5. Для прикормки дозволено використовувати спеціальні годівнички, які не повинні залишатись у воді. Також дозволено прикормлювати лунку безпосередньо з руки. Після закінчення тренування або тура заборонено викидати залишки прикормки чи наживки в водойму.
6. В нейтральній полосі розмітки (за її наявності) дозволено знаходитись тільки тренерам і представникам ЗМІ.
7. До сигналу «вхід в зони» судді перевіряють наявність спортсменів по протоколу а також кількість наживки і прикормки. Піcля закінчення перевірки спортсменам заборонено отримувати додаткові прикорму і наживку.
8. По першому сигналу «вхід в зони» (не менш, ніж за 5 хвилин до старту) спортсменам дозволяється увійти в свою зону і зайняти місце, вибране для буріння першої лунки. Спортсмен повинен позначити це місце прапорцем. При вході спортсменів в зону ножі льодобура повинні бути закриті чохлом. Спортсменам не дозволяється знімати чохол з ножів льодобура до прибуття на місце буріння. Використання моторизованих засобів для буріння заборонене. Лунки одного спортсмена можуть знаходитись одна біля одної. Дистанції між лунками учасників відмічених прапорцем не менше 5 метрів одна від одною . В спірній ситуації, якщо лунки відмічені прапорцями двох спортсменів розташовані ближче, ніж 5 метрів, суддя має право врегулювати ситуацію шляхом переговорів, враховуючи, що перевагу має спортсмен, що першим відмітив вибране місце прапорцем. Кидати прапорець заборонено.
9. Другий сигнал «старт» означає початок змагання. Після цього сигналу спортсмени можуть вільно пересуватись в своїх зонах, і бурити необмежену кількість лунок. В той же час, для лову риби дозволяється використовувати тільки 2 лунки, позначені прапорцями. Місце вважається зайнятим після початку буріння позначеної прапорцем лунки. Початком буріння вважається встановлення льодобура на лід. Прапорець повинен знаходитись на льоду не далі, ніж 30 см від лунки.
Спортсменам забороняється залишати біля незайнятих лунок будь-які предмети, крім контейнерів (ящиків) для снастей і льодобурів. Заборонено ловити рибу в лунці не відміченій прапорцем.
До ловлі прирівнюється будь-яке використання лунки, включно з бурінням і прикормлюванням.
Льодобур в зоні повинен знаходитись або зачохлений, або в вертикальному положенні, ножами вниз, в не наскрізній лунці. Під час маніпуляцій з вже пробуреною лункою (промір глибини, закорм, лов) бур повинен знаходитись в вертикальному положенні в глухій лунці.
10. Третій сигнал попереджає учасників, що до кінця тура лишилось 5 хвилин.
11. Четвертий сигнал означає кінець тура. В залік приймається риба, що вийнята з води до цього сигналу. Не залежно від способу подавання сигналу, до уваги приймається початок його звучання.
12. Під час змагання спортсмени не мають права отримувати ніякої фізичної допомоги, окрім медичної.
13. З дозволу судді допускається заміна бура.
14. Суддя зони контролює:
a) кількість сухої прикорми, яка повинна становити не більше 2 літрів, (в вологому чи сухому стані) включаючи землю, гравій і т.д., або будь-які додаткові добавки, які не шкідливі для фауни і водного середовища.
b) кількість живих компонентів наживки та прикормки, яка не повинна перевищувати 1,5 літра, з яких 1 літр для водних личинок (мотиля), у тому числі 0,50 літра великого мотиля на спортсмена на 1 тур. Суміш живої прикормки з сипучою, в будь якій пропорції, рахується як жива прикормка.
15. Після сигналу фініш, спортсмени залишаються на своїх місцях, до підходу судді. Улов на зважування спортсмени надають в чистому вигляді, без води, снігу та льоду.
16. Змагання проходять в два тура, по 2,5 години кожен. У випадку виникнення непереборних обставин (екстремальні погодні умови) головний суддя має право припинити змагання. В такому випадку, тур вважають дійсним, якщо його тривалість перевищила 1,5 години.
17. Риба зараховується, навіть, якщо вона, випадково, піймана не за рот. Навмисне багріння риби заборонено.
Використання електронних засобів виявлення та пошуку риби заборонене в ході змагання.
18. Риболови мають право підготувати будь-яку кількість вудочок, але одночасно можуть ловити лише однією. Під час лову вудочка повинна знаходитись в руці. Залишати вудочку з мормишкою у воді заборонено.
19. Багориком, при виважуванні риби, може користуватись тільки сам спортсмен.
20. У зоні змагань спортсмени повинні пересуватись, не заважаючи іншим спортсменам і без зайвого шуму. Заходити в нейтральну зону заборонено.
21. Кожен учасник зобов’язаний дотримуватись даних правил.
22. На прохання судді спортсмен зобов’язаний показати свою снасть, не чекаючи на закінчення тура. При цьому спортсменові забороняється змінювати конструкцію снасті (в тому числі, обривати). Відмова від контролю, або зміна конструкції (обрив) є підставами для штрафних санкцій.
23. При попаданні незалікової риби (щука, судак, сом) спортсмен зобов’язаний зразу ж випустити її в ту ж саму лунку.
24. Попередження (жовта картка) виноситься за порушення правил, передбачених пунктами 5, 7, 8, 9, 12, 14, 15, 18, 20, 23.
25. Дискваліфікація (червона картка) виноситься за порушення правил, передбачених пунктами 2, 4, 17, повторне порушення пунктів, за які передбачене попередження.
26. Підведення результатів, визначення переможців.
а) розподіл місць по зонах повинен бути складений на основі ваги уловів спортсменів (1 очко за 1 грам).Учасник, в якого зареєстрована найвища вага, отримує 1 місце, в той час як учасник з другою вагою 2 місце і т.д.;
b) у разі рівності очок (та ж вага) в двох спортсменів, вони отримують середньоарифметичну суму місць.
Приклад № 1: два спортсмени займають 5 місце і повинні отримати (5 +6): 2 = 5,5 кожний.
Приклад №2: троє спортсменів зайняли 8 місце, підсумовуємо (8 + 9 + 10): 3 = 9 кожний;
c) спортсмени, які не зловили жодної риби, отримають місце, рівне середньоарифметичному значенню. Приклад №1: 24 спортсмена, 12 з яких займають перші 12 місць в діапазоні від 1 до 12, наступні спортсмени отримують (13 + 24): 2 = 18,5 кожен.
Приклад № 2: 29 спортсменів, з них 5 спіймали рибу і зайняли від 1 до 5 місця. 24 спортсмена, які не зловили рибу відповідно (6 + 29): 2 = 17,5 кожен.
Приклад № 3: 29 спортсменів, 26 з яких спіймали рибу, в той час як 3 не зловили рибу : (27 + 29): 2 = 28 кожному . Якщо в зоні є тільки 1 спортсмен, який не спіймав жодної рибини або відсутній, він отримує місце рівне кількості спортсменів в зоні.
Приклад: 29 спортсменів, 28 з яких спіймали рибу, а 1-ні, останній одержить 29 місце.
A - Загальний командний залік:
а) сума місць, отриманих командою в двох турах. Команда, що отримала найменшу суму місць займає 1-е, і так далі.
b) у разі однакової суми місць, вище місце займає команда з загальною більшою вагою уловів у двох турах;
c) у разі одинакової ваги в двох турах, вище місце займає команда з загальною більшою вагою уловів в любому турі;
d) у разі рівності і по цьому показнику, перевагу отримує команда з меншою кількістю штрафів отриманих нею за любий тур.
B - Загальний індивідуальний залік:
а) спортсмен, який одержав найменшу суму місць за результатами двох турів, займає 1-е місце і так далі;
b) у разі рівної ваги в двох або більше спортсменів, вище місце займає спортсмен з більшою загальною вагою отриманою в двох турах;
c) у разі одинакової ваги в двох турах, вище місце займає спортсмен з більшою вагою уловів в любому турі.

6. НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ.
6.1. Команда, яка зайняла перше місце в загальному заліку нагороджується кубком, а спортсмени команди нагороджуються медалями та дипломами.
6.2. Команди, які зайняли 2 та 3 місця, нагороджуються дипломами відповідних ступенів та медалями.
6.3. Переможець та призери в особистому заліку нагороджуються медалями, дипломами.
6.4. Переможці та призери нагороджуються цінними призами від спонсорів.

7. ВИТРАТИ.
7.1. Витрати, пов’язані з придбанням цінних призів та медалей для нагородження, підготовкою місць змагань, харчування та оплата суддів, харчування учасників Чемпіонату, за рахунок внесків учасників.
7.2. Внесок з кожного учасника змагань становить 100 гривень.
7.3. Проїзд, харчування та проживання учасників – за рахунок самих учасників.

8. БЕЗПЕКА ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ.
8.1. Чемпіонат області проводиться у відповідності до Постанови Кабінету міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів».
8.2. Безпеку забезпечують Рівненська комунальна аварійно-рятувальна служба на водних об’єктах.
8.3. Учасники змагань несуть повну відповідальність за наслідки, до яких можуть призвести порушення ними правил поведінки на водоймі, спортивного режиму, норм поведінки в громадських місцях.

9. РЕЄСТРАЦІЯ
Реєстрація проводиться на сайті:http://rivnefish.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=426080 , або за тел. нуль68-022-44-70 Віталій.

10. ПРОГРАМА ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ.

31 січня:
07.30 – 08.00 - реєстрація учасників, жеребкування;
08.00 - 08.30 –відкриття змагань
08.55 – вхід до зони змагань.
09.00 – старт.
11.30 – фініш.
11.30 - 13.00 – зважування риби, підбиття підсумків 1-го туру.
13.25 – вхід до зони змагань.
13.30 – старт.
16.00 – фініш, закінчення 2-го туру змагань.
16.45 – зважування риби, підбиття підсумків, нагородження переможців, закриття змагань.
Востаннє редагувалось 28 січня 2016, 18:58 користувачем ventel, всього редагувалось 4 разів.
Public organization "RIVNE FISHING CLUB"
CENTER
Ледар
Ледар
Повідомлень: 31
З нами з: 23 листопада 2015, 16:35
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення CENTER »

1.Зареєструйте Савчук Олег (CENTER)
Аватар користувача
vorchyn
Ледар
Ледар
Повідомлень: 23
З нами з: 20 грудня 2015, 20:58
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення vorchyn »

возьміть мене досебе ВАСИЛЬ РАКУШНЯК
Аватар користувача
qwert
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 89
З нами з: 04 липня 2008, 00:00
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення qwert »

Зареєструйте: " Рівненський пряник "
1. Бунечко Юрій.
2. Мальчевський Руслан.
( склад незмінний )
Аватар користувача
ventel
Повідомлень: 329
З нами з: 20 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення ventel »

Реєстрація відкрита:

1. Команда "CENTER"
- Савчук Олег
- Зозулинський Валентин

2. Команда " Рівненський пряник"
- Бунечко Юрій
- Мальчевський Руслан

3. Команда "River Fishing Chimes" "РРК"
- Марчук Віталій
- Мисливий Тарас

4. Команда "Полосатік"
- Красовський Павло
- Півень Юрій

5. Команда "Mad Bream"
- Наумчук Максим
- Зінчук Вадим

6. Команда "Rivne" "РРК"
- Линник Михайло
- Грамушняк Василь

7. Команда "......"
- Корнас Олександр
- Степанюк Василь

8. Команда "Кременчанка" (м.Кременець)
- Сафіюк Олександр
- Зіньков Олександр
Востаннє редагувалось 30 січня 2016, 23:26 користувачем ventel, всього редагувалось 6 разів.
Public organization "RIVNE FISHING CLUB"
Аватар користувача
Neptun
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 61
З нами з: 21 грудня 2007, 01:00
Телефон: 0971557316
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення Neptun »

Зареєструйте: Команда "Полосатік"
1. Красовський Павло (Капітан);
2. Півень Юрій.
Аватар користувача
Chels
Абориген
Абориген
Повідомлень: 117
З нами з: 04 червня 2013, 20:41
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення Chels »

5. Команда "Mad Bream"
- Наумчук Максим
- Зінчук Вадим
Аватар користувача
misha131313
Ледар
Ледар
Повідомлень: 31
З нами з: 16 листопада 2015, 13:32
Телефон: 0968680495
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення misha131313 »

Зареєструйте команда Rivne "РРК"
1. Линник Михайло (капітан)
2. Грамушняк Василь
:fishing:
Аватар користувача
SAFIK
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 69
З нами з: 19 червня 2015, 14:26
Телефон: 067 353 03 01
Звідки: Кременець
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення SAFIK »

Зареєструйте: команда "Кременчанка" (м.Кременець)
1.Сафіюк Олександр
2. Зіньков Олександр
Зображення
Аватар користувача
Chels
Абориген
Абориген
Повідомлень: 117
З нами з: 04 червня 2013, 20:41
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення Chels »

Вирішили сьогодні трішки половити риби з товаришем перед змаганнями, особисто для мене це була перша ціленаправлена зимова підлідна рибалка. Свою першу рибу я зловив, та ще й не одну! Ловили не довго, майже 2 години. Товщина льоду нормальна, проте води багато, потрібно вдягати високі чоботи, можна промочити ноги. Висновки зроблені, чекаємо змагань…
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Аватар користувача
ventel
Повідомлень: 329
З нами з: 20 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення ventel »

Реєстрація оновлена!!!
Public organization "RIVNE FISHING CLUB"
Аватар користувача
Value
Ледар
Ледар
Повідомлень: 35
З нами з: 30 листопада 2014, 21:04
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення Value »

Зозулинський Валентин "CENTER" Дякую!
РРК
Аватар користувача
ventel
Повідомлень: 329
З нами з: 20 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення ventel »

Протокол

ЗображенняЗображення
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Public organization "RIVNE FISHING CLUB"
Аватар користувача
Chels
Абориген
Абориген
Повідомлень: 117
З нами з: 04 червня 2013, 20:41
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення Chels »

Екстремальні для мене вийшли ці змагання, з перших кроків на льоду зрозумів, що неправильно підібрав взуття, дуже слизьке, важко було не просто ходити, навіть стояти. Дорога до зон ловлі для мене виявилася просто мукою, хлопці , які бачили зрозуміють :-) :facepalm: . Проаналізувавши ситуацію вирішив не виходити в 2-й тур. Рішення прийняв правильне, так як в 2 турі був сильний вітер, було б дуже проблематично пересуватися в такому слизькому взутті.
Самі змагання дуже сподобалися, свою долю азарту та екстриму получив. В першому турі вдалося зловити 2 окуні, дуже багато було сходів, риб 6-7 не вдалося дотягнути до лунки по незрозумілим для мене причинам, можливо щось робив не равильно, так як другий раз в житті ловлю на таку снасть. Вітаю чемпіонів та призерів з цілком заслуженими результатами! Респект всім учасникам!
Аватар користувача
ventel
Повідомлень: 329
З нами з: 20 листопада 2007, 01:00
Контактна інформація:

Re: I Чемпіонат "РРК", мормишка

Непрочитане повідомлення ventel »

Щира подяка спонсорам змагань:

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення


ЗображенняЗображення


А також подяка причетним до організації: В. Демченку, В. Грамушняку, Р.Мальчевському, Ю. Бунечку, шеф-повару І. Дащинському, суддям: В. Синяку, О. Юрчику, та всім іншим, вибачте кого забув.

Вітаю переможців та призерів :co_ol: , повага всім учасникам хто витримав такі екстримальні погодні умови, і боровся до останьої хвилини змагань, респект гостям команді "Кременчанка". :bra_vo: :bra_vo: :bra_vo:
Public organization "RIVNE FISHING CLUB"
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість