ЗдоровЕнькі бУли панове.
Погода не шибко, за бортом -3-2, вранці 0. Але відчувалось як -5-7, настрій такий же....але треба якось знімати стрес :(((( Їду....
Першу маршрутку проспавши збираюсь на наступну, що на Метків...вирішую порибачити на тих місцях де ще не був. Вийшовши на мосту на шлюзі, зміщуюсь ліворуч, подалі від самих шлюзів. Погода хоч і похмура, та природа вже чарує.

....весна вже йде повним ходом...мох і якась рослинка - макрозйомка.

І так.....добравшись до уподобаного чергового "коліна" збираю свою зброю: 2,40 бланк, 2-14 г тест, жилка 0,24, з приманок обираю суцільного білого віброхвоста на чебурашці 5 г. Закид......наступний....наступний.....потім міняю на масляного кольору твістера на чебурашці 7 г.....знову полоскання....і полоскання......Я вже майже був зібрався йти на нове місце шукаючи рибацького щастя....та на протилежному боці берега, під коряжкою, "зарябіла" вода від малька - ага....
Чіпляю яскраво-салатового кольору віброхвоста, чебурашку 10 г і починаю полоскати його в районі "рябі"......оскільки перед тим у мене було пара зачепів - я спершу навіть і не вдуплив що у мене покльовка

ну....учусь я тільки, учусь

та коли відчув вібрацію по бланку і в руці....а через хвилину чи пару секунду після пари обертів катушкою плюхкіт на поверхні води - зрозумів що це ВОНО

щастя.......поперло.....

Бланк вигнувся у параболу...думав хана йому буде...та в той момент вже про спінінг не думалось

кров кипіла...і навіть у кишках
Ось вона....красуня....

Дома зважив - 1,299 кг
Після такого щастя ще довго був у стані ейфорії...але...прополоскавши ще десь години півтори різні наживки - зібрався і пішов на маршрутку.
Рибацький сезон 2016 р. для себе відкрив. Красуня щука, море емоцій, свіже прохолодне повітря, світлі думки в голові....ну що ще треба ?
P.S. ....убив бобра - спас дерево

жартую, звичайно