Flat Feeder Challenge 2016 озеро Кричевичі.

фестивалі та різного роду тусовки
ttearjerker
Повідомлень: 1032
З нами з: 16 вересня 2010, 00:57
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Flat Feeder Challenge 2016 озеро Кричевичі.

Непрочитане повідомлення ttearjerker »

Flat Feeder Challenge
FFC # 1
Місце проведення і розклад змагань:
Змагання пройдуть на водоймі Кричевичі з 05.08.2016 по 07.08.2016
05.08.2016
Реєстрація команд до 16:00
16:00 відкриття змагань і жеребкування
17:00 розміщення по секторах
06.08.2016
06:00 старт змагань (до сигналу старт будь які маніпуляції у водоймі заборонені)
07.08.2016
12:00 фініш змагань
14:00 нагородження переможців, закриття змагань

Організатор: Адміністрація озера Кричевичі
Дамір Шихотаров email: shykhotarov@gmail.com тел. +380509697710
Олександр Ліпський email: alex.lipskiy81@gmail.com тел. +380993355115
Дмитро Нагурний emeil: dmitronag@gmail.com тел. +380972177321

Регламент
1. Основні положення:

1.1 Команда складається з двох повнофункціональних учасників.
1.2 До змагання допускаються особи віком від 18 років.
1.3 Якщо один з учасників з будь яких причин не може продовжувати змагання, заміна не
передбачена. Змагання продовжує один учасник за бажанням.
1.4 Зараховуються риби короп та білий амур будь якого розміру.
1.5 Команда переможець визначається за найбільшою сумарною вагою спійманої риби за зонною системою FIPS. У разі рівності результатів перемога віддається команді, що має більшу середню вагу риби.

2. Оплата та реєстрація:

2.1 Оплата за участь у змаганнях становить 1000грн з команди.
2.2 Реєстраційний (авансовий) внесок складає 50% вступного внеску і повинен бути переданий в фонд змагань до 25.07.2016. Способи сплати авансового внеску: картка Приватбанку 4731 2171 0905 2173, отримувач Дамір Шихотаров. Після переказу коштів необхідно підтвердити факт проплати за тел. +380509697710 Дамір. Тільки після сплати авансу, команда стає офіційно зареєстрованою серед учасників. Решта суми сплачується при реєстрації команди на водоймі 05.08.2016. Пріорітет в реєстрації надається командам які проплатили авансовий внесок раніше.
2.3 Команди що спізнюються на реєстрацію повинні в обов’язковому порядку повідомити організаторів.
2.4 Команда відсутня без попередження на момент жеребкування, дискваліфікується і не може брати участь в змаганнях, авансовий внесок не повертається .
2.5 Максимальна кількість команд 39 з яких квота організаторів 9 команд.

3. Вимоги до снастей, оснастки, годуванню і маркуванню

3.1 Команда має право оснастити не обмежену кількість вудлищ але ловити одночасно дозволено тільки двома вудлищами.
3.2 Ловля риби, закорм, маркування - проводиться виключно фідерними вудлищами.
3.3 Довжина вудлища не повинна перевищувати 4,5 м, вудлище оснащається вершинкою (квівертип) . Перероблені і перемальовані вудлища застосовувати заборонено .
3.4 Дозволено використовувати тільки безпечні ковзаючі або глухі інлайн монтажі з годівничкою флетметод , які дозволяють рибі звільнитися від оснастки у випадку обрива снасті.
3.5 Перевірка безпечного монтажу проводиться таким чином: однією рукою беремо гачок іншою годівницю, годівниця без надмірних зусиль повинна переміщатися на основну лєску/шнур.
3.6 Дозволено використовувати поводки тільки з волосяним монтажем і з одним одинарним гачком, довжиною не більшою за 15см.
3.7 Годівниця флетметод обов’язково монтується до основної лєски/шнура через відрізок лідкору мінімальна довжина якого 50 см.
3.8 Прикорм дозволено фідерною годівницею без оснащення її гачком з моменту сигналу старт і до закінчення змагань. Вимоги до прикормочних вудлищ ті самі що й до основних. Усі інші засоби доставки прикормки заборонені.
3.9 Маркування сектору дозволено з моменту сигналу старт і до завершення змагань. Вимоги до маркерних вудлищ ті самі що до основних. 3.10 Маркування і пошук перспективних місць проводиться методом протягування тягарця по дну, без оснащення гачком і поплавком.
3.11 Карпові маркерні вудлища заборонені.
3.12 Незалежно чи проводиться прикормлювання, чи ловля, чи маркування - в воді одночасно може перебувати не більше двох снастей
3.13 Фіксування покльовки ведеться виключно за допомогою вершинки вудлища (квівертіп)
3.14 В темну пору доби дозволено користуватися хімічними світлячками прикріпленими до вершинки вудлища.
3.15 Заборонено користуватися іншими фіксаторами покльовки окрім зазначених в пунктах 3.14 та 3.15.


4. Прикормка і насадка:

4.1 Дозволена прикормка і насадка тваринного, рослинного і штучного походження що не шкодить рибі і довкіллю.
4.2 Кількість прикормки і насадки не обмежена .

5. Ловля, поводження з рибою, зважування поведінка на березі:

5.1 Тільки учасники команди можуть закидати снасті, виважувати і підсачувати рибу в своєму секторі
5.2 Закидання снастей проводиться тільки зі своєї зони з берега або вимостки - захід у воду заборонений! Бокове закидання заборонене.
5.3 Виважування риби має відбуватися тільки зі своєї робочої зони. Якщо під час виважування риби буде зачеплена снасть сусідів, то вони можуть, але не зобов'язані заявити протест - в цьому випадку спіймана риба не буде зарахована.
5.4 Заходити у воду при підсачуванні й виважуванні можна настільки, наскільки це необхідно, але не глибше, ніж до поясу спортсмена.
5.5 Діставати рибу з води можна тільки за допомогою підсака. Діставання риби з води руками вважається необережним поводженням з рибою та карається.
5.6 Спіймана риба дістається з підсака і звільняється від гачка з максимальною обережністю і тільки на спеціальному маті (ні в якому разі не на землі!). До зважування риба зберігається тільки в спеціальному мішку, не більше, ніж одна риба на мішок! Команди без коропового мішка (мінімум 3шт на команду) і коропового мата до змагань не допускаються. Не забувайте поливати рибу водою на маті!
5.7 Зважування буде проводитися з періодичністю, яка буде оголошена на відкритті змагань. Про великого (понад 10 кг) впійманого коропа чи білого амура будь-якої ваги відразу ж повідомляється суддям для якнайшвидшого зважування.
5.8 Після зважування риба відразу ж випускається назад у водойму, при цьому дотримується максимальна обережність.
5.9 Риба, що має ознаки не обережного поводження з нею, а також загибла, не зараховується, а суддями та організаторами розглядається питання про причини події та про можливі організаційні висновки щодо команди.
5.10 Фотографування спійманої риби, якщо потрібно, здійснюється відразу ж після зважування у присутності судді, після чого риба повинна бути відразу ж відпущена. В окремих випадках (коли спіймана велика риба в темний час доби) оргкомітет змагань може просити залишити рибу в мішку після зважування до настання світанку для фотографування організаторами.
5.11 УВАГА! Під час фотозйомки риба повинна знаходитися на мінімальній висоті над короповим матом - заборонено фотографуватися з рибою стоячи. Для випускання риба переміщається до води тільки в короповому мішку, матраці або підсаці! У разі, якщо зазначені в цьому пункті порушення мали місце, але з наступним падінням риби, команда, яка допустила це, отримає жовту картку.
5.12 При виважуванні риби в темний час доби дозволено використання малопотужних ліхтариків - використання потужних ліхтарів, а також освітлення води, не пов'язане з процесом виважування карається попередженням.
5.13 Заборонено шуміти на березі, купатися, вживати алкоголь і розводити вогнища.
5.14 Учасники зобов'язані не чинити перешкод у роботі журналістів, фото-та кінооператорів, які офіційно співпрацюють з оргкомітетом змагань (це означає, що все, що не заховане або з не заклеєною етикеткою, має право бути сфотографованим і знятим на відео, але не може чіпатися руками, крім суддів в окремих випадках).
5.15 Учасники та гості змагань зобов'язані вести себе коректно при спілкуванні з суддями, організаторами, працівниками забезпечення турніру та акредитованими журналістами, фото- та відеооператорами.
5.16 Учасникам і гостям заборонено перебувати в стані алкогольного сп'яніння і під дією наркотичних засобів в зоні проведення змагань
5.17 Відповідальність за порушення регламенту одним учасником несе вся команда.
5.18 Все сміття повинно бути акуратно зібране в поліетиленові мішки (видаються організаторами), які вивозяться організаторами під час і після змагань.
5.19 Дотримання чистоти і порядку в секторах під час змагань обов'язкове. Самостійна доставка мішків із сміттям на пункт збору після змагань вітається.


6. Транспортні засоби, гості та глядачі:

6.1 Після жеребкування дозволено доставити до сектору снасті і т.п. транспортним засобом та після розвантаження відігнати транспортний засіб у спеціально відведене організаторами місце.
6.2 Після сигналу старт на вколо водойми пересування моторизованим транспортним засобом дозволено тільки суддям та оргкомітету.
6.3 Гостям і глядачам заборонено заходити в сектори і передавати учасникам будь які речі без дозволу суддів і учасників.

7. Штрафні санкції:

7.1 Порушення будь-яких обмежень, прописаних в даному регламентів карається попередженням. Наявність 2 (двох) попереджень прирівнюється до жовтої картки!
7.2 Порушення положень, що стосуються вимоги до монтажу і оснасток карається виключенням команди із змагань.
7.3 Необережне поводження з рибою карається жовтою карткою крім випадків, коли рибу беруть за зябра або кидають на землю - в цьому випадку команда знімається зі змагань.
7.4 Непред'явлення риби до зважування під час чергового проходу суддів прирівнюється до необережного поводження з рибою.
7.5 Не використання коропового мата карається зняттям даної риби з заліку та жовтою карткою.
7.6 При наявності двох жовтих карток команда знімається зі змагань.
7.7 Команда, виключена із змагань повинна покинути свій сектор на протязі 3-х годин з моменту винесення відповідного рішення.

8. Судді, суддівство, жеребкування і претензії:

8.1 Судді розподіляються по зонах відповідальності і представляються учасникам змагань під час відкриття турніру до жеребкування.
8.2 Ваги у всіх зонах повинні мати однакову похибку вимірювання і перевіряються до початку змагань.
8.3 У регламентні періоди (визначається на відкритті турніру) зважування проводиться двома суддями у присутності хоча б одного сусіда. 8.4 Сусіди можуть відмовитися від присутності на зважуванні тільки при наявності відповідного позначки (про відмову) на протоколі команди, в якої проводиться зважування.
8.5 Наявність кульок чи капсул для жеребкування перевіряється безпосередньо перед його початком комісією з 5 членів-учасників турніру.
8.6 Претензії повинні подаватися судді зони на протязі 60 хв. з моменту виникнення. Приймаються фото і відеоматеріали, а так само показання сусідів.
8.7 Претензії розглядаються комісією у складі: головний суддя змагань, судді відповідної зони, двоє сусідів команди, до якої виникла претензія. Присутність пред'явника претензії обов'язково.
8.8 При розгляді спірних питань рішення головного судді змагань є вирішальним, і оскарженню не підлягає. Якщо виникла потреба у голосуванні по питанню або претензії що виникли, то при рівності голосів, думка головного судді є визначальною.
8.9 Оргкомітет залишає за собою право доповнити чи частково поміняти деякі пункти регламенту.
http://forum.carpus.com.ua/index.php
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість