Два перших виїзди були пробними, перевірка човна і мотора після зими, обкатка обновок, і т.д. Клювання побачили лише на останній рибалці, на двох попередніх були лише забагрені раки, густерки і плотва досить пристойного розміру яка була повна ікри і звісно попливла нереститися!
Про останній виїзд напишу трохи детальніше

Отже, 8 березня з батьком обловлювали певну ділянку річки на якій присутні і ямки і перекати, відразу помітили, що мальок вже підійшов до берега, не збивається в косяки на ямах, як на минулих рибалках, та і температура води піднялася до майже 6 градусі! Це радувало, рибка почала трохи рухатися!
Почали з джигу на ямах, в надії на весняного судака, але до 12 години монотонне джигування різними приманками і їхніми подачами трохи набридло, не заробивши жодного ударчику сплавляємося далі до перекатів.....
Почав накрапати дощик... На черговому перекаті помітили активнісь малька і взагалі він здавався нам якимось "живим"

На цьому відрізку і заякорилися! Я полоскав воблери, батя як завжди з дна коробки витягнув якусь колебалку з ржавим трійником

На першій чи другій проводці відбувся "удар" не на мої японські "супер" воби, а звісно на ржаву колебалку яку полоскав батько

Судак? Звісно малий! Звісно випустив! Але глибина 1.4м, приманка теж не судакова...
Радувала тільки наявність кликастого, але подальші намагання його впіймати були не результативними

Відклавши воблери, я перейшов на джиг.... сплавляючись до початку перекату, була маленька заплава, яку я на попередніх рибалках завжди обминав...
На другій проводці і я був нагороджений клюванням, звісно хотілося судака, але і шнурком щасливий

На цьому впринципі і все.... дощ почав набирати силу... ловити було не комфортно і холодно... тому повертаючись назад тролили, за весь час не заробили жодного клювання

Висновок
1. З третьої спроби сезон відкрито, рибку знайшли на міляках!
2. По результатам трьох рибалок забагрена плотва, судачок і щучка були зловлені на відрізку в 200 м, тому риба кучкується дуже локально...
3. Все було відпущено, надіюсь підводники цим не скористаються...
Всім вдалих рибалок!