"Цегляний" м. Здолбунів

Звіти про спінінгову рибалку. Вісті з водойм
igoroks
Ледар
Ледар
Повідомлень: 21
З нами з: 07 грудня 2011, 11:24
Телефон: 0503755813
Контактна інформація:

"Цегляний" м. Здолбунів

Непрочитане повідомлення igoroks »

В даному дописі мова піде не про см став, а про обвідну канаву.
Вже давно планував на 3-й день Великодня вибратись на рибалку. Але так склалось, що мусив відвозити дитину на залізничний вокзал в Здолбунів, тому день вийшов перебитий. Але щоб не втрачати рідкісний день, що можна провести на рибалці було вирішено по дорозі назад заїхати на ставок цегляного заводу. На став попав десь о 8-й годині і відразу пройшовся по березі щоб розвідати ситуацію. Людей візуально було не дуже багато але вони постійно прибували. Поспілкувавшись з декількома рибалками, що сиділи вже декілька годин вияснив, що клювати карась сьогодні не хоче (воно то й не дивно з огляду на те яка мерва робилась в комишах і кущах, карась активно нерестився). Вирішую скласти спінінг і пройтися по обвідній канаві з надією спіймати окуня (декілька років назад попадались непогані екземпляри), а може й щуку. Починаю полоскати силікон, вертушки і воблера, постійно відволікаючись на карася, який плещеться під самими ногами. Ближче до очерета помічаю, що деякі карасятники, час від часу витягуть рибу, і як для цього ставка досить пристойну: 200-300 грам, хоча всі скаржаться на відсутність кльову. У мене з кльвом було не краще, за весь час тільки один окунець, розміром з палець, який спокусився на Aglia Long №5 :sh_ok: Також вдалося витягти (і знешкодити) 4 сітки, 2 свіжих і 2 давніх, через одну з яких прийшлось лізти у воду, дуже вже не хотілось втрачати вертушку.
Із цікавого:
Один рибалка спіймав на вудку "нирка", який активно відбивався при спробі звільнити його від гачків (чесно кажучи не хотілось би отримати дзьбом по руках :-) ), але все ж таки після довгого виважування і спроб звільнити його, сам вирвася, відірвавши гачки і по дорозі до середини ставу розказував, що він думає про рибаків :-)
Також десь пів години стояв дивився як в кінці ставу нерестився карп. В поляризаційних окулярах добре видно було, як апарати більше 5-ти кг розгулювали під берегом і перевертали очерет. Заворожуюче дійство! Шкодую, що не було можливості зняти таке шоу, хоча б на телефон (кляті китайці забули поставити в мій телефон камеру :-) )
Ось такий видався деньок. Дуже задоволений проведеним часом.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей