Андрусіїв

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
tempo
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 11
З нами з: 09 березня 2016, 17:56
Контактна інформація:

Андрусіїв

Непрочитане повідомлення tempo »

Їздив 09.05.16. Дрібний карась від мізинця до долоні . Багато попадає коропів по 300-500гр.(випускаються). На фідер хапає через секунд 5-15. На вбивцю карася закидаєш і через 2 хвилини виймаєш 2-3 карасика. Бере на все (опариш, черв, кук, кукурудза і т.д.). Рибалка була зовсім не цікава, закинув-витягнув, як відром ловив, ніякого "спортивного інтересу". Вартість 200грн. Місцеві кажуть, що там є гарний короп, тільки окрім власника ставу його ще ніхто не бачив.
Аватар користувача
slavik
Ледар
Ледар
Повідомлень: 38
З нами з: 09 березня 2009, 01:00
Телефон: 267276
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Андрусіїв

Непрочитане повідомлення slavik »

Рибачив на данній водоймі 8-9.07.17.Було зловлено біля ста карасів,з яких взято тільки штук 20,інші всі меньше долоні.Карп проігнорував всі наші насадки (їх юуло багато) та це і не дивно,весь карп ходив під протилежним берегом з якого,доречі,не можна ловити??? :du_ma_et: Всусідів анологічна ситуація,тільки раз з ранку бачив як мужик біг з підсаком до сусіда,але він сидів за деревом і не видно чи зловив він щось,бо той мужик с підсаком дуже бистро пішов.
Висновок:дорогувата виходить карасьова рибалка,та з таким ще розміром карася,про карпову і мови бути не може,та і далеко від Рівного,е багато блищіх і кращіх водойм.Для себе цю водойму закрив раз і назавжди :facepalm:
PS ціна рибалки 250грн доба.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей