Горбаків

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
roony
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 159
З нами з: 14 січня 2008, 01:00
Контактна інформація:

Горбаків

Непрочитане повідомлення roony »

Третій (!) цього літа виїзд на риболовлю вирішив присвятити карасю. Водойму обрав майже без вагань - Горбаків. По-перше, близько, зручно і дешево діставатись, магазин поруч (на розлив холодні пиво і квас!). По-друге, 20 грн і за оперативними даними карась клює нормально. Умови лову поплавкові, на фідер не половиш бо став позаростав. Але якщо під берегом карась на долоню(плюс-мінус), то з середини, якщо виведеш, риб клює крупніший.
Їдучи знав шо клює карась постійно тільки треба вгадати до чого йому зараз охота. Взяв з собою опариша, хробака, кукурузку дрібну, манку (троьх видів) і мучного хробака домашнього виготовлення. Прикормкою не заморочувався - звичайна карпова + конопелька. Зразу скажу, що на мучного хробака не клювало - він твердий, а карась полюбляє м'які насадки. На манку у мене спершу клювало нормально(особливо барбарісову), потім переключився на фідер, почав пропускати покльовки а карась другого шанса на такій тендінтній насадці не давав. Були випадки коли карась як порядна верховода чи уклія клював на падінні насадки.
На ставу був без чогось вісім. Рибаків мало(в принципі як і завжди), лелек було більше :) штук шість. Розмістився під деревами і до години 12 сонце мені не пекло. Про поплавок росказав, тепер про фідер. Перший заброс, кукурудза+опариш - і є карась грам чотириста. Ну думаю, зараз буде... Навіть підсак дістав. Але далі якщо і клював то менший. І при кожному вимотувані жмут зілля на годівниці. Через це, до речі, було пару сходів.
У підсумку - 31 карась поїхав зі мною на Рівне, штук 20-25 було відпущено. Карасі траплялись трьох окрасів - світлі, жовтяві і темні.
Як висновок - рай для поплавка. При бажанні карася можна зловити штук 100. Зручне місце для відпочинку - є лавки, столи, мангали.
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
Аватар користувача
МИХАИЛ
Споглядаючий
Споглядаючий
Повідомлень: 3
З нами з: 27 травня 2011, 16:58
Телефон: 0972555534
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Горбаків

Непрочитане повідомлення МИХАИЛ »

Скажыте ловил кто в этом году , на водоёме ?
Какая щас цена, и зарос ли данный водоём :)
или посоветуйте где можно карася натаскать .
Говори об ухе, когда рыба в руке.
Аватар користувача
МИХАИЛ
Споглядаючий
Споглядаючий
Повідомлень: 3
З нами з: 27 травня 2011, 16:58
Телефон: 0972555534
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Горбаків

Непрочитане повідомлення МИХАИЛ »

Выехав 13.06. в 04:15 . На данном водоёме оказались в 05:00, Погода очень мрачная ,в итоге пошел дождь .Я на водоёме первый раз , рыбаков было немного , и так первый заброс на поплавок и карась – но таких размеров я ещё не видел на мизинец . через час было поймано штук 30 и выпушено , грех такой рыбкой кормить даже кота . Хочу сказать что попадались и крупные экземпляры, клевало практически на всё , я пробовал на Сало – и клевало – но ловились после 10:00 часов дня , мною было поймано 18 штук + 1 окунь . Что мешало на водоёме это чайки очень сильно напрягали но потом начал не обращать внимание ,водоём мелок и зарос очень сильно много заценов на фидер ,очень грязно мусора очень много, и не кому убрать , а за плату сторож просит 20 гр, я спросил у сторожа а Какая рыба у вас здесь в канаве ?Он мне в ответ НЕЗНАЮ ,я просто омлел , думаю всё с вами понятно , и получив билет на ловлю мелочи . Но мне не сама рыбная заготовля была важна , а САМ ПРОЦЕС ловли ,чтоб согнать охоту .Как оказалось в Горбакове – престольный праздник .
Хочу сказать что водоём меня не впечетлил , а вот мангал и столик это большой плюс , но повторюсь ( очень грязно ), в результате пожарив шашлычок , смотали снасти и рванули на Ровно .Говорили местные жители что есть крупный карась – я стал сними не спорить так как мне попадались и не один , а вот мелочи там просто завались Рай для Чаек .
Сори что не так это мой первый отчёт .
Зображення
Говори об ухе, когда рыба в руке.
Аватар користувача
Серж-ядовитий
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 96
З нами з: 22 лютого 2010, 01:00
Телефон: 0965706360
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Горбаків

Непрочитане повідомлення Серж-ядовитий »

25 був. Рибаків було двоє один біля дамби другій з протилежної сторони, карасики вже клюють і на опариш, мотиль , червяк. Ловив на фідер плата 20 грн. розмотався десь в 14:30 і до 17:40 зловлено півтора кіло дрібота відпускалась.
Аватар користувача
pushustuy
Абориген
Абориген
Повідомлень: 135
З нами з: 15 вересня 2009, 00:00
Телефон: 0974626847
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: Горбаків

Непрочитане повідомлення pushustuy »

Був сьогодні на даній водоймі. Правда вперше, тому незнав, де найкраще ловити. присів поблизу столиків. закинув поплавчанку, глибина 30 см., глухо... закинув даличенько на донну снасть на опариш - відразу покльовочка правда ніжна така, ну думаю , буде діло , не підсік. Знов заброс, покльвка підсікаю щось є навіть здалось досить не маленьке, підтягую блище - карасика на лодошку випригнув з води :-) за бік забагрив, тому й такий опір чинив, але не дотягнув, бо за очерет зачипив, яким весь ставок просто засіяний, потім зацеп за зацепом. Потихеньку дощ почався, та вітерець підключився, клювати перестало, я змерз як собака тому додому рушив. В улові один карасик меньший лодоні та "синька" на мотиль. Клювало виключно на опариш, хоча пробував на цілу кучу наживок.
Як перше враження скажу: ставок не дуже, бо мабуть літом заростає так що немає куди й поплавчанкою закинути. Хоча дійсно для карася там рай))) та припущу що в теплу пору там не заскучаєш, але не зараз. Можливо ще просто взагалі ранувати білу рибу ловити.
Крики чайок ще й досі в голові, таку їх кількість в одному місці бачу вперше, правда це плюс, всеж краще, чим шум машин в місті
Аватар користувача
Серж-ядовитий
Бувалий
Бувалий
Повідомлень: 96
З нами з: 22 лютого 2010, 01:00
Телефон: 0965706360
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Горбаків

Непрочитане повідомлення Серж-ядовитий »

глибше біля дамби і біля острова там ще лодка стояла перегорожано я так зрозумів то тіпа власник зробив спуск до самого ставка я був почті біля нього тоді зацепів небуло.
Аватар користувача
westrvua
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 64
З нами з: 10 листопада 2008, 01:00
Телефон: +380988553295
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Горбаків

Непрочитане повідомлення westrvua »

Згідний з pushustuy! Зараз можливо ще рано. Ми були у Ср, 4 квітня, одна покльовка, один карасик, фідер, бутерброд червяк опариш. Карасик з долоню. Дійсно, треба сідати ближче до острова, до хати власника ставка. Там найглибще і найзручніше ловити. а НА РАХУНОК ТОГО, що заросло, то відверто кажучи води у ставку у порівнянні з минулим роком дуже мало. Батько власника, який часом також обілечуує, нам сказав що цього року дуже багато окуня великого загинуло, видно причина тому задуха для риби .... свого часу навіть на цьому ставкові пристрій для подачі киснюу воду стояв, це ще коли цим ставком хтось займався, і крім карася коропи ловилися до 1 кг, а тепер там просто беруть гроші за відпочинок і ловлю невеликих карасиків , які і самі чудово розмножуються))))))) . З приходом теплішої погоди, коли вода прогієтьсся, карась буде брати гарно, правда розмір його слід очікувати не великий.
Аватар користувача
kamennieshipy100
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 321
З нами з: 26 жовтня 2009, 01:00
Контактна інформація:

Re: Горбаків

Непрочитане повідомлення kamennieshipy100 »

Про що ви взагалі тут пишете, ставок просто заср..ли!!! Власник рибу "фільтрує" щовихідних протягує, оту найглибшу і найзручнішу для рибалки частину дуже дрібним неводом, так що залишається лише карась на пів долоньки. Роки 3-4 тому ставка не було взагалі, лише канавка метр шириною і багато мулу, по весні розлилась Горинь і вода залишилась, разом з водою в став зайшли щука, окунь, плотка, краснопера, - це тільки ті види що вижили і досі є в ставку, правда дуже скромного розміру і у невеликій кількості. Карася туди ніхто не запускав, ставок у Оренді, але ним ніхто не займається. Плата 20 грн. для "своїх" 10 грн. Умови для відпочинку - СТРАШНІ до дороги рукою подати, ні лісу, ні лугу, а крик чайок у вухах стоятиме ще тиждень + дуже не привітні місцеві, що можуть і морду набити і колеса в машині проколоти просто так. Не розумію навіщо туди взагалі їхати, є набагато кращі водойми і ближче, той же басік, чи Бичаль, ну на крайняк Червона Калина ( в останніх двох хоча б лісом подихаєте і в тиші посидите+ є шанс впіймати гарну рибку, ну це якщо задатись ціллю). Одним словом хочете щоб Ваш відпочинок був зіпсованим - ласкаво просимо в Горбаків! :ps_ih: :ps_ih: :ps_ih:
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк
Аватар користувача
westrvua
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 64
З нами з: 10 листопада 2008, 01:00
Телефон: +380988553295
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Горбаків

Непрочитане повідомлення westrvua »

kamennieshipy100 писав:Про що ви взагалі тут пишете, ставок просто заср..ли!!! Власник рибу "фільтрує" щовихідних протягує, оту найглибшу і найзручнішу для рибалки частину дуже дрібним неводом, так що залишається лише карась на пів долоньки. Роки 3-4 тому ставка не було взагалі, лише канавка метр шириною і багато мулу, по весні розлилась Горинь і вода залишилась, разом з водою в став зайшли щука, окунь, плотка, краснопера, - це тільки ті види що вижили і досі є в ставку, правда дуже скромного розміру і у невеликій кількості. Карася туди ніхто не запускав, ставок у Оренді, але ним ніхто не займається. Плата 20 грн. для "своїх" 10 грн. Умови для відпочинку - СТРАШНІ до дороги рукою подати, ні лісу, ні лугу, а крик чайок у вухах стоятиме ще тиждень + дуже не привітні місцеві, що можуть і морду набити і колеса в машині проколоти просто так. Не розумію навіщо туди взагалі їхати, є набагато кращі водойми і ближче, той же басік, чи Бичаль, ну на крайняк Червона Калина ( в останніх двох хоча б лісом подихаєте і в тиші посидите+ є шанс впіймати гарну рибку, ну це якщо задатись ціллю). Одним словом хочете щоб Ваш відпочинок був зіпсованим - ласкаво просимо в Горбаків! :ps_ih: :ps_ih: :ps_ih:

Щось ти путаєш! Ось наприклад фото 5-ти річної давнини. Це ми ранньою весною були на цьому ставку .... а почали їздити на цей став ще набагато раніше. І повторю ще раз, ловили коропів до 1 кг, і ловили навіть дзеркальних коропів, і ніколи цей став не був болотом )))) просто у деякі періоди часу, цим ставом ніхто не опікувався, а те що і зараз ніхто особливо за ним не дивиться, я згідний .... але карасика влітку тут можна половити у своє задоволення, і нічого тут не засрано як ти кажеш, виходячі з того, що стоять урни, які доречі прибирають, і дот дороги тут я тобі скажу не так вже і близько і місцеві нікому тут нічого не пробивають, видно вести треба себе відвідно на будь-якому ставку, не тільки тут.) :ps_ih: :ps_ih: :ps_ih:
Так що, про яку ти Горинь пишеш і про який не існуючий ставок 3-4 роки тому я не знаю .... можливо ти у чомусь помиляєшся ))))) :) :co_ol: :ti_pa:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Аватар користувача
kamennieshipy100
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 321
З нами з: 26 жовтня 2009, 01:00
Контактна інформація:

Re: Горбаків

Непрочитане повідомлення kamennieshipy100 »

Я не помиляюсь бо буваю там часто проїздом, це ж від дороги перед мостом направо і метрів 100, так? А ну да і ще романтика по обидва береги ставка кладовища!
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк
Аватар користувача
westrvua
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 64
З нами з: 10 листопада 2008, 01:00
Телефон: +380988553295
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: Горбаків

Непрочитане повідомлення westrvua »

Припиняємо усілякі спори! Це нідочого доброго не приведе ))) Свого часу це був гарний став. Зараз є намагання якісь зробити його краще, але зрозуміло на усе треба кошти, тому і рибалка тут всього 20 грн вартує .... а стосовно кладовища .... то іноді щось можна і не побачити )))) І хто хоче, нехай собі їздить сюди, я ж не кажу що сюди треба постійно їздити!!! ))))
Доречі карасика якого було спіймано тут у середу, з суворого прохання моєї доці, я випустив у Лебедине озеро біля музею)))) красик якраз з ікрою був, може віднереститься, змішаємо Горбаківського карася з місцевим Рівненським )))) :-) :-ok-:
Аватар користувача
Leopoldushka
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 40
З нами з: 18 серпня 2011, 00:02
Контактна інформація:

Re: Горбаків

Непрочитане повідомлення Leopoldushka »

От одного знакомого с того села слышал что не разрешают ловить так как запустили карпа и толстолоба.
Кто что слышал об этом?
In Gods we trust !
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей