c. Головин, Костопільський р-н

Звіти про поплавкову рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
Рома
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 784
З нами з: 18 червня 2010, 14:36
Звідки: Костопіль
Контактна інформація:

c. Головин, Костопільський р-н

Непрочитане повідомлення Рома »

Доброго дня всім.
З п’ятниці на суботу вирішили з колегами влаштувати собі експрес-рибалку. На вихідні постійно знаходяться якісь об’єктивні і суб’єктивні причини, які заважають займатися улюбленою справою…..
Отже після роботи завантажилися в авто і до 19-ї години ми вже були на водоймі у с.Головин Костопільського р-ну.
ЗображенняЗображення
Вибір на неї впав по декільком факторам:
- близькість від Костополя;
- демократична ціна риболовлі – 40 грн (з нас взяли по 50 грн., бо ми залишалися на ніч);
- хороший кльов риби (карася);
- і врешті –решт хотілося просто відпочити, сидячи на одному місці, а не бігати зі спінінгом.
Отже по прибуттю ми вибрати собі місце ловлі і почали розкладати снасті. Я відразу закормив точку ловлі сипучкою і риба не заставила себе довго чекати, хоча її розмір був невеликим. У мене добре працювали мастика і перловка, хробак гірше. Ловив на 5-ти метровий мах, якого там цілком достатньо. Згодом закинув болонку на дальню дистанцію з метою впіймати більшого карасика, але клювали все ті ж екземпляри. Розмір карасів дещо збільшився по мірі наближення до ночі і з самого ранку. Вночі також клювали більші екземпляри.
На водоймі ще були присутні рибалки, але я не бачив чи зловив хтось із них щось солідніше. Крім карасів, один із моїх колег впіймав два невеличких линочки. Вечір я присвятив поплавку, а вранці трохи покидав спінінгом, так як на хробака впіймав одного окунця. В результаті на «вертушку» і на «міджика» зловив декілька окунів. О 9-й ранку почали збиратися додому.
В підсумку, відпочинок більш ніж вдався. Рибка хоч і невелика, але сидіти без діла не приходилось. Єдине що я не зробив, це не уточнив у господаря водойми, яка риба там ще присутня.
Всім успіхів. :prapor:
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Зображення Romanmix2002
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість