Ну от, я ж кажу- навіть нецікаво- крім хамства жодного аргументу!Bobi писав:Аргументую це тим шо не лізьте в чужі звіти, й вонять не буде

Ну от, я ж кажу- навіть нецікаво- крім хамства жодного аргументу!Bobi писав:Аргументую це тим шо не лізьте в чужі звіти, й вонять не буде
що в даній ситуації ти вважаєш провокацією?Orbit писав:Давайте не будем ображати один одного, воно того не варте, Думаю конфлікт вичерпано.
Дякую всім хто мне підтримав, а до вас Зореслав прохання не провокувати інших користувачів, не годиться дорослому чоловікові таким займатися.
zerik75 писав:Ну от, я ж кажу- навіть нецікаво- крім хамства жодного аргументу!Bobi писав:Аргументую це тим шо не лізьте в чужі звіти, й вонять не буде
Розвивати рибалку і порушувати правила рибальства - це дві великі різниці, хіба що у вашому розумінні "розвивати рибалку" - це лише писати дописи на ваш форум ...stal1n писав:Ото звикай Вадим, поїдеш на рибалку витратиш стільки часу на фото й відео, потім годинами вдома готуєш допис і в кінці кінців тобі ще й потуркають, що це ти правила порушуєшЯ через це пройшов ще роки два-три тому...
От як добре тим василям, що читають наш форум потім кидають по 5 вудок з трьома "вбивцями карася" і жодного слова ніколи про рибалку не напишуть. З них як з гусей вода.
А з ентузіастів, які розвивають рибалку завжди отакі вимоги.
Так що привіт
А я то думав собі, хто ж це по деревам лазив та гілляки зрірав (БЕНЗОПИЛОЮ)serseruy писав:Проводиться на тому місці де пан Чінта крепко на семінарі розказував що він очистив берегову лінію?
Місце проведення вказане на карті вище! На рахунок чистки берега, хто і коли очистив, якщо пана Сергія це питання дуже цікавить попрошу не засмічувати дану тему, а писати в спеціально відведених для цього темах, або в пп!serseruy писав:Проводиться на тому місці де пан Чінта крепко на семінарі розказував що він очистив берегову лінію?
ТараранькаHamster писав:І що з рибою робите?
Сарказм?Silva писав:Человек пишет посты на сайте, так что ему можно забирать в 2.5 раза больше нормы рыбы![]()
и не надо завидовать
Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [Bot], IvonneBressler і 4 гостей