Прилбичі(Львівщина)

Тут пишемо звіти про рибалку
Правила форуму
Правила форуму
Перше, вонож і останнє

1. Дописувач форуму повинен дотримуватися норм поведінки в цивілізованому громадському місті. Не хамити. Не смітити
Аватар користувача
stal1n
Бро
Бро
Повідомлень: 2162
З нами з: 19 березня 2008, 01:00
Хто: Карасятник
Звідки: Йорк
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення stal1n »

Тю, то ви ще спокійненько чергували :) Я навмисне нічого не писав про ці всі неприємні моменти, щоб не псувати звіт з рибалки.
Вночі ми спали по черзі, постійно ходили по березі. Від малої дамби і аж до третього поля без увімкнених ліхтарів щоб зловити бракош.

Нам було тяжче з місцевими, наглі як не знати що. Їхні спроби вичерпати карася не зупинити нічим. Навіть рибохорона їх ловила з пальбою з пістолів, ракетницями та конфіскацією майна)


А потім до нас в табір приїхало три машини "мєсних" і погрожувала фізичною розправою за те, що ми тут чергуємо в викликаємо представників влади на водойму. На водойму, яка належить їм.
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Аватар користувача
Римарчук Андрій
Нуб
Нуб
Повідомлень: 7
З нами з: 04 листопада 2013, 13:27
Телефон: 0503757137
Звідки: Радивилів
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення Римарчук Андрій »

Сесія 18-21 травня 2015р. Прилбичі
Ота довгождана сесія була запланована на чотири доби, дві доби чергую і дві рибалю своїх трофеїв. Але вдалося поєднати потрібне з приємним. Охорона поставила нас на 2 сектор. Кажуть, там живуть великі риби :smilefish: .
Приїхавши на сектор 2, зустріли явно задоволених чергових, які в той момент тягнули файну рибу, десь на 15 кіло. Розповіли нам, що чергування відбули спокійно, та ще й відловились – 14 риб в заліку. Це додало нам приємного передчуття перед риболовлею, і ми вирішили зупинитись тут на всі 4 доби. Друзі зайняли третій сектор, а я другий.
Коротко про чергування. В мене також воно пройшло спокійно. Вночі браків не бачив, а вдень тільки місцевий ловив карася в недозволеному місці. Але так, як він був інвалід, з милицею і протезами в ногах, то охорона не заперечувала. Казав мені , що якщо йдеш в зяті в Прилбичі, то теща дарить закордонний паспорт і в”йо на заробітки в Польщу :prapor: . Ще зустрів місцевого діда, який косив траву для худоби…..Питає мене
- Шо сє курва, палатки маєте?
- Ну да;
- І спите в них?- питає;
- Ага- кажу(Нє, баб вожу- думаю собі,)
- І яких ловите, на скіки кіло?
- Ну більше 10;
- Ого, тото й жарити можна….каже, прицмакуючи, дід… :wall: .
А так все було спокійно, напевне браки були на заробітках, і будуть більш активні на вихідних.
Про ловлю риби)) Попередні чергові розповіли, що ловили риб з двох точок – на 70 і 108 метрах. Але точку на 70 м., вирішив не використовувати. Друзі, які зайняли сусідній сектор, мені б її перекрили. Кормився самокатами з бустером-шовковиця. Минулого року в ту саму пору цей запах файно їхав. Але це й раз він нас підвів, повний нуль. Одну з точок почав кормити пелетом і самокатами, залитими лососевим маслом. На насадку соурс 18 мм. Почалися паровози. Файно було..
На початок третьої доби стало дуже похмуро, віщувало про дощ. Ми швидко зібрали речі, щоб не намокли. Але почався шторм, з рясним дощем і громом. Вітер підривав палатку, яка норовила злетіти зі всім моїм добром. Будучи в палатці, ставши в позу зірки, вперся руками і головою в бік палатки, зрозумів - зірка не допомагає. Вибігаю з того майже парашута, хватаюсь за раму палатки, надіючись, що моя вага її втримає…злива файно затікає мені в чоботи, і так півгодини….от вже нарешті почало трохи стихати….і чую паровоз, але ж буря….підняти палку- грім в труси. Тарас кричить з далеку – тягни. Підсікаю і навприсядки, палку боком і тягну…..адреналін пре через штани, паровоз спинити не можу, жилка 0.26 ….екстрім ще той….потрохи, потрохи…..і новий трофей – 15.700 на маті.
За оту сесію два рази бив свій рекорд з трофеями. А загалом 15 риб в заліку, і майже всі трофеї за 10 кг. Файно було. Четверту добу ми вирішили не ловити, портилась погода. Вже по дорозі додому нас зустрів град, який змусив всіх на трасі звертати під дерева, щоб не вибило лобове скло.
Ну і кілька фото:
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Звіт на конкурс
Аватар користувача
DerSieger
Бро
Бро
Повідомлень: 1583
З нами з: 06 лютого 2008, 01:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення DerSieger »

Їздили з братом на вихідні на Прилбичі трохи порибачити. Я їхав з настроєм побити свій особистий рекорд в 12,4 кг., брат споряджений двома фідерами збирався тягати прилбицьких карасів. Отаборились ми в секторі біля острову, так як там прогнози передавали на всі вихідні вітер "в харю".

Чи то тоді короп на нерест пішов, чи то місяць повний, чи то ще яка біда, але риба клювати не хотіла ніяк. Неймовірні експерименти з наживкою та прикормкою, постійні перезакидання через кожні 1,5-2 години - глушман. Що тільки не вішав на волос, навіть вигрібав з дна сумки якісь п'ятилітньої давності бойли. Тільки карасі пілікали амурними покльовками... І не було різниці на які бойли - м'ясо, риба, солодкі, 8-ки чи 24-ки... :sh_ok:

Вже грішним ділом подумав, що то з мене такий рибак як деякі танцівники, але запитав в охоронця, що проїжджав в рейд по водоймі, яка ситуація на протилежному березі і він повідомив що там теж глухо. Я спочатку дуже зрадів, що не такий вже я і поганий рибак, а потім знову засмутився через те що не клює.

Але все таки, на другу добу експерименти дали результат і одна комбінація (в яку слабо вірив, просто повішав, бо ще такого не було) допомогла за кілька годин дістати 7-микілограмового амура та коропа 9-тку

Зображення

Зображення



Як казали на полі чудес - "пользуясь момєнтом", хотілось вихватити ще пару рибин, тому швиденько підкинув пару спомбів прикормки та спорядив цю "секретну" насадку майже на всі палки. Але... радість була не довга... Все вмерло знову.

Добре що хоч приїхала моя похресниця Катруся зі Львова до нас в гості і допомогла виважити того коропа. Без неї ми б не справились ніяк...

Зображення

Єдиний плюс від тієї ситуації, коли риба не хоче клювати, це те що можна приділити час для приготування нормальної їжі, а не перебиватись бутербродом всухом'ятку.

Зображення Зображення

Ах да, ще один плюс, це те що в ночі спиш як дядько і не бігаєш до вудок. Другу ніч ми теж проспали в солодких снах без покльовок. Раненько брат пішов фідерити, а я давав хропака десь до 8-ї години, аж поки мене не розбудив писк сигналки. Навіть то був не писк, а попискування. Я навіть подумав що то знову карась зазіхнув на бойла, який ледь що влазить йому до рота.

Але на перших метрах виважування стало зрозуміло, що то явно не карась. Було таке відчуття, що тягнеш здоровезну, важелезну колоду, яка другим кінцем скаче по дну. Легеньке погулювання цієї колоди то в право, то вліво дало зрозуміти що риба важка, так як прилбицькі коропи до 10 кг. зазвичай ганяють що срані віники, тільки встигай розвертати.

На зігнуту в дугу палку поназбігались роззяви подивитись що то там таке тягнуть. Підійшов на допомогу брат, я передав йому вудку а сам взявся за підсака. Коли рибина була в сітці стало зрозуміло, що рекорд буде побитий. Під голосні вигуки роззяв "ніх...я собі" провели зважування і циферки показали без кількох грам 16 кілограм!!!

Красавчег!!!

Зображення

Зображення

Ну, як завжди буває випадках коли б'єш рекорди, руки трусяться, ноги ватні. Але я зібрався і гайда перезакидатись з надією що він прийшов не один. Надія і теща, вони ж як завжди вмирають останніми...



Але риба вирішила, що з мене досить вражень. Та й збиратись вже потрібно було.

От інше діло карасі. То якісь скажені головорізи. Сидиш собі такий біля фідерів, дивишся на кінчики - ніяких коливань. І тут без жодних прелюдій - ХРЯСЬ - тринога перевернута, фідери у воді, фрикціон тріщить... Навіть не встигаєш зрозуміти що відбувається. До підсічки діло навіть не доходить - там просто повідок вже обірваний.

Попомучився брат трохи з тими божевільними карасями. Ставив грубіший повідок - не клює, тонший - все рве, навіть не встигаєш схопити вудку. Більше 20-ти обривів, 2 сходи але таки 24 карасі в 600-700 грам, 2 залікових плотви та красень окунь були впіймані.

Зображення

Ось так ми і відрибачили. Коропових клювалок було мало, але радує те що в перший день літа маємо новий рекорд і ще весь сезон попереду, щоб знову його побити.

Да й таке...
Зображення
"...Да не коснётся вас своею поганой метлой танцующий бес, бес паники!"
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
Valldemar
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 812
З нами з: 13 лютого 2010, 01:00
Звідки: Рівненський Карповий Клуб
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення Valldemar »

Відкриття сезону або коли не клює, то навіть бубни не допоможуть.

Зображення

Ще за два місяці до виїзду було визначено відкрити сезон на Прилбичах, порадившись з напарником вирішили забронювати два сектори 3 і 4 з 21-24 квітня. Основними завданнями даного виїзду були:
- відкриття сезону та тренування перед кубком PELZER
- відпочинок в веселій компанії друзів
- і головне завдання тестування, тестування продукції PELZER з якою нам доведеться рибалити протягом всього сезону
- визначення більш перспективніших та уловистих позицій та програм серед чотирьох вибраних нами на дане тренування

Зображення

Зображення

Дати вибрані сектора заброньовані, прикормка доставлена на Україну. Порадившись вирішили розбавити компанію старими і хорошими знайомими фідеристами яких мало би бути двоє, одному в подальшому не вийшло з роботою, інший Віктор просто не міг не погодитися, оскільки більш ніде він так успішно і в такій кількості не ловив карася та краснопірку. Тому всі були налаштовані тільки на позитивний настрій і хороший кльов.

Зображення

Настав довгоочікуваний день виїзду, у всіх передсезонний мандраж в надії, щоб тільки ніякі непередбачувані обставини не могли завадити виїзду. Виїжджати вирішили о 10.00 . І ось ми в дорозі, де на шляху нам потрібно було заїхати в Дубно по супер уловисту прикорму для Віктора і його карасиків, та в Броди на кофебрейк та у справах. Час в дорозі пролетів швидко і близько 15.00 ми були вже на водоймі, швиденько зареєструвалися і на сектори розкладатися. Приїхавши на місце в одному з наших секторів сиділо два хлопчини з фідерами, поспілкувавшись з ними вияснилося, що карась клює не охоче, за цілий день 2 чи 4 шт. Але нас це не засмучувало оскільки ми планували провести на водоймі 4 дні. Швиденько почали розкладатися, а Віктор готувати перекус. Десь близько вечора всі прути були в воді. Доречі, мені рибалити довелося карповиками від німецького виробника Pelzer Phenomena LR II, дуже класні палки з швидким строєм, на виважуванівиважуванні риби дуже в`язкі, тількітільки позитивні враження.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Настав вечір, шашличок та приємна бесіда в очікуванні клювання рибів, які мовчали і не хотіли нам розмочитися і відкрити сезон, фідери Віті також мовчали.

В ранці ставши за приготування прикорми вирішили спробувати 4 програми для визначення перспективніших. Северин обрав дві солодкі, мені ж лишилися м`ясні, ну що будем працювати і пробувати. Перший риб клюнув у Северина по обіді в 13.20 короп вагою 2.300, сезон розпочато і розпечатано, все супер працюємпрацюємо далі, а мої прути мовчать. Протягом дня в Северина ще декілька клювань, а в мене все мовчить. Здійнявся сильний вітер 9 м.с. що після вимотування снастей для пере закиду не давав змоги перезакинутися, а про точність в такий вітруган взагалі мова не могла іти, дугу видувало просто шалені, під вечір вітер почав слабшати, що дало змогу нормально і точно загодуватися і пере закинутися на ніч. Протягом дня Северин мав близько десяти клювань та спіймав 8 риб, найбільший з них заважив 9.000, а в мене тишина, хоча скучати не було коли, допомога з підсаком, перемотування свіжих лесок від Pelzer на запасні шпулі, кормління і пере закиди заповнили мій безкльовний день.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Вечір знову шашличок приємна бесіда біля вогнища, котра дещо затягнулася через постійні покльовки на Северина прути, та допомогу в підсачуваніпідсачуванні, і звісно потрібно було зробити декілька хороших нічних фотографій. Повлягалися всі близько половини другої ночі. І тут мій сон тривожить такий довгоочікуваний звук, просто вже не вірилося, підсічка і через деякий час короп вагою 5.000 на маті. Перезакид і в очікуванні нових клювань. Котрих я так і не почув протягом всієї рибалки, але про це далі.
Зображення

Зображення

Зображення

На наступний ранок знову знову підйом Віктор вже сидить і зачаровує карасиків своєю прикорм кою, я ж посьорбавши кави пере закинувся і пару спомбів на точку, але тишина. Погода була просто супер, все що потрібно для шалених паровозів було, от тільки чомусь чути не довелося, лише тільки сусідній сектор в якому рибалив і керував парадом Северин, йому вдалося розкачати сектор так що протягом години в нього відбувалося одна а то й дві покльовки, і працювали всі прути. СполядаючиСпоглядаючи на тишу в моєму секторі і зміну виразу моєї фізіономії в гіршу сторону, виважування частини рибівгрибів Северин доручив мені, адже в команді повинно бути все порівну і потрібно всім ділитися та допомагати, хоча від своєї тактики та прикорми на не відступив нв ні кроку в сторону і дотримувався її до кінця, доб щоб зробити для себе якісь висновки, а не накидати одного, а потім зверху зовсім протилежного. І тут близько обіду 14.30 шалений писк сигналізатора Северина, підсічка і постійне втравлювання жилки, до того всі риби були взяті з берега, тільки я з підсаком орудував у воді. А тут Северин каже, що йдемо у воду разом, бо на відчуття щось серйозне. Протягом деякого часу боротьби і намагань підтягнути і завести його в підсак, я помітив як шок лідер який виходив з води в напрямку мене, а вихри води і хвіст був з метр від нього, і я зрозумів що то не тузік, але мовчу щоб Северин себе вів спокійно і не метушився, і з третього чи четвертого разу нам вдалося завести його в підсак, заглянувши в котрий я зрозумів що Северин побив свій минулорічний рекорд в 14 кг. Вага показала 15.300. Це дійсно був його день і його риболовна сесія, прикормка від Pelzer працювала і риба клювала по наростаючій динаміці.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Потім підїхалипід’їхали товариши з Львова команда «Леви» з якими ми познайомилися минулого року на змаганнях на Кричевичах , яких зацікавив щоденник карполова. Приємна бесіда за обідом, під час якого Северин спіймав ще три риби, що тільки запалили вогники в очах хлопців які були в Прилбичах в перше. А в нас з Віктором гробова тиша. Протягом дня вирішуємвирішуємо не лишатися до 24 квітня як планували раніше, оскільки дощі котрі передавали на неділю, не дали б змоги по сухому зібратися. Тому просидівши до 20.00 помалу зібралися, я вимотав сі чотири прути відразу, Северин поступово і залишив один прут в надії покльовки, бо рибу яка клюнула перед тим я попросив щоб виважував Віктор, на що Северин відмовив, а потім зрозумів і його гризла совість, що потрібно було дати Віктору отримати теж трохи адреналіну від виважування коропа. Тому цей останній прут лежав до останнього в надії, що риб клюне і незалежно від ваги його буде виважувати Віктор. І ось це сталося під завісу нашої риболовної сесії клювання, і Северин кличе Вітю до виважування, після деякого часу Віктор заводить рибу в підсак і вага показує 9.600, це новий рекорд Віктора, хоча не на його особистий прут з наживкою, але рекорд, котрий він виважив сам.

Зображення

Зображення

Зображення

Всі задоволені від проведеного часу на водоймі, від відпочинку, емоцій що подарували нам риби які клювали в одних як з кулемета, а в інших не дуже, тому все вийшло. В Северина за всю рибалку було понад двадцяти клювань,взято було 17-18 риб, найбільша 15.300; в мене одна покльовка і один короп вагою 5.000. В Віктора одна краснопірка і один окунець.

Зображення

Зображення

Протягом сесії нам вдалося протестувати прикорму німецького виробника Pelzer, робочі вудилища, та споди цього ж виробника, випробувати мат люльку – просто су перова і зручна штука навіть для рибів за двадцять кілограм, котрі в нас ще думаю там попозуютьпо позують перед фотокамерами. Вся продукція якою ми користувалися, залишила тількітільки позитивні враження і відгуки, за що велике дякую фірмі PELZER.

Для себе визначили смаки і вподобання риби на змагання які пройдуть в червні на оз. Прилбичі Кубок «Pelzer» .
P.S Всім дякую за компанію, а спонсорам за надану продукцію…

Звіт на конкурс...
Sniper
Нуб
Нуб
Повідомлень: 8
З нами з: 18 липня 2016, 09:49
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення Sniper »

Що потрібно для того щоб порибачити в Прилбичах
Аватар користувача
DerSieger
Бро
Бро
Повідомлень: 1583
З нами з: 06 лютого 2008, 01:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення DerSieger »

Sniper писав:Що потрібно для того щоб порибачити в Прилбичах
Вся інформація є на сайті водойми: http://prylbychi.com.ua/price.html
ну і правила тут - http://prylbychi.com.ua/rules_.html
Зображення
"...Да не коснётся вас своею поганой метлой танцующий бес, бес паники!"
Рівненський Карповий Клуб
Аватар користувача
shalun_99
Повідомлень: 1614
З нами з: 12 квітня 2010, 20:08
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Коротенький звіт про відпочинок на карповому ельдорадо.
Виїзд запланований завчасно. Отже підготовка була ретельною.
1. NGB projects любязно надали для тестування човник Jetta, що оснащено ехолотом від deeper
2. Виробник кормів Трініті бейтс швиденько накатав свіжих бойлів кальмар-кренбері. Плюс закуплено ліквід Кріль
3. Екіпірувався Anaconda сигналки та зонтик
Отже потрапили на водойму ввечері в пятницю. Сектора неабияк нас розчарували. Так як триває підготовка водойми до ЧС 2020 то в кожному із наших секторів була купа будівельного сміття для виготовлення помостів. І все це діло було у воді та на березі. Місця для намету було обмаль. Я вирішив, що ловлю та закорм розпочну лише вранці наступного дня. Але пошук перспективних місць ловлі розпочав ще звечора з допомогою човна та ехо. Ось що вийшло
ЗображенняЗображення
На ранок з піднятим настроєм накришив бойлів, залив ліквідом. Підгототував вудлища та вперед до пригод.
Вирішив годувати точечно за допомогою GPS , а вудлища ложити за корм. Корм на метрів 70 з допомогою човна, а закидання вручну.
Перший короп порадував нас в обідню пору. Припаркував 9ку
ЗображенняЗображення
Буквально за кілька хвилин товариш в сусідньому секторі підняв монстрика. Так як короп був дуже гарненький, ми відправились на фотосесію
ЗображенняЗображення
Далі нас накрило потужною зливою. Гриміло над головою та нещадно поливало. Це дало нам перерву для роздумів та відпочинку. Черговий закорм та експеременти з насадками. І монстрик на тому кінці жилки добряче добавив адреналіну.
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Вечірній закорм. Та входимо в ніч. І ось що вона нам принесла
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Виїзд вийшов дуже результативним. І вже в 11 ранку речі спаковані та вперед за новими пригодами...
На конкурс звітів*
Аватар користувача
Valldemar
Рідненький
Рідненький
Повідомлень: 812
З нами з: 13 лютого 2010, 01:00
Звідки: Рівненський Карповий Клуб
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення Valldemar »

Смуга невдач, поразок і непорозумінь. Або в очікуванні «білої смуги»…

Зображення

Зображення

Цього разу вирішив об’єднати дві поїздки в одну статтю, оскільки вони чимось були схожі між собою, хоча і відбулися на різних водоймах та в різний час. Але все по черзі.
Постійно рибалити на одному і тому ж озері для нас не в прикол, тому завжди нам цікаво побувати на нових водоймах, або ж на тих де був вже давно, ще й до того напарник любитель всього нового і не розвідуваного. Таким для нього було озеро Прилбичі на якому він не був ні разу, хоча для мене то відома «вода» і завжди було цікаво там порибалити. Прилбичі манили своїми масштабами водного плеса, своєю складністю ну і звісно рибою яка там мешкає. Ще минулого року в нашому графіку було в планах побувати на Прилбичах, але якось все відкладалося, так і не вдалося відвідати, тому попри все на цей сезон відвідання Прилбичі було одною з основних галочок в нашому карповому сезоні. Орієнтовно визначилися з датами риболовлі й почали помалу готуватися до даної пригоди, чому готуватися – тому що вирішили рибалити в завоз і для цього потрібно було артропи яки в нас не було (попередньо артропи мені заміняли 5 літрові баклажки, до яких прив'язана була мотузка з грузом, але від них було більше головняка, риба то заплутувала ті буї, то інколи охорона їх витягувала). Тому прийняли рішення знайти заводські артропи, або ж купити їх. Іншою проблемою був пошук ехолота для більш детального пошуку перспективного місця лову. Ехолот знайшли в «просто хорошої людини» - Олега, який нам також дав кораблика для завоза. Щоб сильно не розсипатися кормом вирішили ловити за допомогою ПВА мішків, які придбали в двох розмірах (середні й мега великі). Човен, ехолот, артропи є тепер треба рішити питання з дозволом ловити в завоз, оскільки право ловлі за допомогою човна мають тільки члени Львівського Карпового Клубу – якими ми не являлися (хоча в минулому я і був мембером даного клубу, проте вийшов з нього через не можливість постійно їздити рибалити на Прилбичі, а раз в рік можна це робити без членства, тому і вийшов з ЛКК за власним бажанням). Дане питання з дозволу рибалити човном я вирішив через Тараса Романовича Сендегу – власника озера. Людина – хороша, цікава і вміюча слухати та вислухати й допомогти кожному хто до нього звернеться в компетентних йому питаннях. Списавшись з Тарасом у ФБ і чітко розписавши наші плани на риболовлю він відразу дав нам добро, тому по приїзду потрібно було повідомити охорону.


Настав день виїзду 29 червня, всі речі завантажені в машину Івана, стейки замариновані ми сповнені позитиву рушаємо в сторону Львова. Дорога до Прилбичі в ідеальному стані, тому їдеться легко та швидко (згідно з правилами дорожнього руху). На шляху до Львова заїжджаємо в улюблене нашими Рівненськими короп’ятниками місце на сніданок в Янгелівці, по дві порції домашніх пельменів (хоча меню досить велике і все смачне, але захотілося саме пельменів) і в дорогу… На шляху зустрічалися великі дощові хмари та синоптик прогнозував дощову погоду протягом всієї рибалки, але ми не з лякливих, і навпаки любим дощ, грозу і вітер, оскільки віримо що в таку погоду клює краще ніж при відсутності таких погодних умов.

Зображення

Зображення

Хоча і їхалося без пригод і затрималися на годину в Янгелівці, якось дорога по часу затягнулася. Приїжджаємо на охорону, пояснюємо що ми попередньо домовилися з власником на рахунок човна і будем рибалити в одному секторі на 4 прути. Тут починаються цирки: ті два охоронці починають складати вартість риболовлі надзвонюючи якомусь начальнику охорони, хоча попередньо я поцікавився і перечитав правила ловлі на 2018 рік на озері Прилбичі. І озвучують нам вартість за добу 500 грн при вартості білета на 2018 рік 250 грн, аргументуючи тим що нас рибалить двоє. Я трошки присів, від того що нас мають за ЛОХІВ… З якого дива коли я заїжджаю на один сектор чи в двох, чи з циганським табором і ведмедями на велосипедах, я повинен платити 500 грн за добу коли ми ловимо на 4 прути??? Починаємо розбиратися і наголошуємо що ми домовилися з власником і будем рибалити в завоз човном. Вони (охоронці) ще декілька разів дзвонили тому начальнику охорони взнавали ціну і за човен перепитували в нас чи ми ознайомлені з правилами рибальства на Прилбичах (хоча можна було б їх самих проекзаменувати, результат був би думаю плачевним) і т.д. Але в кінцевому результаті 250 грн за добу і дозволено возити човном, заїжджаємо на сектор, вірніше на поле і починаємо шукати свій сектор. Стовпчики що розмежовують сектори вроді як би стоять, а нумерації нема, йдемо до крайніх рибалок щоб перепитати який в них номер і щоб відрахувати свій сектор, заодно запитати за кльов, по словах останнього в них не фонтан, але по трохи клює. Відрахувавши свій сектор який нічим не помічений стаємо в по пояс траві й починаємо розкладатися та розставляти табір. На горизонті з’являються грозові хмари й починає парити, вирішуємо пришвидшитися щоб по можливості намацати сектор, поставити артропи і завести оснастки.
Протоптавши траву в секторі Ваня займається табором та човном, я палками, ПВА мішками та прикормкою. Вирішуємо возити на дві точки. Перша точка пелет великого розміру 14 та 20 мм – кріль, та на старт декілька кг. пелета 4 сезони, які були залиті CSL CC Baits, та цілі бойли CC Baits Virus які заливалися бустером тогож виробника та смаку CC Baits Virus (що цікаво після перемішування бойли покривалися такою цікавою павутинкою яка намальована на пачці даних бойлів). Друга точка: пелет великого розміру 14 та 20 мм – кріль, конопля варена на озері, та бойли цілі CC Baits Exorcist, заливалося все теж CSL CC Baits. Даними смаками користувалися та тримали в руках в перше, хоча з продукцією даного виробника вже були знайомі й досить вдало рибалили. Тому було цікаво як покажуть себе ці новинки. Відкривши пачку CC Baits Exorcist відразу запах прийшов по душі, щось пряне, але на спеції не схоже, запах більш привабливий. CC Baits Virus був дійсно якоюсь зеленою атомною гримучою сумішшю, але рибі я думаю було б теж цікаво щось нове, як моєму напарнику любителю всього нового. Кормити вирішуємо концентровано, не розмазуючи сильно навколо артропи, а насадки доповнювати ПВА мішками і після кожної покльовки підсипати на точку черпачок корма. В ПВА мішках ми використовували ті ж самі дойли цілі та різані та пелет з стік міксом від CC Baits що мав ущільнити крупну фракцію в мішку.

Зображення

Поки корм настоювався, а Іван облаштовував до кінця наш побут, я ж пливу на човні з артропами там ехолотом що нам позичили в пошуках перспективних точок. І тут цирки починають продовжуватися, як тільки човен з’явився на воді починає надзвонювати охорона: «Хто вам дозволив користуватися човном???», починаємо все з початку і вже в п’ятий чи десятий раз повторюючи що ми домовилися з власником озера - Тарасом Р.С. за човен і він в курсі і дав добро, хоча і він рибалив на озері теж, але не хотілося відволікати людину від відпочинку і смикали через такі дрібниці, які вже помалу почали псувати настрій. І тут в нагрузку той довбаний ехолот починає глючити і пищати, тільки з певними маніпуляціями вдавалося побачити глибину не говорячи про структуру дна, тому орієнтуючись до нашого табору я намагався знайти просто найглибшу точку в нашому свімі, оскільки крім глибини той ехолот мені нічого не міг показати і то з проблемами. Знайшовши точку яка мені вважалася цікавою з глибиною 3.3 м. я ставлю першу артропу довжини не вистачає, і приходиться знімати секцію з другої. В результаті на другій артропі менш як 2 метра, а таку глибину той горе ехолот показував на дистанції до 100 м. і сенсу ставити того коротиша на такій відстані не бачив. В результаті чого в нас замість двох, була одна точка на відстані 210 метрів. Настав час корму. Оскільки замішано було на дві точки, ми вирішуємо рознести їх відносно артропи в обидві сторони на відстань орієнтовно 20-30 метрів і оснастки класти відносно тих кормових п’ятен (хоча щільно класти 4 оснастки не добре, але виходили з того що було). Одну оснастку клали в кормовому п’ятні, а іншу то в стороні, то ближче, то далі…

Зображення

Зображення

Поки ми возилися з часу прибуття в сектор, пройшло вже трохи часу і хотілося перекусити, рибі насипано оснастки завезені, час і про свій шлунок подумати. Тегкий перекус у вигляді бутербродів. В процесі перекусу Іван вирішив дістати кораблика якого нам люб'язно надав «хороша людина - Олег». Що він з ним не робив і як не намагався він його так і не вимкнув і я йому сказав щоб заховав цю ПОДПІХНЮ, поки я його не втопив під берегом. Що саме цікаве що перед виїздом він працював, і коли він його повернув назад Олег його щось там покрутив і поклацав і він теж почав працювати, і я в котре переконався що ніколи не можна позичати чи брати чужі речі – потрібно мати все своє….
І через деякий час після завозу відбувається клювання, але не засікання чи схід, короче риби нема. А це погана прикмета в як ми віримо, що потім надалі відображається на риболовлі в цілому, хоча ми не акцентували на цьому увагу (а зауважили це вже по дорозі до дому) і відразу пере завезли оснастку. До вечора в нас було декілька клювань і на маті опинилося вже декілька рибів. І що цікаво що клювало в той час коли Іван пере завозив оснастки й був в човні, тому виважував я. Хоча возили ми по черзі, і йому трохи було образливо, що риб клював саме в той час коли він був в човні. Весь негативний настрій який з'явився з тими вияснюванням на охороні почав нівелюватися кльовом, який вроді як почав розганятися по наростаючій. В ролі насадки ми використовували варені бойли в діпі CC Baits Glugged (Strawberry, Spices, Squid Octopus, Squid - Strawberry), найкраще себе показали комбінації Strawberry- Squid Octopus; Squid Octopus- Squid – Strawberry; Squid Octopus – поп ап ананас.

Зображення

Зображення

Наближався час ночі й ми пере завезли всі оснастки й докормили точки. Приймаємо рішення не чіпати оснастки до клювання, і тільки пере завезти хіба що в ранці. А тим часом займаємося приготуванням смачних стейків, оскільки в меню цього виїзду планувалося м’ясо і тільки м’ясо!!! Вечеря пройшла спокійно, і ми ввійшли в ніч, налаштувавши свій побут та речі на нічний дощ який мав по прогнозу йти до самого ранку, тому потрібно було бути готовим до клювань в зливу, оскільки всю рибу потрібно було брати в воді через пологий рельєф дна і досить велику прибережну мілководну смугу в секторі.

Зображення

Зображення

Зображення

В ночі відбулося одне з клювань, черга виважувати була Івана, я ж мав бути на забродах та підсаці, але вирішив закосити і Іван запаркував нічного «пасажира» в підсак сам. Але в темряві все ж таки мені один раз завезти снасті все ж таки довелося, таке враження що випливаєш в океан нічого навколо не видно легке пошатування човна на хвилях і десь далеко світиться артропа, а коли замість неї плаває баклажка орієнтуватися дуже важко в темряві, (добре що не було сильного вітру, я б тоді навряд чи на такому човні виплив би в ніч). Далі клювань в ночі не було.

Зображення

Близько 5.00 ранку ми вже були на ногах, сон не бере потрібно щось робити щоб відновити клювання. Проте погода теж внесла свої корективи, дощ що розпочався в середині ночі вже після нічних мандрів на веслах не припинявся до самого ранку. На сектор по сусідству почали заїжджати рибаки. Під'їхали якісь хлопці й сказали що їх на охороні посадили в наш сектор. І цирк з минулого дня почав відновлюватися, тих хлопців охорона пересаджувала пів дня і вони тягали свої речі в ручну то з одного сектора в інший, то в ще якийсь. Через трохи приїхав Андрій Кравцов – адміністратор водойми і пронумерував стовпчики. Трохи перекинулися з ним словами, адже знайомі з нив вже давно і він вирушив далі в своїх справах. Ми ж перезавезлися в очікуванні клювань. Але на цьому цирки не закінчились. Приїхали ліворуч від нас якісь рибачки чи то «клубнікі», яких попри тісне коло коропятників я бачу в перше і починають діставати кораблика возити оснастки. Щоб уникнути різних траблів я відразу підійшов до них і сказав що ми поставили артропу трохи лівіше до них і кормим її вже другий день. І попросив їх возить ліворуч від неї щоб не плутати наші снасті і не заважати рибалити один одному. У відповідь молодий хлопчина що стояв за пультом кораблика завантаженого кукурудзою який плив в поперек всіх наши 4 прутів відповів: - «В нас є старший! Мені казали везти туди» спробували домовитися і поговорити з тим «старшим», який теж не зрозумів нормального прохання і мови, і якому було до спини на все. Але ми вирішили не псувати собі настрій і просто не звертали уваги.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

В цей день риба клювала менш активно. Свою лепту внесли тренування з змагань по спінінгу з човна які мали пройти на наступний день. Ті човни ширялися по всьому озері, як тільки вони випливли на водне плесо клювати перестало у всіх ближніх від нас секторах. До того ж вони бачили артропу, але їм теж було байдуже коли вони ставали над нею і двій чи витягували наші оснастки одну нахабно обрізали щоб не рвати свої шнури (в тому є і наша вина, бо нас попередили що будуть офіційні змагання та тренування по спінінгу, і ми знали що щось подібне буде, і вони в пріоритеті….) Потім ті горе рибачки витягнули теж наші оснастки. І тут настрій та бажання ловити в мене пропало взагалі, я просто втомився на тій УФІМЦІ - човні (яку швиряло по тому вітряним хвилям в різні боки, і чим далі від берега, тим важче було нею керувати) пере завозити нові нав’язані оснастки після обривів тими рагулями, бажання пропало на відріз, навіть моя любов до Прилбичі просто зникла на очах. В мене такого відчуття та бажання поїхати до дому не було ніколи. Найбільше за все я хотів зібратися і поїхати до дому і був готовий звалити на 99%. В цей час жарилися стейки й Іван побачив мій пониклий і над засмучений стан сказав, що раз така ситуація, то: «Жрем стейки й починаємо збиратися!». Поїли ми ті стейки й просто задумавшись я вирішив вчинити не тому, що егоїст який приїхав сам (хоча як би я був сам, під вечір я би був вже в дома в теплому ліжечку). Тому свої капризи відставляю на другий план, і думаю раз я приїхав з Іваном лишаємося до кінця. Іван вже пер завозив снасті сам, і виважував всю рибу якої не так було багато теж сам, я лише допомагав і з оснастками та підсаком. Після того як зникли лодки трохи риба активізувалася. Так в геморі пройшов другий наш день і ми ввійшли в наступну ніч, яка пройшла як ми кажемо під диктування «спящих бойлів» - жодного клювання.

Зображення

Зображення

В ранці кава з бутербродами, і ми помалу почали збиратися, проте палки виматуєм по традиції в останнє - в очікувані останнього акорду у вигляді клювання. Проте нічого подібного не відбулося. На горизонті з’явилися знову грозові хмари й ми пришвидшили свої збори. Близько 10-11 години ми з'їхали з сектора.
За всю рибалку ми мали 15 клювань, переважна більшість риби була до 5 кг. , найбільший наш трофей даної сесії був короп 8 кг спійманий мною в той час коли Іван пере завозив оснастки. Вся риба була спіймана на комбінації з CC Baits Glugged інших бойлів ми просто не брали (оскільки не любим гребтися в сумці серед декількох десятків банок) і берем на наші виїзди обмежену кількість насадок прив'язану до прикорм очної програми. Причиною відсутності крупної думаю була відсутність твердого бойла в нашій прикормочній програмі, і на пиліки та пелет підходила мілкіша риба швидше не даваючи підійти крупнішій, навіть маневри з розташуванням оснастки відносно кормового п’ятна не давали результату. В цілому виїзд був непоганий за винятку «цирку і циркачів» які намагалися нам зіпсувати наш виїзд і настрій, частково їм це вдалося, зламавши мене, а Іван лишився непорушним і більш терпеливим. Приїхавши до дому весь накал та осад зійшов на нівець і на Прилбичі захотілося повернутися знову …

Зображення

Зображення

Пройшло два тижні шпари відійшли і кортить знову закинути прути в очікуванні приємних звуків сигналізатора. Посеред тижня телефонує мені мій напарник і пропонує десь поїхати, оскільки хоче порибалити перед відпусткою в планах якої рибалка не розглядалася. Тому почали обирати серед Уляників та Кричевичів, хоча в пріоритеті були Уляники. До орієнтовних дат виїзду лишалася неділя, тому після дзвінка адміністрації Уляників наш пріоритет «відпав» - забронювати сектор на даному озері за неділю не реально, в такому випадку бронюємо сектор на Кричевичах на 13-15 липня.
Готуватися довго не довелося, якось так склалося що через сильну завантаженість роботою, я почав готуватися до рибалки пасивно – скоріш за все не так, як раніше, все на себе брав Іван, на мені лишалося тільки м’ясо. Як і в попередньому виїзді в нашому меню було м’ясо і тільки м’ясо.
Виїхали близько 10.00 і по стандартній накатаній програмі заїхали по дорозі на каву з хот догами біля розв’язки на Ковель, а там 20-30 хв і ми на Кричевичах. Йдемо на охорону щоб відмітитися і тут теж як виявилося без цирку не обійшлося, на сектор який ми забронювали тиждень тому заїхали якісь чуваки, і в тих незрозумілих записах на охороні ні слова не було про нашу бронь, хоча я телефонував двій чи й на тому проводі телефона мені сказали все записано, приїжджайте. Ми не стали робити бучі і просто обрали сектор серед купи вільних, який нам більш впав до душі, точніше сектор якого була намальована карта маркування, оскільки Іван забув дальномір в дома, а гратися на кілочках і кліпсуватися щоб намалювати карту не було бажання. Але як виявилося на другий день зі зміною нумерації секторів ми стали не в той сектор і та намальована карта була іншого сектора (хоча і рахували вже по новій нумерації).

Зображення

Зображення

Почали розкладати табір і снасті в секторі помітили купи тигрового горіха та кукурудзи, і закралася думка що насипали до нас тут щедро, а враховуючи той факт що в цьому секторі стояв Саша «Бобри» якого потім замінив Діма Таргонський нас це не дуже тішило, адже дистанції лову там були не досяжні для нас. Надія одна що риба зібрала там все і лишила для нас чисте полотно для наших маневрів. Кліпсуєм палки на дві точки 120-125 і 85-80 метрів і на старті ловимо тільки на стіках. Перше клювання відбулося дуже швидко з дальньої точки. Піднявши палку я навіть не відчув нічого, а відразу жилка провисла як сопля, просто зріз всієї жилки з оснасткою (не на вузлі, а посередині), навіть не було ніякого супротиву (фрикціон був послаблений). Тут ми згадали знову той забобон про першу рибу, але ж ми тільки приїхали й все ще попереду.

Зображення

Зображення

Зображення

Почали готувати прикормку для рибів в основі якої були пелети 4 сезони (на старті) та кріль 14 та 20 мм, який був залитий амінокомплексом Multimino від CC Baits та CSL того ж виробника. Бойли використовувалися кальмар клюква CC Baits, варена на озері конопля та тигровий горіх. В ролі насадки використовували насадочны бойли в діпі CC Baits Glugged (Spices, Squid Octopus, Squid - Strawberry) з поп апами від CC Baits. Найкраще себе показала насадка CC Baits Glugged (Squid Octopus) з жовтою шапочкою, більшість риби була спіймана на неї. Всі оснастки були доповнені стіками в основі яких стік мікс CC Baits (Squid Octopus). Що саме цікаво що на CC Baits Glugged (Squid Octopus) з жовтою шапочкою в нас клювала риба на всіх водоймах де ми рибалили, і особливо в ночі.

Зображення

Зображення

Зображення

Отож всі прути закинуті і мив очікуванні клювань. Згодом почало смеркати і почали займатися приготуванням того м’яса, а потім процесом його знищення. Інколи нам надзвонював Вітя Малафей поціновувач флет фідера та мисливець за карасями, який в останній момент замість того щоб поїхати до тестя на якусь там річку вирішив приїхати на наступний день до нас. Йому було цікава активність риби й т.д. Настала ніч і в нас було в активі десь 3-4 клювання серед яких той перший схід, але риба вся була не великою до 5 кг. В ночі відбулося одне клювання маленького амурчика якого ми відразу випустили навіть не важивши. Хоча і пере закидалися кожні дві години й кобрилися, але більше клювань не було.

Зображення

Зображення

Зображення

Близько 5.00 ми були вже на помості, а не біля розкрівушок, згодом приїхав Вітя з Сергієм який останній раз на Кричевичах рибалив поряд, і ще один його товариш Сашко який на Кричевичах в перше. Вони стали в сусідньому секторі де на змаганнях рибалили РК Кричевичі, Вітя розмістився на нашому помості, попередньо доплативши за свої два фідера. Перезакинули оснастки загодували точки і займалися приготуванням сніданком, поки Вітя замішував свій синій пральний порошок і каструлю каші якоїсь яку готував до тестя на річку. Протягом всього дня була хороша погода і вітер вроді б як наш, але риби не було. І тут Вітя вирішив набрати Діму поцікавитися на яких дистанціях ловили ми (перша точка була 155-150, друга 80 метрів). І ми зрозуміли що ми просто не докидаємо туди де він ловив, а з ближньої точки ми мали лише одне клювання хоча і намагалися в ній ловити протягом дня, більшість риби була з відстані 125 м. В середині дня спробували «по зігувати» - наші спроби не принесли нам результату і ми після декількох годин експериментів з зіг ріг перейшли на дно. На протязі дня Віті вдалося спіймати два линка й одного амура на 8 кг. Сипнувши каші неподалік камиша він зібрав цілу купу плотви яку Ваня почав ловити своєму коту. Ще в Віті було клювання щуки яка спокусилася на живця що клюнув на фідерну оснастку, і діслаючи ту плотвичку він при виматувані виманив клювання щкуи.

Зображення

Зображення

Зображення


В хлопців по сусідству були справи краще, з певною періодичністю в них клювали лаваші, та амури від 7 і більше кілограмів. Ми вже з Іваном почали підколювати них, що надивившись на наші насадки вони озброїлись ними на цей виїзд і приїхали нам втерти носа. І сказали що захід в наш сектор тільки з нашого дозволу. Але це ж були жарти, ми ніколи не ховаємо наших наживок і насадок. Так пролетів і другий день. Риби ми особливо не ловили. Проте будували плани про велику поїздку на насупний рік, і активно обговорювали всі моменти, що нас почали вже підколювати сусіди. Почало смеркати й настав час м’яса, ми вирішили що краще менше м'яса, а ле в компанії хороших і цікавих людей, ніж в трьох напхати животи. В результаті вистачило всім, заодно поспілкувалися та пожартували в більшій компанії, відволікшись від рибалки. На наступний день погода мала погіршитися і ми знову налаштувалися на виважування з води, оскільки в цьому році рівень води в Кричевичах трохи впав, проте в інших чомусь піднявся. Вітя примостився в нашому наметі третім на своєму бойовому кариматі, проте ми його не турбували своїми марш-кидками до род пода, риба дала виспатися цієї ночі.

Зображення

Зображення

В ранці нас зустрів густий туман і затягнуте хмарами небо. Вітя з хлопцями почав збиратися, і ми неквапливо теж. Згодом вони поїхали задоволені своїми уловами і побитими рекордами, ми ж збиралися далі залишивши палки на род поді до останього, проте - не судилося… Розпочався дрібний дощ який так і не дав нам зібратися насухо. І близько обіду ми вирушили до дому.

Зображення

В нашому активі було 9-10 клювань з яких реалізовано 7, найбільша риба в нас заважила 8 кг. Хлопці ж відловилися більш вдало і в останній день десь за годину чи півтори до їх зборів клюнув великий карп, діставши його в мат на вигляд був біля 20 кг голова його була ну дуже великою, риби в Уляниках вагою 15 кг виглядали в рази меншими візуально. Але вага показала 13 кг, радості в них не було меж. Основну кількість риби вони зловили теж на CC Baits Glugged і на поп апи цього ж виробника, оскільки ловили на два фідери і два карповика.
По дорозі до дому я захотів зупинитися глянути два місця на наявність білих грибів, адже сезон в Карпатах йде повним ходом і минулого року в Кричевичах було теж з грибами гуд. Тому хотілося знайти бо дай декілька грибів, щоб нівелювати відсутність пасивного кльову. Проте мій «напарник - товариш» відмовився виділити мені 15-20 хвилин, і поспішав до своєї дружини…. Я звісно надувся і образився, що він така РЕДІСКА, але прийняв рішення, що якщо ми кудись разом ще поїдем після того як я тут назвав його РЕДІСКОЙ, я його знову «намахаю» і виважу пару риб коли його буде черга, як було в Уляниках, коли він мав виважувати, а я дістав тоді карпа на 18.500.
Виїзд теж пройшов цікаво та захопливо, вже без особливих ексцесів і траблів. Хоча було не дуже рибно, проте відпочили всі. Було багато помилок і недопрацювань, над якими ми будем працювати щоб їх усунути, по приїзду отримав невеличку консультацію від Романа Івасишина, який вказав на наші помилки, за що йому дякую. Будем працювати та самовдосконалюватися

Зображення

Зображення

Як висновок:
- Не може весь сезон складатися з тільки з успіхів, мусить бути якась рівновага, де є хороші вдалі та мега круті рибалки (виїзди, чи виступи) там і поряд будуть невдачі, адже тільки завдяки ним можна вдосконалюватися та робити правильні висновки, щоб в подальшому усувати них.

- Потрібно мати все своє і користуватися своїми речами, а не по приїзду виявляється що позичені артропи яких було дві, а довжини на дві не вистачає. Ехолот який дали в користування і запевняли що він робочий – повна подпіхня, щоб побачити глибину не кажучи за структуру дна, потрібно зупинитися на човні й постояти 30 секунд і вимкнути, а потім ввімкнути ехолот, він покаже глибину, а потім знову вирубиться і т.д. Коли маєш все своє, то ти завжди впевнений в своїх речах, в їх справності та наявності і можеш завжди розраховувати на них. Звісно якщо ти не лошара і не забудеш щось з них в дома.

- Багато людей які придбали коропові снасті вважають що вони вже коропятники, і якщо він випустив рибу то він вже 100% коропятник. Як на мене цього не достатньо. В першу чергу звісно що це риба і бережне ставлення до неї, але людяність та взаємоповага один до одного як до рибалки займає теж не аби яке місце. А не «бидлянство» - коли людині яка приїхала на другий день, пояснюєш що ти приїхав на добу раніше і закормив точку кормом (поставив артропу як орієнтир), а на наступний день приїжджає якийсь «клубнік» і везе кукурудзу корабликом в поперек твоїх жилок і ти йому пояснюєш що ліворуч від нього поле - вези туди де хочеш, щоб половили обоє і ніхто нікому не заважав, він дивиться на тебе як баран на нові ворота і каже: - «Я не головний. Мені сказали, я везу». То з'являється бажання таким рагулям коропятникам поламати снасті щоб більше ніде не ловили.

- З кожним роком риб на тому чи іншому озері стає все більш розумнішим, і 100% комбінації чи тактика яка приносила хороший результат починає втрачати свою силу, тоді приходиться експериментувати вчитися в інших. Рибалка це постійна школа, кожен виїзд навіть на ту ж саму водойму і в теж саме місце завжди буде різним, на що впливає ціла купа факторів…

- Чим більше звикаєш та прив'язуєшся до людини, тим більше починаєш відкриватися їй, оголюючи свою натуру, свої слабкі сторони, з'являються жарти та сарказми які раніше не міг би дозволити собі, але вони можуть образливо вплинути на один одного. Але на то ми й команда щоб шукати компроміс, поступатися один одному, дослухатися один до одного, щоб тільки зміцнити наші стосунки і покращити наші наступні виїзди і відвідати все більше нових та цікавих водойм…
Аватар користувача
shalun_99
Повідомлень: 1614
З нами з: 12 квітня 2010, 20:08
Контактна інформація:

Re: Прилбичі(Львівщина)

Непрочитане повідомлення shalun_99 »

Стасік,ще варто розписати чим какали і скільки разів пісяли
Много букофф, нєосіліл
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей