ІI Кубок Західного Регіону поплавок 30-31.07.16

фестивалі та різного роду тусовки
Аватар користувача
Orbit
Абориген
Абориген
Повідомлень: 124
З нами з: 05 листопада 2013, 20:31
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: ІI Кубок Західного Регіону поплавок 30-31.07.16

Непрочитане повідомлення Orbit »

Протокол першого дня змагань:
ЗображенняЗображення
Аватар користувача
Orbit
Абориген
Абориген
Повідомлень: 124
З нами з: 05 листопада 2013, 20:31
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Re: ІI Кубок Західного Регіону поплавок 30-31.07.16

Непрочитане повідомлення Orbit »

Хочу подякувати організаторам за проведення Кубоку Західного Регіону по ловлі на поплавок, все було на вищому рівні. Також дякую спонсораз за гарні призи та учасникам за цікаву боротьбу.
Наша команда мала добрі шанси зайняти 2 місце, але через не вірно вибрану мною тактику ловлі :facepalm: , ми опинилася на 3 місці. Наступного разу таких помилок робити не буду :)
AndreyK
Модератор
Модератор
Повідомлень: 849
З нами з: 13 вересня 2010, 23:20
Телефон: 0677966277
Звідки: Ровно
Контактна інформація:

Re: ІI Кубок Західного Регіону поплавок 30-31.07.16

Непрочитане повідомлення AndreyK »

Протокол:
Зображення
forest
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 168
З нами з: 27 жовтня 2014, 10:36
Контактна інформація:

Re: ІI Кубок Західного Регіону поплавок 30-31.07.16

Непрочитане повідомлення forest »

Сьогодні можна констатувати, що ІI Кубок Західного Регіону по ловлі поплавцевою вудкою на рідній для мене водоймі оз. Басів Кут 30-31.07.16 пройшов на висоті. Всі відпрацювали... Низький уклін організаторам та спонсорам. На березі відчувалася легка, дружня атмосфера, проте зі стійким контрастом суперництва. Достойна кількість команд в черговий раз довела, що ловити рибку за допомогою нехитрої снасті в нас люблять. Головне, що рибальське свято було організоване на найвищому ґатунку. Дуже багато вражень та подій подарували ці змагання. Рибка порадувала своїми клюваннями, а учасники змагань витримкою, адже не всім під силу висидіти на спеці...
Як показують результати змагань, що інтрига , хто ж саме стане переможцем, чия верховодка буде найбільшою зберігається до кінця: ), і втішні результати виступу в першому турі не є гарантом виходу на призові місця, якщо другий тур буде провальний, проте не цього разу - 3 місце командне, Вадим респект )))
В принципі, в садку блискали всі найрозповсюдженіші види рибок. Як показують результати змагань, що також можна цілеспрямовано налаштовуватися на ловлю підлящика, який в деяких учасників клював з завидною регулярністю.
Хочу ще раз подякувати всім учасникам та організаторам змагань, поварам за атмосферу свята, де ми можемо насолоджуватися природою нашого краю та поспілкуватися на улюблені теми...
До зустрічі на водоймах...
Аватар користувача
Custo
Боєць
Боєць
Повідомлень: 229
З нами з: 19 березня 2014, 19:17
Контактна інформація:

Re: ІI Кубок Західного Регіону поплавок 30-31.07.16

Непрочитане повідомлення Custo »

Відбувся ІI відкритий Кубок західного регіону з лову риби поплавковою вудкою. Змагання були досить цікавими та не легкими, багато спортсменів вийшли на вищий рівень в плані майстерності та екіпірування. Також гості зі Львова та Стрия продемонстрували свою підготовку та професіоналізм в швидкісній ловлі уклейки. Команда "Хижий лин" також прийняла участь у даних змаганнях. В першому турі я зробив ставку на ловлю плотви, але незважаючи на усі мої зусилля плотва та підлящик так і не стали на прикормлену точку, тому довелося перейти на ближню дистанцію під махом 2.5м та ловити дрібну уклейку. Мій напарник Володимир також переключився на ловлю уклейки та показав вищий пілотаж у володінні коротким махом, взявши 1місце в зоні і цим наблизив нашу команду до перемоги. Другий тур пройшов напружено, швидкісна ловля уклейки під палючим сонцем, нестабільність плотви та сильні конкуренти, але не зважаючи на це все ми намагались ловити якомога стабільніше. Далі зважування, підрахунок результатів: в нас з львівською командою однакова кількість балів, але в нас більша вага. Наші зусилля не були марні - команда "Хижий лин" чемпіони!

Зображення

Зображення

Велика подяка учасникам за серйозну боротьбу та гостям зі Львова та Стрия, що підтримали дані змагання, спонсорам за достойні призи, Рівненській федерації риболовного спорту за підтримку та допомогу в організації, а також суддям Юрі та Тарасу! Все пройшло на рівні! :co_ol: :prapor:
Driver
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 44
З нами з: 22 травня 2012, 19:47
Контактна інформація:

Re: ІI Кубок Західного Регіону поплавок 30-31.07.16

Непрочитане повідомлення Driver »

ІI Кубок Західного Регіону по ловлі поплавцевою вудкою пройшов з інтригою, активним кльовом риби в дружній атмосфері учасників змагання. Було приємно бути учасником цього дійства.

Тренування
Хоча водойма для нас знайома, але це змагання та ще й такого рівня - тренування обов’язково! Отож з напарником по команді знаходимо для нього час. Обираємо зону А. Завданням є визначитися з прикормкою, насадкою, сформувати тактику на змагання. Розбиваємо тренування на дві частини по дві години кожна. Перші дві години - ловля верховодки. Дві наступні - ловля риби з глибини. Зважування після кожної частини має визначити яка тактика приносить найбільшу вагу.
Верховодка не вибаглива до прикормок. Основні критерії - дрібна фракція, муть, має працювати одразу при попаданні у воду в верхніх шарах. А для цього її потрібно правильно замішати. Це або напівсуха, або навпаки сильно перезволожена суміш. Замішую декілька варіантів:
- Flagman GOLD Secret Roach Brown + Flagman Pro Competition Special Roach, в напівсухому та перезволоженому вигляді;
- саморобна прикормка по рецепту (1кг паніровочних сухарів, 1кг кукурудзяної муки, 200г висівок, 40г цукрової пудри, 4 пакетики ванільного цукру) - перезволожена.
Для ловлі з дна обрано:
- Flagman PRO Competition-Special Bream;
- Flagman PRO Competition-Big Roach and Bream + Flagman PRO Competition-Feeder big fish, у співвідношенні 2 до 1.
По закінченню тренування робимо висновки, що кращий результат приносить тактика лову верховодки. Але хвилювали провали в кльові, які були з різних причин та погана реалізація. Непогано працювала прикормка "самопал". Покльовки риби чіткі, верховодка крупніша, ну що ж додамо в турі. Тренування це завжди добре, але на змаганнях можливі сюрпризи. Певні сумніви по тактиці залишились. В уловах спортсменів можливі бонуси, які можуть значно вплинути на результат.

1 тур
Зона А. Жереб "дарує" сектор А1. Даний сектор мені знайомий, рибний, з цікавим рельєфом. Це значно додало впевненості. Щоб в повній мірі використати перевагу крайнього сектору, зміщуюсь в самий його край. Тактика відпрацьована. Замішую два види корму:
- Brain Roach + "самопал", для швидкісної ловлі верховодки;
- Flagman GOLD Secret Roach Brown + Flagman Pro Competition Special Roach + грунт, для лову в придонному слої.
По сигналу "Закорм" кормлю дистанцію шестиметрового маха. "Старт". Ловлю розпочинаю з верховодки. Перша година приносить непоганий доробок. На другій - третій годині активність риби зменшилась. Періодичні провали в кльові і знову таки погана реалізація. За півтори години до кінця туру вдалося налагодити ловлю, відновити темп. Я зважувався останнім з усіх учасників. Тому про результати суперників знав. Мій результат - 4350г і перше місце в зоні. Нарешті можна спокійно видихнути.

2 тур
Зона Б. Сектор Б5. По статистиці в зоні Б я ловлю гірше. До того ж в цьому секторі змагався мій напарник, і за підсумком першого туру лише восьмий. В зоні велика ймовірність покльовок бонуса. Тактика на тур - ловля коротким махом активної риби, у випадку провалу в кльові перевіряти резервну точку на наявність бонуса. Склад прикормки на другий тур змінено:
- Flagman GOLD Secret Roach Brown + "самопал", для ловлі верховодки;
- Flagman GOLD Super Bream Black + Flagman PRO Competition-Special Bream + грунт, для лову з дна.
"Закорм". Половину прикормки відразу у воду. Її завданням було відтягнути донну рубу в суперника ліворуч, сильного спортсмена з м.Стрій Прокоповича Тараса. "Стартую" з ловлі верховодки. Кльов нестабільний. Капризний. Темп значно нижчий ніж в першому турі. Через півтори години припливло "зелене нашестя" (поверхня води в місті лову вкрилася зеленою плівкою), що вкрай негативно вплинуло на активність риби. Резервна точка теж мовчить. Відчуваю, що програю суперникам. Лише після того як вода очистилась, кльов активізувався. Багато часу втрачено. Потрібно наздоганяти суперників. Остання година туру для мене була вирішальна. Вдалося наростити просто фантастичний темп, 1-3 рибини в хвилину. Але чи вистачить цього? "Фініш". На відміну від першого, в другому турі мені було важко спрогнозувати не тільки результат суперників, а й свій власний. Я зважувався п'ятим, результат - 3590г. На момент зважування це перший результат, але ще половина суперників попереду. Хоча, як виявилось пізніше, з цим результатом мені таки вдалося виграти зону.

За підсумками двох турів я стаю переможцем ІI Кубку Західного Регіону по ловлі поплавцевою вудкою в особистому заліку.
Зображення
Зображення

Хочу подякувати учасникам та організаторам змагань, зокрема Кобизєву Володимиру та Ковальському Роману за активну участь та ініціативу. Величезна подяка спонсорам змагань - генеральному спонсору компанії "Flagman", компанії "Rostfishing", компанії "ІБІС", компанії "Megamix", компанії "Veselkov-floats", магазину "Окуньок", магазину "Карп".

P.S. Ось таким вийшов мій перший звіт з рибалки.
P.S. Фото Софі Ковальської.
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість