Прихована водойма

Звіти про фідерну рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
SKIPERUN4IC
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 48
З нами з: 22 листопада 2009, 01:00

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення SKIPERUN4IC »

Вас шо жаба давить, успокойтеся, не нравиться не читайте, а удалять нічого не нада
Аватар користувача
Jorjuk
Ледар
Ледар
Повідомлень: 30
З нами з: 07 квітня 2010, 00:00
Телефон: 0679460460
Звідки: Костопіль

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення Jorjuk »

То запроси нас і ми поділимось інфою за чаркою мінералки... :ps_ih:
Аватар користувача
kamennieshipy100
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 321
З нами з: 26 жовтня 2009, 01:00
Контактна інформація:

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення kamennieshipy100 »

Щойно з риболовлі. Хоча й ловив на мормишку, мав і інші снасті але не свої я дядька зроблені грубо і тому ловити ними було не приємно і не результативно, впевнений, що найкраща снасть по цій водоймі - фідер, тому пишу сюди. Водойма знаходиться в Гощанському районі, закрита для риболовлі, попав по блату. Людей будуть пускати (можливо) з 1 серпня плата орієнтовно 60 грн. (+-). Можливо потраплю через тиждень сюди ще раз - розпитаю власника детальніше, цього разу він дуже поспішав в місто, оформлювати якісь документи стосовно оренди. Не визнаю подібну тему "прихована водойма" - але на прохання хазяїна покищо не розкриваю карти.
П.С. водойма є на рибній мапі - шукайте:)
Зображення
Зображення
Випробував пошитого власноруч садка реальна місткість якого приблизно кіль 300:))
Зображення
а іще побито власний рекорд по величині карася на ЛМ 1650 грам.
Для порівняння поряд банка від тієї самої кукрудзи розміру XL :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser:
Зображення
Клюнув на кукурудзу бондюель. У водоймі є ДУЖЕ багато карпа та білого амура, хоча чомусь у мене клював лише карась найменший 300 грам.
Ты у меня смотри, я где нормален, а где беспощаден.
Ловить рыбу на платнике = охотиться в коровнике!
Хенк
rabinovich
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 79
З нами з: 20 квітня 2010, 19:32
Телефон: 0509674615
Контактна інформація:

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення rabinovich »

Ну давай по буквам что-ли отгадывать!У меня сектор "Приз"-открывай первую букву.....Ждем !
ehnaton
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 190
З нами з: 16 липня 2009, 00:00
Звідки: м.Рівне
Контактна інформація:

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення ehnaton »

Судячи по формі ставу та його географічному розміщенню - думаю це став поблизу самої Гощі.
Якщо дивитись в гуглімапс то на Південний-Захід від самої Гощі.
Тут
ЗображенняЗображення
Принаймі я так думаю...
Si vis pacem, para bellum ("хочеш миру - готуйся до війни")
Аватар користувача
os1
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 309
З нами з: 10 грудня 2009, 01:00
Звідки: Рівне
Контактна інформація:

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення os1 »

.
Востаннє редагувалось 20 квітня 2015, 11:37 користувачем os1, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
kubinec
Ледар
Ледар
Повідомлень: 28
З нами з: 10 березня 2012, 01:33
Контактна інформація:

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення kubinec »

Всех привествую!

И так, по просьбе тех кто меня направил на этот водоем, открывать его место нахождения не буду.
Решил закрыть сезон рыбалок с ночевками!
Зображення
Приехал 28.10.13 примерно 15:00 , занял место ближе к дамбе, что бы ветер дул в спину, - а сильный ветер дул всю ночь, по этому с местом не прогадал, и было почти комфортно.
Ловил на 3 карповые, и два фидера и добавил еще маховую 6-ти метров-ку, когда клев спал на ноль.
Карповыми ловил на горох, выбор пал на бровку, она на расстоянии 85-90 метров, кормил горохом + распаренная макуха, кидал мини ракетой spomb. У карповых было за время рыбалки всего две поклевки, одна реализована (карп 1.8кг)
А вот фидерные показали результат лучше, хотя ловил ими хаотично, то бишь бросал без ориентиров , маркеров и т д., просто в сторону по дальше от карповых, ловил на бутерброды опарыш+червь (червь был обработан аттрактантом масляным с рыбным запахом).
Поклевок было много, но только треть реализованные, причины как бы понятны и не очень, поклевки слабые, и практически все в берег, если сразу не делать подсечку, то рыба выплевывает наживку и больше не клюет, но так как поклевки в берег, сходов очень много, я менял крючки на более мелкие и тонкие, удлинял поводок с 20см до 40см, результат такой же и даже хуже.
Прикормка купленная *Золотой карп* не работает, так как по началу прикормку использовал свою (распаренная макуха + горох варенный раз-мят был в кашу) и на эту прикормку клевало нормально, но макухи распаренной было не много, и тогда решил замесить *Золотой карп* - и все, поклевки прекратились, были с собой кубики макухи на макушатник, вот их жена разбивала ножом и таким способом удалось снова нормализовать поклевки!
Да, на макушатник пробовал, но увы поклевки не было ни одной, думаю рыба сейчас мало активная, и не пылесосит как с дуру, а очень аккуратно, так что крючок не засасывает.
Ночь сейчас длинная, но спать не хотелось по нескольким причинам, первое это поклевки, второе взял с собой мини-спикер, а на кануне закачал сборник анекдотов от Юрия Никулина и еще одной причиной, послужил мелкий крысюк, который удачно воровал наживку, спустя время, он совсем оборзел, ухватил пакет с мятым горохом и чуть не утащил))

Около 3-х ночи, клев практически совсем пропал, решил попробовать ловить на маховую 6-ти метров-ку, нацепил на поплавок светлячок, закинул сперва на мастырку гороховую, вроде как была поклевка, но решил экспериментировать каждый раз меняя при забросах наживки, и когда дошло до секретной манки + опарыш, клюнул ОН, да так что чуть не вырвал с рук удочку, сердце застучало, я понял что клюнул трофей! После подсечки, он как бы плыл вдоль берега - я радовался! он развернулся в другую сторону, я понимал что он мой!!, но тут он направился в сторону от берега, и я даже не могу остановить его, удочка как подкова согнутая и стала выпрямляться по мере его отдаления от берега, и главное медленно так, потом очевидное .... да, да, обрыв поводка... Досада и возбуждение в вперемешку дали мне такой бодрячок, что о сне можно забыть на совсем!
Зображення
На поплавочную поймал 2 карпа примерно килограммовые или около того, одного карася примерно 700гр, и две плотвы грамм по 250, и штук 10 по-клевок не результативных.
Рыбалка более чем удачная, и причины две, первая это эксперименты с наживками и прикормками, вторая это находился в бодрствовании возле снастей, на расстоянии вытянутой руки, по этому малейшая поклевка - подсечка!
На против было два рыбаками, они снасти завозили лодкой и на водоеме они были раньше, но у них на то время как я уезжал домой, было два небольших карпика, хотя поклевки были, но не успевали добежать.
Хоть уже почти глубокая осень, природа бурлит, крики и пения птиц по хлеще как летом, а бобры- это отдельная тема, они там как пловцы в бассейне, ощущение что соревнования проводили, плавая туда сюда, иногда таща огромные ветки деревьев.
Зображення
В связи с этими факторами - рыбалка получилась на славу! - Релакс+ адреналиновые всплески, дали огромный позитив мне и жене!

Всей рыбы почти 10 кг, плотву отпускал сразу. И еще в конце рыбалки клюнул то ли судачок, или что то очень схожее, сорвался как только поднимался с воды, видать крючок не пробил.
Зображення
После такой удачной рыбалки и просмотра на ближайшие дни прогноза синоптиков, решено снова ехать закрывать сезон рыбалки с ночевками!
Зображення
Фотографии и видео делал мобилкой, много не удачных получилось, особенно жалко что совсем не видно заплыва бобров и того как один тащит огромную ветку.
Всем желаю как можно чаще получать схожие эмоции от любимого занятия -рыбалки!
Зображення
P.S. (На конкурс 2013) Награды не интересуют, но признание что мой отчет достойный внимания - приятно!
forest
Балакучий
Балакучий
Повідомлень: 168
З нами з: 27 жовтня 2014, 10:36
Контактна інформація:

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення forest »

Пишу тут, бо умовою " впасти на хвіст" було нерозголошення місця рибалки, хоча став є платним, і мабуть про нього знають на форумі, а пояснювалося це тим, щоб не збільшувати і так достатній риболовний пресинг.
Розповідали, що тут на просту поплавчанку амури і карпи за частотою клювань прирівнюються до карася.
Отже, прибули на місце о 17.00 01.06.2015 р., в мене на озброєнні один фідер і один пікер, в принципі сильної зовнішньої активності рибки не спостерігалося, а став не чим і не особливий по вигляду.
Погоду постійно "крутило", а станом на 20.30 небо затягнуло чорною хмарою.
Настрій свята відчувався до пізньої ночі: дикі крики, верещання, сміх, плач, музика, все змішалось і відлунням йшло по цілому ставу.
Батько з напарником обирають чисту воду, мене ж тягне до корчів, як виявилося правильно.
Прикормлював серією прикормок Gold, proffesional і carp pro від flagman карпового спрямування.
Прийшов місцевий і "підняв" настрій, що поки господаря-орендаря немає ми ставимо сітки, і він позавчора зловив амура на 9 кг., а раніше карпа на 6 кг.
В присутніх рибалок був вже в улові амур з вигляду до 3 кг.
Коротше, місце дослідив- без зацепів, дистанція лову 20 м.
Відразу скажу, рибка ігнорувала прикормку.
Отже, закид і очікування клювання, воно не забарилося, а це був окунець, перезакид і пікер нервово забився- підсічка і перший карасик.
Повідки, в результаті експерементів, працювали тільки довгі, довжиною 1.10 м. з підсадкою опариш.
Чим хмара ставала все грізнішою, тим активніше був кльов, я перейшов на сигналізатори, оскільки вже не так чітко ставало видно клювання.
Через деякий час після перезакидання чую чіткий писк і сильну потяжку, підсічка і ліска пішла в сторону, думаю, короп, але ним виявився карась з вигляду до 1 кг., думаю, поб'ю рекорд особистий , попередній 910 г., але де взялася та гілка і прикрий схід...
З настанням темряви кльов просто відрізало, три карасики за всю ніч, а в батька навпаки на поплавок з світлячком з присадкою - черв'як, почалися рідкі, але частіші ніж в мене покльовки.
Саме цікаво, це те, що коли я сидів біля знарядь лову покльовок не було, тільки я відходив до базового "табору", все пищить, звісно, поки я прибіг , то вже було пізно.
А ніч ця була особлива, все навкруги освічувалося повним місяцем, сяйво якого грало на вже зійшовшій росі - біла ніч.
Чим ближче до світанку, тим все частіше стає чути хлюпання карасика, який нереститься, а на світанку вода просто кипіла, безумовно це і знайшло своє відображення на кльові - повне ігнорування, хоча коли сонце вже почало припікати, ми з батьком зловили чотири карасики ( він -3, я один) вагою в пів кілограма кожен. Батько напередодні тут ловив, його улов склав 6 карасів і один карп( вагою на око 2,5), проте свій садок він забув і скористався садком знайомого, в результаті карп і один карась втікли. Вага 5 карасів склала 2,250 кг..
Сонце жарить і ми 0 15.00 збираємося додому, наш улов склав 8.200 кг..
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
vladamator
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 19
З нами з: 15 жовтня 2011, 10:55
Телефон: 0503751789
Контактна інформація:

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення vladamator »

Доброго дня колегам по захопленню!
На вихідних знову вдалося вирватись на рибалку!!! В суботу з обіду збираємось і з товаришем стартуєм в Костопільський район на ставочок. Назву просили не афішувати... Доїз всякий: траса Рівне-Костопіль асфальт, як всім відомо :-) але чим далі від Костополя тим гірший, потім бруківка (спочатку гладенька, потім гостренька) і наприкінці грунтовка. Враховуючи посуху проблем з доїздом не було, після дощу не знаю... Але спекотна погода і відсутність бодай якогось вітерця було теж не дуже на руку з точки зору самої рибалки... Прибули на місце після 18.00. Розбили лагерь, прекусили, пов'язали оснастки і в бій. Я ловив на два фідера з волосяню оснасткою на одному і фідерною на протизакручувателі з кормушкою на іншому. Наживки і насадки відповідно: черв та горох з кукурудзою. Товариш рибалив на спутнік та поплавчанку. Ввечері ми спостерігали, як риба гуляла та не клювала. Вночі товариш пішов до машини спати, а я вмостився в крісло і чекав на клювання. Біля 1 часу ночі перша поклевка на волосяний монтаж гарний карась біля пів кіло, але на диво супротив показав лише біля берега та і клював дуже ніжно... Потім ще один через хвилин тридцять такого ж розміру. Після 2 години ночі легеньки "посяпки" на фідер з волосяною оснасткою заставили мене присісти біля вудилища і тут сильний удар на інший фідер з класичним монтажем на червя, удилище вивертає з підставки і я ледь вспіваю його схопити в момент полету у воду. Пісня фрікциона, хтось тупо змотує леску і йде куди хоче. Зупинити чи розвернути карпушу не вдалося, закінчилось все через пару сек обірваним поводком... Перев'язався, закинувся, зловив ще одного карася ы тиша... Вранці вже коли розсвіло знову потужне клювання і в цей раз на волосяну оснастку і через пару хвилин карп на 1.5 кг на березі. Збудив друзяку, він почав перезакидатись і заробив через пару хвилин клювання карася на спутнік, а через годину на поплавчанку клюнув дзеркальний карп трошки за кг. Друг трошки понервував, але я допоміг йому з підсакою і риб на березі. Відпочили чудово!
Всім НХНЧ!
vladamator
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 19
З нами з: 15 жовтня 2011, 10:55
Телефон: 0503751789
Контактна інформація:

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення vladamator »

Мої вітання колегам по захопленню!
З п'ятниці на суботу знову "забив" на все і чкурнув з друзями на рибалку. Хоча ходили чутки, що місяць "молодик" риб буде не активний і сенсу їхати немає... Але ми поїхали. Були на тій самій водоймі на Костопільщині. Вода ще нижча... Приїхали ввечері перед темнотою... Швиденько повязались і позакидались. Далі присіли за стіл і позакидались вже ми :-)
За ніч нічого практично не вполювали. Ловили на: опариш, кукурудза, горох, гнойовий черв. Прикормки і домашні і фірмові. Було все "від жіночого органу до ракети", але все мовчало... З світанком легеньке клювання на фідер принесло залікового гарного карася. І в товариша теж. Двоє інших нервово курять, очікують клюваки. Зішло сонце і почалося :smilefish: В мене на диво працювала лише поплавчанка на кукурудзу. Агресивні впевнені клювання карпа. Екземпляри від 1 кг до 1.5 кг. В іншого товариша працював фідер на опариша. Гарний супротив, купа задоволення, от тільки телефони поздихали і сфотографувати не вийшло, а шкода...
Всім НХНЧ!
vladamator
Перехожий
Перехожий
Повідомлень: 19
З нами з: 15 жовтня 2011, 10:55
Телефон: 0503751789
Контактна інформація:

Re: Прихована водойма

Непрочитане повідомлення vladamator »

Мої вітання колегам по захопленню! На вихідні присвячені Дню Конституції вдалося зробити виїзд на природу і (вибачте за тавтологію) присвятити час улюбленному захопленню - риболовлі. Були в районі с. Золотолин. Постійний рибальський склад нашої компанії виїхати не зміг, тому, був присутній мій колега по роботі з сім'єю та я. Відпочивали з 27 на 28 червня. Пробували ловити карпа на ставку, але без результату. Прикормку замішував з фабричної полуниця/молоко додавав горох варений, черви, та опариш, насадка/наживка опариш та горох. Вдень в спеку на клювання не сподівались, відпочивали, катали дітей човном, жарили шпікачки, тоб-то просто відпочивали на природі. Вночі, як діти полягали, я в кріслі влаштувався біля фідерів в очікуванні клювань. Але всю ніч клювали лише летючи миші... У них ехолокація, мабуть не дозволяє, оминути жилку, що йде від закинутого вудилища і вони її всю ніч зачіпали під час свого полювання на комах, і ці "клювання" ганяли мене з фонариком до закинутих вудилищ... А ще в кінці ставу в зарослях бобри влаштували нічне паті, гризли дерева, сварились, лупили по воді хвостами, двіж у них був реальний :) Під ранок тепла та гарна ніч мене розморила і я заснув. Прокинувся від того, що розривася дзвоник на одному з фідерів, вудилище ходило ходором ледь не вискакуючи з підставки... Поки я роздуплився, зрозумів, що це не сон і не летючі миші, підскочив до фідеру, то карпенко вже встиг з ослабленого на ніч фрікциону стягнути стільки жилки, скільки йому було треба, щоб зайти в корчі. Я підтягнув фрікцион, відчував, що іншому кінці жилки хтось є, але потім схід, при намаганні витягнути з корчів оснастку, обрив. Більше клювань я не побачив. Але мене це не засмучувало, ми класно відпочили. На вечір я ставив пару донок на росянку на Горині, вона там поряд. Коли зібрали речі, заїхали на Горинь, перевірив донки, 2 нечіпані, на одній обірвано чи обрізано поводок, можливо сом, а скоріше росянку зжер якись пічкур, якого в свою чергу взяла щучка та і обрізала поводок... Відпочинком на природі задоволені, от тільки фото гарних місць зробити не вдалося, телефони порозряжались ще в перший день. Всім НХНЧ!
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей