с.Решуцьк (колишній лісгосповський став)

Звіти про поплавкову рибалку. Вісті з водойм
Аватар користувача
SashulkaB3
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 305
З нами з: 09 липня 2009, 00:00
Звідки: с.Олександрія Рівненського р-ну
Контактна інформація:

с.Решуцьк (колишній лісгосповський став)

Непрочитане повідомлення SashulkaB3 »

Всім привіт. Недільний ранок провів на даній водоймі. Поїздка була радше розвідкою, тому в арсенал включив лише дві поплавцеві вудки, одна з яких мала можливість дальнього закиду, друга під берег.
Дану водойму бачу щодня їдучи повз потягом і від побаченого чесно скажу афігіваю, оскільки все плесо занесено цвітучим субстрактом та прибувши на місце таки з батьком знайшли два місця зі сторони поля де є прочищено, а одне навіть позволяло закинути донні снасті яких я не брав :-(
Прикормкою виступила:
- Фішка "карп-карась";
Наживкою:
- червяк, перловка звичайна біла, перловка з ваніллю жовта, пшеничка, манка.
Єдине чого не вистачило так це опариша :dribble: оскільки краснопірка так і жадала її, но не тут то було.
Закинувши гачки почав регулювати глибину но із-за великої кількості зелених крупних листків на дні схожих на салат зробити це було важко та після пару десятків підборок я таки це зробив :dribble:
Вудка під берегом промовчала весь період, глибина з пів метра, вода прозора і будь-які маніпуляції з глибинами, довжиною повідка, огрузкою недопомогли.
На дальній успіхи таки були і тільки на червьяк, та із-за того що приїхали на став ми десь о 04,20 то побачити маленький однограмовий поплав було важко, тому підсікав вже тоді коли вудку смикало, або поплава взагалі не було на поверхні води :hi_hi_hi: От коли вже розвиднілось то я так і надалі не зрозумів покльовки, оскільки по началу поплав поскакав і на цьому все зкінчувалось і тоді коли я згодом пару хвилин вирішив перевірити наявність наживки то виявилось що там вже є сомик :sh_ok: Ось так хлопці всі 10 сомиків розміром з лодонь і більше я і витяг. Зовсім не зрозумілі покльовки, оскільки ловив таку рибу вперше то і що покльовка, що спосіб брання такої риби для мене було вперше.
Ці його голки :facepalm:
Також взяло на перловку пару краснопірок та там з покльовкою все було гаразд :co_ol:
Ще скажу що кожен сомик означав обрив гачка при спробі його витягти з риби, а знімача в мене небуло. Повідки я використовую 0,12 флюрокарбон, от він і не витримує.
Загалом рибалка сбодобалась, по постійних всплесках видно що риба є та готуватись до її ловлі треба краще.
Пару фото. А краса там ну просто неймовірна :co_ol:
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Жизнь - любить то что делаешь и делать то что любишь!!!
Bobi
Ледар
Ледар
Повідомлень: 22
З нами з: 28 квітня 2011, 11:26
Телефон: 0978835672
Контактна інформація:

Re: с.Решуцьк (колишній лісгосповський став)

Непрочитане повідомлення Bobi »

О, молодець, хоть хтось написав звіт з цього прекрасного ставочка, сам там був з тиждень назад, але нічого не зловив дно занадто заросше, а ставок то гарний
Hamster
Дослідник
Дослідник
Повідомлень: 71
З нами з: 31 травня 2013, 13:55
Телефон: 095.841.28.20
Звідки: м. Рівне, с. Крилів (Дубенський р-н)
Контактна інформація:

Re: с.Решуцьк (колишній лісгосповський став)

Непрочитане повідомлення Hamster »

Знайомий минулі роки частенько там ловив, тільки він зі сторони лісу сідав, там глибше. То каже що плотви по відру наловлював. :smilefish:
igoroks
Ледар
Ледар
Повідомлень: 21
З нами з: 07 грудня 2011, 11:24
Телефон: 0503755813
Контактна інформація:

Re: с.Решуцьк (колишній лісгосповський став)

Непрочитане повідомлення igoroks »

Був вчора. Так як не хотілось сидіти на жарі, вибір впав саме на цю водойму. Став повністю затягнутий "жабуринням" (пів години ввагався чи залишатись, чи шукати інше місце), лише місцями є невеликі ділянки невеликого діаметру, де можна закинути поплавок і біля самої дамби трохи вільного місця, яке на той час вже було зайняте. Отже потрібно було шукати де притулитись, або робити невеликі віконця, як це робить більшість рибалок, або розчищати більшу площу, що я й зробив. Заліз у воду і майже годину розчищав місце для рибалки. Розчистив площу розміром десь 15 на 20, і, з'єднавши її з чистим плесом отримав непогану ділянку. Закинув три поплавкові вудки (дві під берегом, одну на метрів 20-ть) і одну на вбивцю карася у відкрите плесо. Клювань не було довго, першим клюнув сомик "приятной наружности", грам на 200, через певний час витягую непоганого карася (370 грам заважив). Потім клювали лише невеликі сомики і плотвичка. З настанням вечора кльов трохи покращився. На останок впіймав ще одного 200 гр-ого сомика (таких би я ловив, тільки руки довго заживають після них).
Висновки: риба там є, що підтверджувалось викидами непоганих екземплярів, але потрібно прикласти багато зусиль, щоб її впіймати і розчищати не тільки водну поверхню, але й, бажано й дно, тому що досить багато кропивки, і часом приходилось в тому кілограмі зілля шукати, що ж то там клювало. Але маю надію що все зміниться на краще і став очиститься і знов можна буде половити гарного карасика.
igoroks
Ледар
Ледар
Повідомлень: 21
З нами з: 07 грудня 2011, 11:24
Телефон: 0503755813
Контактна інформація:

Re: с.Решуцьк (колишній лісгосповський став)

Непрочитане повідомлення igoroks »

Був на водоймі в суботу, ловив на поплавчанку. В улові сомики та краснопера, причому попадали дуже пристойні екземпляри, до 300 грам, одного так і не зміг підвести до берега, обірвав гачка. В цей день взагалі мав проблему з гачками (перев'язував разів 20-ть), сомики заковтували гачки по самі гланди, потім поміняв гачки на якісь старі великі, але це мало допомогло. Товариш смикав красноперу (розмір в пів-долоні, хоча були й приємної ваги, але пару штук) в пів-води на падаючу приманку (клювання раз за разом), але з одного місця можна було впіймати штук 10-ть, а потім треба було дивитись де вона гріється на сонечку і переходити туди. Карася в цей день, нажаль, впіймати не вдалося. Мабуть став невдовзі знов затягне "жабуринням" і ловля там стане абсолютно не комфортною, сумую за тими часами коли на ставу було багато латаття, з-під якого витягувались дебелі карасики.
Відповісти

Повернутись до “Звіти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість