А где там 6 метров?stal1n писав: з 6 метрової глибини.

А где там 6 метров?stal1n писав: з 6 метрової глибини.
Нарахував стільки на відстані в 28 обертів моєї катушки, а далі вже не так глибоко.AndreyK писав:А где там 6 метров?stal1n писав: з 6 метрової глибини.
ехо там показував 2,2м-2,4м.stal1n писав:Нарахував стільки на відстані в 28 обертів моєї катушки, а далі вже не так глибоко.AndreyK писав:А где там 6 метров?stal1n писав: з 6 метрової глибини.
Ну може й не шість метрів, можливо менше
AndreyK писав:А где там 6 метров?stal1n писав: з 6 метрової глибини.
Я мав на увазі ось цю ділянку водойми:николай писав:ехо там показував 2,2м-2,4м.
offtopstal1n писав:Басів Кут сьогодні:
Так ось,наш "любий" міський голова разом депутатом Чугуєвцем придумали нову тєму.
Під прикриттям благіх намірів і з лозунгами а-ля "Спорт в масси" ці пани віддали комунальні землі міського озера невідомому забудовнику під будівництво Аквапарку.
Ну шо ж ідея красива і така споруда Рівному дійсно не завадить.АЛЕ!!!
Те як ця історія відбувається нагадує банальний рейдерський захват.ЗАбудовник перегородив всю територію навколо Солдатьського пляжу парканом і вкопав металеві балки.Влада не оголосила жодного конкурсу і навіть не поцікавилась у місцян ,чи потрібен їм цей аквапарк і яким він повинен бути.Просто одного дня забудовники лупанули паркан і сказали шо вони шось там будують,жодних документів на землю у забудовника немає!!!Після того як піднялась "буча" стосовно легітимності будівництва ,міський голова почав захищати інвестора і казати типу "ідєя ж хороша ,чого ви недовольні" і судячи з усього така "дружба" мера підкріплена сильними умовно-одиничними аргументами.
Хвиля питань заставила забудовника вийти у всьому білому до преси з пачкою картінок ,які вони намагаються презентувати ,як проект майбутнього парку (а будь-який студєнт з архітектурною і дизайнерською освітою скаже вам ,що це чиста лажа ,а не проект) і продовжувать переконувати нас у неймовірності свого проекту.Мені здається ,що нам знову пробують повісити лапшу про міжгалактичні змагання з шахів у Нью-Васюках!
в цьому коменті все сказано так як воно єstal1n писав:Так ось...
...що нам знову пробують повісити лапшу про міжгалактичні змагання з шахів у Нью-Васюках!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей