Не всі, я біля 1 буя на пляжі. Мені гіршеSPIN писав:Чому фідеристи на Б.Куті намагаються зайняти місце саме біля якогось куща?

Не всі, я біля 1 буя на пляжі. Мені гіршеSPIN писав:Чому фідеристи на Б.Куті намагаються зайняти місце саме біля якогось куща?
Потрібен вже чи на осінь?Рома писав:Хтось володіє інформацією де можна придбати невелику кількість зарибку коропа?
Щоб вам тут щось порадили, треба щоб ви написали який маєте бюджет на цей подарунок і бажано знати яку саме рибу ловить ваш чоловік. І ще краще, аби ви написали куди найчастіше він їздить.petrushenko писав:Хочу мужу на день рождение подарить хороший спиннинг , посоветуйте, пожалуйста. Так что бы по цене нормально и качество хорошее. Сама в этом не разбераюсь, но хочу сделать ему приятный сюрприз.![]()
Вчера (30.09.16) утром в БасовКуте эхолот показывал около 14 градусов. Сегодня 01.10 в Горыни в Дубровице и Оженине было 14-15 градусов, если верить гидрометео сайтам.SPIN писав:Хто заміряв температуру води сьогодні у врдомах краю?
я хоч на спінінг і не ловлю, але раніше чи не в кожному магазині їх бачивРома писав:Підскажіть в якому із Рівненських риболовних магазинів представлені воблери ТМ Kosadaka?
Наче ціни починаються від 130 грн., хоч в Поплавку, хоч в Рибалці.Рома писав:Підскажіть в якому із Рівненських риболовних магазинів представлені воблери ТМ Kosadaka?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість