ВОЛКЕР
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
ВОЛКЕР
Вже трохи пізно (в плані сезону) для розгляду ловлі на цю приманку. Але можливо хто поділиться своїми враженнями про риболовлю на водоймах Рівненської обл. цією приманкою, її ефективність та ін. :D :D
-
- Боєць
- Контактна інформація:
Цікава тема - підтримую. В особистій практиці почав використовувати волкер лише у цьому році (у серпні місяці). Ще із зими придбав волкер Owner C'ultiva Zip'N Ziggy. Проводку і справді ним було робити відносно зручно, як і відзначають на багатьох форумах рибалки. Але кілька моїх рибалок результату на цю приманку не приносили і це було там, де окунь відзивався на попер. Та і факт активності окуня, як правило, пробивався попером. А далі така рибалка вже затягує і про волкер забуваєш. Проте на одному із закидів волкер Owner C'ultiva Zip'N Ziggy відстрелив (можливо, вже у Чорному морі - жарт). Натомість придбав іншого - River2Sea Bubble Pen80. Цей волкер заставляє вже "працювати" - він більш строгий до проводки. Але таки за кілька рибалок він приніс мені одного голавлика, як не дивно, у Хріниках нижче ГЕС. Проте у порівнянні із попером конкурувати не міг у мене. Гадаю, що у наступному сезоні розловлю його більш краще. Та із досвідом, думаю і результати будуть. Тут досвід і праткика будуть відігравати вирішальну роль як і сама активність риби, на мою думку. З повагою.
- ИхтиофилРыбопедович
- Бувалий
- Контактна інформація:
Своеобразная приманка. заставляет интенсивно работать удилищем. Темп проводки (скорость твичинга) надо подбирать основываясь на размере и конструкции приманки и жесткости палки. Осенью успел опробовать только на одной рыбалке: результат - щучка "до килло". Так как в попперной рыбалке имею определенное понятие, то волкер освоить труда не составило. С нетерпением жду прогрева воды - тогда и наступит попперно-волкерно-проперрный сезон.
Думаю, что на волкер довольно позитивно будут отзываться и голавль с жерехом. Поживем - увидим!
Думаю, что на волкер довольно позитивно будут отзываться и голавль с жерехом. Поживем - увидим!
Поймал рыбу - отпусти. Поймал брака - опусти!
- Рома
- Рідненький
- Контактна інформація:
На мою скромну думку :lol: , для поверхневих приманок, в т.ч. і для волкера, скоріше підійде палка зі швидким строєм, з яким легко контролювати приманку.Странник писав:Ребята подскажите, пожалуйста какой строй палки лучше использовать для волкеров? я больше склоняюсь к быстрому может у кого другие мысли , и если есть наработки вообще хорошо.
- V.Pavlo
- Перехожий
- Контактна інформація:
Швидка палка без сумніву буде краща , але це все по книжному , при навичках можна і на не дуже бистру палку ловити без проблем . Мій знайомий прекрасно ловить на лапшову палочку і задоволений . Думаю можливо від такого приманка йде не так правильно як би мала , але в тому думаю його секрет і заключається .
www.active.lviv.ua
- Vob Ler
- Місцевий
- Телефон: 0679200934
- Контактна інформація:
Re:
B.B.B писав:Цікава тема - підтримую. Гадаю, що у наступному сезоні розловлю його більш краще. Та із досвідом, думаю і результати будуть. Тут досвід і праткика будуть відігравати вирішальну роль як і сама активність риби, на мою думку. З повагою.(2008г.)
B.B.B писав:С нетерпением жду прогрева воды - тогда и наступит попперно-волкерно-проперрный сезон.
Думаю, что на волкер довольно позитивно будут отзываться и голавль с жерехом. Поживем - увидим!(2009г.)
Что-то прошло два года, а ответов так и нет!? Имею два(чёрный "Ужгородский стик" плавает горизонтально, делает ровную змейку. Второй Феникс, в воде стоит под углом 45* им управлять сложнее). С уверенностью скажу что на Басике рыба на это чудо рыболовной индустрии не отзывается. Как дела обстоят у остальных? Пробовал ли кто в Хренниках в этом сезоне? Есть ли кто-то кто добился стабильных результатов с волкерами???
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Re: ВОЛКЕР
Насколько я информирован, лучше ловить этими штуками в кувшинках (проходах в них) или около них либо около травы, а на басике такого щастья немного. Ещё и проводку правильную нужно делать, естественно что без неё ничего и не выйдет. Кто добавит или раскритикует?
Не учи рыбу плавать!
- StriDer
- Дослідник
- Контактна інформація:
Стабильных результатов с волкером добиться тяжело - сильно зависит от настроения рыбы, хочет она кушать с поверхности или нет. Летом в Млынове, в Хренниках ловили окушков на волкер постоянно, в основном в окнах растительности. Использовали ужгородский стик и смит товади.
Ну и чтоб клюнуло, игра волкера, имхо, должна быть "красивой", тоесть он должен хорошо рисовать змейку, можна вести с паузами, но змейка должна быть!
Я когдато выкладывал видео на вашем сайте, проводка смита товади:
http://www.youtube.com/watch?v=QMeJrbJ62D8
Ну и чтоб клюнуло, игра волкера, имхо, должна быть "красивой", тоесть он должен хорошо рисовать змейку, можна вести с паузами, но змейка должна быть!
Я когдато выкладывал видео на вашем сайте, проводка смита товади:
http://www.youtube.com/watch?v=QMeJrbJ62D8
Однією із перших поверхневих приманок в мене з'явився Arms Swisher від Yo-zuri колір LKD. Правда, це гібрид волкера і пропера.
Спочатку справи з ним не заладились, чи то через те що я тоді ще не досить чітко уявляв собі що і де з ним робити, чи то через те що я в нього мало вірив Але з часом, коли прийшли розуміння і віра, він став однією з найкращих моїх поверхневих приманок.
На пряму з поппером я його не зрівнював але загальне враження що по ефективності точно не поступається.
Щука реагує на нього відмінно. Найбільше зловлених мною щук поверхневими приманками - на його совісті Роки два назад на одному озерці в мене було для нього навіть особливе місце у вигляді неглибокого ріжка, що по краях заріс водоростями. Я там майже кожну рибалку брав на нього непогану щучку, а то і декілька. Ну а котловий окунь вішався на нього по два за проводку
Проводки дуже різноманітні: від коротких ривків-ударчиків з віддачею шнура до досить розмашистих потяжок з паузами; в першому випадку він веде себе більше як волкер, в останньому - як пропер. По цій причині пробувати ловити їм можна любим підходящим спіном хоч, зроуміло, найкраще буде коротким, швидким, легким. Ну і ще він дуже добре закидається.
НХНЛ!
Спочатку справи з ним не заладились, чи то через те що я тоді ще не досить чітко уявляв собі що і де з ним робити, чи то через те що я в нього мало вірив Але з часом, коли прийшли розуміння і віра, він став однією з найкращих моїх поверхневих приманок.
На пряму з поппером я його не зрівнював але загальне враження що по ефективності точно не поступається.
Щука реагує на нього відмінно. Найбільше зловлених мною щук поверхневими приманками - на його совісті Роки два назад на одному озерці в мене було для нього навіть особливе місце у вигляді неглибокого ріжка, що по краях заріс водоростями. Я там майже кожну рибалку брав на нього непогану щучку, а то і декілька. Ну а котловий окунь вішався на нього по два за проводку
Проводки дуже різноманітні: від коротких ривків-ударчиків з віддачею шнура до досить розмашистих потяжок з паузами; в першому випадку він веде себе більше як волкер, в останньому - як пропер. По цій причині пробувати ловити їм можна любим підходящим спіном хоч, зроуміло, найкраще буде коротким, швидким, легким. Ну і ще він дуже добре закидається.
НХНЛ!
В минулу неділю на Хрінницькому вдсх. досить непогано себе зарекомендував Jackall Br. Mud Sucker 95,
не дивлчись на розмір в 95 мими ловив різного по розмірам окуня, якого потрібно було "збирати" по досить обширній акваторіїї.
не дивлчись на розмір в 95 мими ловив різного по розмірам окуня, якого потрібно було "збирати" по досить обширній акваторіїї.
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Цікавить питання проводки... Проводка волкера (змійка) чи все таки краще працював бульк, як у поппера???tohin писав:В минулу неділю на Хрінницькому вдсх. досить непогано себе зарекомендував Jackall Br. Mud Sucker 95,
- oleg-rivne
- Балакучий
- Контактна інформація:
змійка!Цікавить питання проводки... Проводка волкера (змійка) чи все таки краще працював бульк, як у поппера???
Рівномірна змійкаttman писав:Цікавить питання проводки... Проводка волкера (змійка) чи все таки краще працював бульк, як у поппера???tohin писав:В минулу неділю на Хрінницькому вдсх. досить непогано себе зарекомендував Jackall Br. Mud Sucker 95,
...вона чистила рибу,а він її жарив!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей