Фідер: шнур чи лєска
Re: Фідер: шнур чи лєска
Все таки на цьогорічний сезон вирішив оснастити один фідер середньо-швидкого строю плетінкою а інший фідер швидкого строю комплектую монофылом. При покупці нової катушки в подарок дали монофіл Dino Dynamic 2 Micado 0.22mm 6.4kg. Підійде дана ліска для фідерної ловлі на р. Горинь?
- serseruy
- Боєць
- Телефон: 0509802583
- Контактна інформація:
Як на мене дуже товста,я максимум 0.19 ловлю і то не на Горинь.JonyJ писав:Все таки на цьогорічний сезон вирішив оснастити один фідер середньо-швидкого строю плетінкою а інший фідер швидкого строю комплектую монофылом. При покупці нової катушки в подарок дали монофіл Dino Dynamic 2 Micado 0.22mm 6.4kg. Підійде дана ліска для фідерної ловлі на р. Горинь?
"і то не на Горинь" а куди ж ? Наскільки мені відомо на Горинь потрібна товстіщий монофіл ніж на стоячу воду. Мені в основному доводиться використовувати годівниці від 70 до 110гр
-
- Той, що в джунглях сидить
- Контактна інформація:
Слышал хорошие отзывы о производителе Select, но личного опыта использования пока не имею, поскольку использую Shimano. В принципе, не против попробовать и другие варианты, если посоветуете. По цене можем ориентироваться при помощи сайта https://vseceni.ua/ct/6360/ чтобы стоимость разных вариантов сравнить.
Ловлю на шнур Daiwa J-Braid x4 0.13мм
На всех фидерах стоит монофил.
-
- Споглядаючий
- Контактна інформація:
Це, мабуть, надто застаріла інформація, коли кільця були з "пластиліну". Сучасним це не страшно. Як я вже казав, через підвищену шорсткість поверхні шнура страждає, напевно тільки оперативність виведення, коли лахміття шнуром затягуються в тюдьпан. Та ще закид повинен бути акуратнішим, це як грати на гроші бо трохи більша ймовірність заплутування. Щодо лахміття останнього по піску та каменів, то волосіні страждають від нього не меншою мірою. А загалом, нові технології це рульоз, лише ціни гризучі.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей